Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων

Ελληνικό site με δωρεάν μαθήματα κιθάρας

<< < (3/4) > >>

kara1991:
Απ οτι βλεπω οντως ειναι πολυ καλη προσπαθεια...δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο για ηλεκτρικη κιθαρα?? :(

theos1960:
Ως παλιός ταλαίπωρος αυτοδίδακτος θα ήθελα να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την προσπάθειά σου. Ελπίζω το παράδειγμά σου να ακολουθήσουν και άλλοι γνώστες και σε άλλα όργανα, ακόμη και πέρα από τη μουσική, γιατί η πραγματικά ανιδιοτελής προσφορά σπανίζει στις μέρες μας και είναι κάτι που το έχει μεγάλη ανάγκη η σύγχρονη κοινωνία!

storm_nick:
Θα μπορούσαν αυτά τα μαθήματα να χρησιμεύσουν σε καποιον αρχάριο που θέλει να ασχοληθεί με ηλεκτρική κιθάρα;;

Ευγένιος Αστέρις:
Γεια σας παιδιά!

Σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!

Για ηλεκτρική κιθάρα... θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις για να μάθεις τα βασικά (νότες, χορδές, τάστα, κτλ). Το αριστερό χέρι είναι το ίδιο άλλωστε. Ωστόσο, δεν ξέρω αν θα βρεις το ρεπερτόριο των τραγουδιών που χρησιμοποιούνται ενδιαφέρον (παρόλο που συνήθως πρόκειται για μελωδίες που θα ακούγονταν όμορφα και σε ηλεκτρική κιθάρα). Κοίταξε και την extra ενότητα "Αν έχετε ακουστική κιθάρα" στο Πρόσθετο υλικό.

Φιλικά,
Ευγένιος

simeon87:
Ποσο ωραίο θα είταν αμα υπήρχαν ακόμα τα μαθήματα...Ειμαι νέος στον χώρο της κιθάρας και θέλω να μάθω...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View