powerslave187:
Γεια χαρα παιδες!!!Εχω το jmp1 της marshall και σκεφτομαι να αλλαξω λαμπες μια και τελευταια εχω παρατηρησει πως εχει πεσει η αποδοση του μηχανηματος!!(τα παραμορφωτικα βγαινουν πιο <<μουντα>> χωρις δυναμη ενω τα καθαρα ειναι για κλαματα Sad Sad)ΟΙ λαμπες που εχει ειναι 12ΑΧ7!!Δν ξερω ομως τι μαρκα να βαλω!!!Εψαξα λιγο στο νετ και ειδα οτι αναλογα τν κατασκευαστη υπαρχουν και καποιες διαφορες!!!Εχετε να μου προτεινετε καποια μαρκα?
υ.γ. Για να βοηθησω θελω δυνατη και ψιλοξερη παραμορφωση για μεταλ Smiley
ευχαριστω!!!
Spartan Amplifications:
powerslave187: JJ-Electronic ECC-83 για Παραδοσιακό Marshall 1970-1980 ηχο η’ Sovtek - Electro-Harmonix ECC-83 για πιο High gain 1990-2000 καταστάσεις. Spartan Amplifications
powerslave187:
--- Παράθεση από: Spartan Amplifications στις 27/05/09, 15:41 ---powerslave187: JJ-Electronic ECC-83 για Παραδοσιακό Marshall 1970-1980 ηχο η’ Sovtek - Electro-Harmonix ECC-83 για πιο High gain 1990-2000 καταστάσεις. Spartan Amplifications
--- Τέλος παράθεσης ---
εψαξα στο νετ και βρηκα και τισ tad (tube amp doctor)!!!
ελεγα να βαλω αυτες!!! http://www.tubeampdoctor.com/product_info.php?cPath=21_60_63&products_id=390 http://www.tubeampdoctor.com/product_info.php?cPath=21_60_63&products_id=391
λενε τιποτα??
Spartan Amplifications:
Για T.A.D. Tubes πήγαινε στον Κουρμπη Παναγιώτη Θεμιστοκλεους 54-56 Εξάρχεια. Aπό ‘κει και πέρα, εξαρτάται με το τι ψάχνεις να βγάλεις σαν ήχο… Οι Κινέζες (Shino) T.A.D. Tubes είναι πιο γκαζωμένες (High Gain) από τις JJ-Electronic Tubes, Sovtek – Electro-Harmonix Tubes και τους λείπουνε τα μεσαία που έχουν οι JJ-Electronic ECC-83, Sovtek 12AX7 LPS. Αν «παίζεις» No-Metal, Metal Core, Math Core και όλα τα νέα υδρίδια της 2000 Metal -like- Scene τότε οι Tube Amp Doctor 12AX7 – 7025 σου «κάνουνε» (αλλά ξεχνά τα «καθαρά» σου) … Σαν Re-Labeled Tubes οι T.A.D. είναι φανερά «τσιμπημένες» στο θέμα τιμής οπότε μπορείς αντίστοιχα να κοιτάξεις και τις Watford www.watfordvalves.com Tubes η’ ακόμα και τις TechTube www.techtubevalves.com E813CC Valves. Ελπίζω να σε βοήθησα όσο μπορούσα στην επιλογή σου. Μετά Τιμής, Spartan.