Περι μουσικής > Μουσική και υπολογιστές

Προγραμματα ταμπλατουρας

(1/2) > >>

Μιχάλης:
 Εχω ακουσει για προγραμματα που μαζι με την ταμπλατουρα παιζουν και το τραγουδι δειχνοντας σου σε ποιο σημειο των tabs βρισκεσαι καθε στιγμη.. Θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.. αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει..

bluewind:
Νομίζω πως και τα τρία προγράμματα που υπάρχουν στη σχετικώς νεοσύστατη θεματική του Kithara, παρέχουν αυτή τη δυνατότητα...οι περισσότεροι πίνουν νερό στο όνομα του Guitar Pro, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει για να εκφέρω και προσωπική άποψη.

Pontifikas:
Εγώ έχω και το PowerTab και το GuitarPro.Το τελευταίο είναι πιο εμφανίσιμο με πιο πολλά features(futures που έλεγε ένας γνωστός μου :P).Αλλά αν έχεις και το πρώτο έχεις πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό από tabs καθώς έχω βρεί κομματια που σε ptb υπάρχουν ενώ σε guitar pro όχι και το αντίστροφο. Πάντως το Power είναι free ενώ το Guitar Pro το βρίσκεις στο Kazaa στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή(αν έχεις μοντεμακι) των 16 ΜΒ. :-\

mystic:
Και 'γώ για το Guitar Pro μιλάω ! Το κατέβασα πριν 2 εβδομάδες και είναι Full

Sound of Rock:
to guitar pro 4.0 full mono 2-3 mb ine.. alla fisika prepi na vris kai to crack sto internet gia na mporis na to xrisimopoiisis.. pou to vrikes 16? ise sigouros oti ine to sosto programa pou vrikes?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View