Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν μπορείς να δηλώσεις πηγή μην το δημοσιεύεις. Διότι απ' ότι κατάλαβα δεν μπορείς να κάνεις αξιολόγηση του καταλόγου.Από μια πρόχειρη ματιά υπάρχουν οι εξής ανακρίβιες: Η ασπαρτάμη δεν είναι συντηριτικό αλλά γλυκαντική ουσία η οποία υπάρχει πχ σχεδόν σ' όλες τις τσίχλες χωρίς ζάχαρη. Το νιτρώδες νάτριο είναι καρκινογόνο το νιτρικό όμως όχι (στα επιτρεπτά όρια εννοείται).Αυτές οι ανακρίβιες θέτουν σε αμφισβήτηση ολόκληρο τον κατάλογο όπως καταλαβαίνεις...
Και τέλος πάντων δεν είπε κανείς ότι με του που θα τα φας θα πάθεις καρκίνο. Αυτά τα πράγματα δρουν συσσωρευτικά. Δηλαδή ότι μπορείς να γλυτώσεις, γλύτωσέ το. Αλλά ήδη είμαστε σε άσχημη κατάσταση λόγω μόλυνσης περιβάλλοντος. Ας μην τα τρώμε τουλάχιστον!
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: δεν υπάρχει τρόπος να να πιεστούν οι εταιρείες να μην τα χρησιμοποιούν; Θέλω να πω ότι για κάποια από αυτά είναι δεδομένη η επικινδυνότητατους, οπότε δεν μπορούν να κυκλοφορούν έτσι ελεύθερα και εμείς απλά να τα τρώμε!!
Η λίστα ως λίστα βρίσκεται στο http://typhoon.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=1427&blid=75 αν και είμαι σίγουρος ότι πριν κανα μήνα που την είχα βρει την είχα δει κάπου αλλού.