Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Αναβάθμιση του φόρουμ!

<< < (20/21) > >>

gas-13:
ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

Βραζίλης:
Βελτιώθηκε τεχνικά η μέθοδος Αναζήτησης στο φόρουμ, η ταχύτητα εμφάνισης αποτελεσμάτων αναζητήσης αυξήθηκε πάρα πολύ.

Σε συνδυασμό και με τον νέο ταχύτατο server του kithara.gr, τώρα μπορείτε πιο άνετα και γρήγορα να αναζητάτε στο φόρουμ τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, δεν έχετε δικαιολογία να μην το κάνετε ;)

Βραζίλης:
Συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη να αναφέρουμε το όνομα κάποιου μέλους ή να του απευθύνουμε τον λόγο ρωτώντας τον κάτι, στην ροή μιας συζήτησης στο φόρουμ. Κάποιες από αυτές τις φορές θα θέλαμε να ειδοποιηθεί άμεσα το μέλος αυτό, είτε γιατί επειγόμαστε για μια απάντηση είτε γιατί το μέλος δεν είναι τακτικός επισκέπτης του φόρουμ και πιθανόν να μην δει ότι αναφέρθηκε το όνομά του σε κάποια συζήτηση.

Γι' αυτόν τον λόγο, προστέθηκε μια νέα λειτουργία, η "Αναφορά στο όνομα". Μπορείτε να αναφέρετε το όνομα κάποιου μέλους πληκτρολογώντας @ και το όνομα/ψευδώνυμο του μέλους. Δεν χρειάζεται καν να το θυμόσαστε όλο, εμφανίζονται προτάσεις για αυτόματη συμπλήρωση μόλις αρχίσετε να το πληκτρολογείτε. Κεφαλαία-μικρά, δεν έχουν σημασία.
(Αν δεν καταφέρετε να βρείτε το όνομα του μέλους ούτε με την αυτόματη συμπλήρωση, και δεν υπάρχει ήδη στην συζήτηση για να το δείτε, δοκιμάστε να το βρείτε με την Αναζήτηση Μελών)

Παράδειγμα: Γράφετε @βραζ και αμέσως εμφανίζεται ο @Βραζίλης ως πρόταση για αυτόματη συμπλήρωση. Πατώντας Enter την αποδέχεστε.

Το μέλος του οποίο το όνομα αναφέρθηκε, θα ειδοποιηθεί με email όπου θα του δίδεται ο σύνδεσμος προς την αντίστοιχη συζήτηση στο φόρουμ.

Κάθε μέλος μπορεί να βλέπει τις αναφορές που έγιναν στο όνομά του επιλέγοντας από το μενού: Προφίλ - Αναφορές στο όνομα.

Spyros Delta:
Ωραιο κολπο, αλλα ....
--- Παράθεση από: master of puppets στις 07/09/11, 22:15 ---...δεν παλεύεται η κατάσταση χωρίς τη νυχτερινή εμφάνιση..

--- Τέλος παράθεσης ---
Μαρτuς μου ο Θεος ή αλλιως @atav
(για να γινει και test)

atav (φλουτσ):
Χαχαχαχα! Εντάξει, δουλεύει!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View