Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Ζητηματα Κεφαλης - Καμπινας

<< < (4/5) > >>

marcius:
Τα βασικά κριτήρια είναι φυσικά τα φράγκα, το ΠΟΥ θα παίζεις (θέμα έντασης) και το κουβάλημα. Και γω με τα ίδια θέματα παιδεύομαι. Πάντως μαλλόν θα πάρω ένα combo (1χ12 ή 2χ12 ηχεία) και αν θέλω πιο πολύ ένταση (μάλλον απίθανο, δεν παίζω metal κλπ) μπορώ να συνδέσω και extension cab με επιπλέον ηχεία μέσα. Αυτααα..
ciao

Gabriel6th:

--- Παράθεση από: marcius στις 01/05/05, 22:20 ---Τα βασικά κριτήρια είναι φυσικά τα φράγκα, το ΠΟΥ θα παίζεις (θέμα έντασης) και το κουβάλημα. Και γω με τα ίδια θέματα παιδεύομαι. Πάντως μαλλόν θα πάρω ένα combo (1χ12 ή 2χ12 ηχεία) και αν θέλω πιο πολύ ένταση (μάλλον απίθανο, δεν παίζω metal κλπ) μπορώ να συνδέσω και extension cab με επιπλέον ηχεία μέσα. Αυτααα..
ciao

--- Τέλος παράθεσης ---

Έχεος απόλυτο δίκιο. Ωστόσο, έχω ακούσει λίγα Watt από λαμπάτο ιδιοκατασκευή να οδηχούν half-stack (4x12) με καταπληκτικό ήχο και βάθος.

sitsanakak:
Θα συμφωνησω με τον Gabriel6th καθοτι ετυχε να παιξω με καποια combo, true class A βεβαια, οπως το GainStar (15W) το Carr Rambler (20W) το Maaven Peal Zeeta (20W) και αλλα ομοια, και κατι υποτιθεμενα exact point-to-point re-issue Marshall και Fender τα θαβανε χωρις δισταγμο.

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
   μπορεις τωρα πια να "βολευτεις" με προσιτα μηχανηματα και να μη κουβαλας σαν χαμαλης! Εχουν βγει παρα πολυ καλα μηχανηματα οπως πχ το POD τα Line6 που δεν ειναι και παρα πολυ ακριβα! Κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να επενδυσεις παραπανω σε εναν καλο ενισχυτη και ενα πολυεφφε οπως τα παραπανω που εχουν και προενισχυσεις και modeling ενισχυτων οποτε με ενα κοστος περιπου €1500 εχεις καθαρισει για μια 10ετια τουλαχιστων!

Jezus:

--- Παράθεση από: sitsanakak στις 17/12/05, 04:26 ---Θα συμφωνησω με τον Gabriel6th καθοτι ετυχε να παιξω με καποια combo, true class A βεβαια, οπως το GainStar (15W) το Carr Rambler (20W) το Maaven Peal Zeeta (20W) και αλλα ομοια, και κατι υποτιθεμενα exact point-to-point re-issue Marshall και Fender τα θαβανε χωρις δισταγμο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Που τα βρηκες αυτα, νομιζα οτι μονο ΗΠΑ κυκλοφορουν αρκετα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View