Zoso:
Πρόκειται για πρόταση, αλλά δε ξέρω αν ταιριάζει ακριβώς εδώ... Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τα άτομα που είναι καινούρια στο άθλημα, και κάποια άλλα που ανεβαίνουν σπάνια στις πόλεις της Ελλάδας...
Προτείνω λοιπόν, να γράψετε εδώ διευθύνσεις και τηλέφωνα μουσικών μαγαζιών των μεγαλουπόλεων (και όχι μόνο...) Ακόμη, μόνο αν ξέρετε, url τους, ποιών εταιρειών είναι αντιπρόσωποι, και μια φράση που να να τα σχολιάζετε... (όχι δυσφήμιση...)
Εγώ πάντως, θα βοηθηθώ πάρα πολύ έτσι, δε ξέρω για άλλους... Αν δεν υπάρχει ξανά το θέμα, απαντήστε αν ξέρετε σας παρακαλώ, βοηθάτε... Ευχαριστώ...
Zoso:
Πειράζει να αναζωπυρώσω, να δούμε ακόμα καμιά απάντηση σαν της maria? Γράψτε για ότι ξέρετε... Και, ακόμη, όταν ρωτάνε παιδιά για Αθήνα, τους απαντάτε με κάποια ονόματα δρόμων, τα οποία τώρα δε θυμάμαι... Ρίξτε τα εδώ να δούμε, με τις διευθύνσεις τους... Πλις...
Guitar_maniac:
Επειδή δεν ξέρω μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε καταστήματα στην Αθήνα που πουλάνε τους ενισχυτές : Marshall, Fender, Peavey , Line6 ... Ας είναι και ξεχωριστά. ( Τα καταστήματα προτιμότερο είναι να βρίσκονται στο κεντρό της Αθήνας ή κοντά στο κέντρο και Κηφισιά).