--- Παράθεση από: Luciferis στις 24/10/04, 12:10 ---Eχω μια καμπινα 2x12 πως μπορω να την φτιαξω ενισχητη, με τα ιδια λεφτα(600)??? --- Τέλος παράθεσης ---
Τι καμπινα? Καμπινα για ενισχυτη κιθαρας υποθετω, αλλα ρωταω γιατι "πολλα εχουν δει τα ματια μου, κι αυτο μου φερνει τρομο"... ;)
--- Παράθεση από: Luciferis στις 24/10/04, 21:19 ---"Ας πεσουν κεφαλια" :) :) :)... προτεινετε κεφαλες με τα προαναφερθεντα χρηματα(700)!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπον, σου προτεινω 3 ενισχυτες εκτος Marshall, ετσι για να ανοιξεις και λιγο οριζοντες... ;)
Laney TFH-800 608€ απο Νακα.
Μεσα στα λεφτα που ζητας, αλλα δυστηχως δεν εχω πολλες πληροφοριες να σου δωσω... Πρεπει να ρωτησεις στον Νακα...
Ashdown Fallen Angel 60 Head 740€ προτεινομενη τιμη απο την εταιρεια,(αντιπροσωπος Ελλαδος Τριμης)
Απιστευτα καθαρα...
Line6 Spider II HD 355€ απο Τhomann.de (αντιπροσωπος Ελλαδος Νακας)
Αν θελεις κατι με εφε... Βασικα ψαξε λιγο σε παλαιοτερα θεματα και θα βρεις πολλες αποψεις σε σχεση με τον ενισχυτη αυτον...
Sandman1_1:
Παιδιά τελικά, τι είναι προτιμότερο, να πάρεις έναν ενισχυτή ή μια λαμπάτη κεφαλή κ ηχεία???
Arg0:
--- Παράθεση από: Sandman1_1 στις 08/02/05, 13:27 ---Παιδιά τελικά, τι είναι προτιμότερο, να πάρεις έναν ενισχυτή ή μια λαμπάτη κεφαλή κ ηχεία???
--- Τέλος παράθεσης ---
Υποθετω εννοεις αν ειναι προτιμοτερο να παρεις combo η κεφαλη με καμπινα...
Αυτο εξαρταται απο την χρηση, τον χωρο και το πορτοφολι σου... ;)
Sandman1_1:
Ναι αυτό ήθελα να πω. Καλύτερη απόδοση σε ήχο? Από τι τιμές αρχίζει το δεύτερο πακέτο??
Σιδηρόπουλος:
αν έχεις τα λεφτά , τον χώρο, και όρεξη για μπολικο κουβάλημα, κεφαλή + cab ειναι σίγουρα καλύτερη λύση.. άλλη χαρη τα 4χ12.. περισσότερος όγκος..