Guitar_maniac:
Οι ενισχυτές για τους οποίους θα ενδιαφερθω θα είναι μάλλον μεχρι την τιμή των 500€. Παρακαλώ αν ξέρετε να μου πείτε και αν σε αυτά τα καταστήματα υπάρχουν αρκετοί ετοιμοπαράδοτοι ενισχυτές.
Ευχαριστώ.
Acanthor:
Line6 προϊόντα και συνεπώς ενισχυτές και μάλιστα ετοιμοπαράδοτου θα βρεις στο κέντρο Σόλωνος & Χαριλάου Τρικούπη στο Guitar Shop του Νάκα. Είναι ίσως το μόνο υποκατάστημα Νάκα που θα βρεις άρτια εξυπηρέτηση και γνώση του αντικειμένου. Για Peavy θα κοιτάξεις στο Omicron στα ΕΞάρχεια πάνω στη Σολωμού (αριθμός 20 αν δεν κάνω λάθος). Για Marshall θα δεις στο Bon Studio (Ζαΐμη 5 Εξάρχεια) όπου είναι και ο αντιπρόσωπος. Για Fender ρίξε μια ματιά στην Εμμανουήλ Μπενάκη κοντά στη Σόλωνος (έχει 1-2 μαγαζιά που μπορεί να βρεις.) Ίσως ο Καγμάκης, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης κοίτα και στο Διαμαντόπουλο στο τέρμα της Σόλωνος (προς τα κάτω) που έχει πολλά και διάφορα. Στο Νάκα θα βρεις και Laney ενισχυτές. Ρίξε μια ματιά και σ'αυτούς.
Καλή αναζήτηση λοιπόν! ;)
Crazy_guitarist:
Ευχαριστώ πολύ acanthor για τις χρήσιμες πληροφορίες σου γιατί και εγώ έψαχνα για κάποια καταστήματα ενισχυτών στην Αθήνα. ;)
Guitar_maniac:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου Acanthor, νομιζω πως θα μου φανούν πολύ χρήσιμες .....
maria:
Επειδή δεν βλέπω κανέναν να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για να δώσει διευθύνσεις ...ας συνεχίσω εγώ με κάποιες από Αθήνα .