Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνονόματε εγώ είμαι της γνώμης να χωριστεί η κατηγορία στα 2. Ενα τμήμα για δικές μας συνθέσεις και ένα τμήμα για διασκευές κλπ. Αν μπούνε και αυτά στην κατηγορία "μουσικά νέα" θα γίνει ο υπέρτατος χαμός.
<b>Edit:</b> Επίσης ανατρέχοντας στην κατηγορία , διαπίστωσα και θέματα με ανολοκλήρωτες συνθέσεις ή θέματα με την ύπαρξη ενός solo ή rif κλπΚαι αυτά τα θέματα θα απομακρυνθούν. Μπορείτε να τα θέτετε σε άλλη κατηγορία. Εδώ μόνο ολοκληρωμένες συνθέσεις ...
Παράθεση από: Witchking στις 19/11/06, 12:11<b>Edit:</b> Επίσης ανατρέχοντας στην κατηγορία , διαπίστωσα και θέματα με ανολοκλήρωτες συνθέσεις ή θέματα με την ύπαρξη ενός solo ή rif κλπΚαι αυτά τα θέματα θα απομακρυνθούν. Μπορείτε να τα θέτετε σε άλλη κατηγορία. Εδώ μόνο ολοκληρωμένες συνθέσεις ...υποθετω οτι μιλας μονο για κομματια instrumentals μικρα σε διαρκεια κ ανολοκληρωτα...
Διάβασα το edit στο πρώτο ποστ κι έχω να κάνω μια ερώτηση: τα σόλα-συνεργασίες επιτρέπονται?
ναι..αλλα μην χαντακωσετε προσπαθειες μονο και μονο επειδη ειναι διασκευες...και η διασκευη μπορει να ειναι ολοκληρωμενο κομματι..και χαριν ευκολιας αυτος ειναι ο σωστος χωρος.πιστευω οτι θα μπορουσε απλα να αλλαξει σε κατηγοριες οντως. Συνθεσεις - πειραματισμοι. Σαφης διαχωρισμος και τα μελη θα μπορουσαν να ενημερωνουν για αλλαγες η κατι παρομοιο τους συντονιστες...
Οχι Βαγγέλη τα δικαιώματα του εκάστοτε καλλιτέχνη δεν τα επηρεάζεις παίζοντας διασκευή από τη στιγμή που δεν έχεις οικονομικό όφελος (να το γράψεις σε σιντί κλπ). Αμα ήταν έτσι όλα τα μαγαζιά που κάνουνε λάιβ είναι παράνομα και μη πούμε τώρα ότι όλοι τα σκάνε στην ΑΕΠΙ!
Αλλη νομοθεσία εκεί ρε φίλε. Εδώ πάντως απαγορεύεται να επωμίζεσαι οικονομικά ωφέλη απο διασκευές άλλων καλλιτεχνών. Επίσης δεν είναι όλοι οι καλλιτέχνες στην ΑΕΠΙ.
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από Devil Driver Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από Aganippi Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Lo.Lee.Ta « 1 2 » Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από matmar6974 Πλήκτρα
Ξεκίνησε από sporosvogas Εφέ
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από summit1_1 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από adr1anos « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από dimitris21 Ενισχυτές