Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

kithara.gr: Παρελθόν, παρόν, και μέλλον...

<< < (2/14) > >>

Βραζίλης:
@Uriah Όχι μόνο να διαβάσεις, αλλά και να συμμετέχεις, ναι; ;)

@ε? Ναι, το θυμάμαι εκείνο το ΠΜ, ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες απόψεις σου.

@saved Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Πάντως, η μεγαλύτερη καφετέρια είναι το facebook, εκεί ξοδεύεται πολύς χρόνος (και δεν θα'λεγα ότι ξοδεύται με εποικοδομητικό τρόπο).

@panixgr Ναι, φυσικά το φόρουμ (και όχι μόνο. και οι στίχοι/ακόρντα, κλπ) θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο/σημαντικότερο/ομορφότερο/δημοφιλέστερο/κλπ. (όπως και θα μπορούσε να είναι κάτι χειρότερο, αλλά τεσπα), είναι απλά μια κοινή διαπίστωση-παράπονο.
Όμως το "μάλλον κάποιοι δεν το πολυ-είχαν" και το "με την προϋπόθεση οτι μπορούν οι κρατούντες να την κατανοήσουν και εκτιμήσουν" είναι βιαστικά συμπεράσματα και υπαινιγμοί που δεν βοηθάνε στη δημιουργία μιας ωραίας συζήτησης.

Uriah:
Παιδια στην μεγαλη πλειοψηφια των φορουμς στην Ελλαδα η κατασταση ειναι ιδια. Δεν υπαρχει νοημα να ψαξει καποιος για ενοχους και κακοδιαχειρηση. Οπως ειπε ο Βραζιλης ο κοσμος ασχολειται με το facebook πλεον.

saved:
Ναι,τα ποζερια που και οταν ξινουν τα αφτια τουε το γραφουν στατους στο φβ,τρωνε ολο τον χρονο τους εκει.ομως το φβ υπαρχει εδω και χρονια,και το κιθαρα αρχισε να "χανετε" τον τελευταιο χρονο.οποτε ναι μεν ειναι ενας ενοχος το φβ,αλλα αν ειχε κινηση εδω,θα υπηρχαν ακωμα οι θαμωνες.
Δε θελω να κρινω κανεναν,ουτε να κανω συγκρισεις,αλλα σιγουα υπαρχουν φορα που εχουν σταθερη κινηση και εναν αξιολογο αριθμο ποστ την ημερα που αναλογικα αν το πηγεναμε με τον αριθμο χρηστων,θα επρεπε το κιθαρα να εχει 10-20 ποστ σε καθημερινη βαση.
Τες πα.το θεμα ειναι να κανουμε εμεις τον κοπο να κραταμε το ενδιαφερον μας ζωντανο

peritzan:
Πάντως εγω για να ξεστραβωθώ,για ότι αποριες εχω περι κιθαρας (και ειναι αμέτρητες λογω ασχετοσύνης) πρωτα εδώ και μετα στο youtube κοιταω,οχι στο facebook.

BitCollector:
Δεν είναι θέμα μόνο του kithara. Είμαι μέλος σε αρκετά ακόμα φόρουμ, ελληνικά και ξένα, με εντελώς διαφορετική θεματολογία, που παρουσιάζουν εικόνα ερήμωσης... φόρουμ-κουφάρια τα αποκαλώ.  ???

Ίσως σε μερικά χρόνια ο επιστημονικός κλάδος της Κοινωνιολογίας-Ιστορίας του Διαδικτύου, που θα έχει στο μεταξύ δημιουργηθεί, να μελετήσει και να ρίξει φως στις αιτίες του φαινομένου. Ένας πιθανός λόγος (εντελώς αυθαίρετη δική μου υπόθεση) είναι ότι υπάρχει μετατόπιση από τον συντάκτη-μέλος στον συντάκτη-άτομο, μετά την άνθιση των σχετικών εφαρμογών. Από αναγνώστες (εποχή εντύπου) και ακροατές/θεατές (ραδιοτηλεόραση) γίναμε αρχικά συντάκτες οι ίδιοι ως μέλη φόρουμ και κοινοτήτων και εσχάτως ως άτομα, δημοσιεύοντας τις συναρπαστικές breath taking εξιστορήσεις μας για το πώς καμακώσαμε το χταπόδι, πώς περάσαμε το Σ/Κ στα Ά. Δριμύκλαδα και άλλα ενδιαφέροντα.

Νομίζω ότι το πού θα καθίσει η μπίλια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα... εδώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ξανακαθίσει ποτέ κάπου η μπίλια ή αν θα αλλάζει διαρκώς θέση. Η VR είναι προ των πυλών...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View