Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Συγκρισεις Combo ενισχυτων

<< < (30/31) > >>

takis79:

--- Παράθεση από: D@ve Murray στις 24/12/05, 00:16 ---Εμενα μου αρεσουν καλυτερα οι Marshall... καθονται καλυτερα στα αυτια μου..

--- Τέλος παράθεσης ---
+1 ;)

pureanalog:

--- Παράθεση ---Εμενα μου αρεσουν καλυτερα οι Marshall... καθονται καλυτερα στα αυτια μου..
--- Τέλος παράθεσης ---

+1

Έχω ένα λαμπάτο COMBO DSL201 με λυχνίες GROOVE και πρόσφατα αναβαθμισμενο(πριν λιγες μερες) με Celestion Vintage 30.

Ουδεμία σύκγριση τα βρώμικα του με του laney που έχω ακούσει και παίξει.

Δλδ LC-15 , LC-30, LC-50

Για hard-rock ήχο δεν υπάρχει υποκατάστατο. Μακάρι να είχαν οι Marshall καλύτεροι ποιότητα κατασκευής. αλλά και οι LC-15 δε φημίζονται για την αξιοπιστία τους απο όσο ξέρω.

O LC-30 για καθαρά είναι άψογος. Τα βρώμικα του δε λένε και πολλά για οποιονδήποτε hard ήχο κατα τη γνώμη μου.

O LC-50 μου φάνηκε μέτριος ενισχυτης. Δεν είχε τα καθαρά του LC30 (class A) αλλά ούτε και σπουδαία βρώμικα.

Ο DSL401 νομίζω είναι πολύ καλύτερη επιλογή απο οποιοδήποτε combo της

Και λόγω του συστήματος Master Volume που έχει (με master vol., channel volume και gain) ακούγεται πολύ ωραία σε ανθρώπινες εντάσεις.

Brown Sound με το κιλό που τα combo λανει ΔΕΝ θα δώσουν.

math2014:

--- Παράθεση από: pureanalog στις 29/12/05, 00:58 ---
--- Παράθεση ---Εμενα μου αρεσουν καλυτερα οι Marshall... καθονται καλυτερα στα αυτια μου..
--- Τέλος παράθεσης ---

+1

Έχω ένα λαμπάτο COMBO DSL201 με λυχνίες GROOVE και πρόσφατα αναβαθμισμενο(πριν λιγες μερες) με Celestion Vintage 30.

Ουδεμία σύκγριση τα βρώμικα του με του laney που έχω ακούσει και παίξει.

Δλδ LC-15 , LC-30, LC-50

Για hard-rock ήχο δεν υπάρχει υποκατάστατο. Μακάρι να είχαν οι Marshall καλύτεροι ποιότητα κατασκευής. αλλά και οι LC-15 δε φημίζονται για την αξιοπιστία τους απο όσο ξέρω.

O LC-30 για καθαρά είναι άψογος. Τα βρώμικα του δε λένε και πολλά για οποιονδήποτε hard ήχο κατα τη γνώμη μου.

O LC-50 μου φάνηκε μέτριος ενισχυτης. Δεν είχε τα καθαρά του LC30 (class A) αλλά ούτε και σπουδαία βρώμικα.

Ο DSL401 νομίζω είναι πολύ καλύτερη επιλογή απο οποιοδήποτε combo της

Και λόγω του συστήματος Master Volume που έχει (με master vol., channel volume και gain) ακούγεται πολύ ωραία σε ανθρώπινες εντάσεις.

Brown Sound με το κιλό που τα combo λανει ΔΕΝ θα δώσουν.

Τώρα οι κεφαλές LANEY είναι ΑΛΛΗ ιστορία!! Αν πήγαινα σε κεφαλή θα έπαιρνα ΛΑΝΕΥ μαλλον. Αλλά λαμπάτο combo, οπωσδήποτε marshall!

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο 401 ειναι απαραδεκτος απο α3ιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης, ΠΟΛΥ διαφορετικος απο τον 201 που εχεις.

Τωρα σε σχεση με τους Λανευ που ανεφερες, το μονο που μπορω να πω, ή θεμα γουστου ή επεσες σε καμια μ@λακια κοματι , στο λεω επειδη εχω πεσει σε μουφα Λανευ και σε καλο, και σε μουφα 401 και σε καλο.

pureanalog:
Δεν έπεσα σε μούφα κομμάτι. Δεν μου έχουν αρέσει καθαρά τόσο όσο του LC-30. Φοβερό μηχάνημα. Αλλά δεν έχει το crunch του Marshall πως να το κάνουμε...

Ikaros:

--- Παράθεση από: math2014 στις 31/10/05, 19:54 --- Το να παρεις μπουτικ ενισχυτη η` χειροποιητο κτλ, και καλα γιατι θα βγαλει καλυτερο ηχο, συνηθως δεν στεκει.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Για ακου εναν telegun(χειροποιητος) στα μετρα σου και μετα δε θα στεκεις στα ποδια σου  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View