profsokin:
Βρήκα τον AVT 20 στο musicorama 280Ε + 5Ε μεταφορικά(πληρωμή κατά την παραλαβή). Η τιμή είναι πολύ καλύτερη από τα 420Ε που μου τον έδινε κατάστημα.. Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς.. Είναι αξιόπιστο κατάστημα; Θα μου έρθει σε καλή κατάσταση ο ενισχυτής; Αν πάθει κάτι και χρειάζεται service πού θα τον πάω;
ZeeM (ex-user#123):
--- Παράθεση από: profsokin στις 15/12/05, 22:33 ---Βρήκα τον AVT 20 στο musicorama 280Ε + 5Ε μεταφορικά(πληρωμή κατά την παραλαβή). Η τιμή είναι πολύ καλύτερη από τα 420Ε που μου τον έδινε κατάστημα.. Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς.. Είναι αξιόπιστο κατάστημα; Θα μου έρθει σε καλή κατάσταση ο ενισχυτής; Αν πάθει κάτι και χρειάζεται service πού θα τον πάω;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ παρήγγειλα χτές μια ibanez απο κεί και μου έστειλαν μαιλ οτι λόγω της απεργίας των ταχυδρομίων κτλ. θα μου τη στείλουν αύριο. Τώρα τι να σου πώ, εμένα μου φένεται αξιόπιστο άλλα αν θές περίμενε να παραλάβω την ηλεκτρική μου και θα σου πω; :) Έτσι κ αλλιώς τα λεφτά τα δίνεις μόνο όταν παραλάβεις την παραγγελία σου.
Α και, χτές τους πήρα τηλ και δεν είχαν τον AVT20 σε stock, πριν παραγγείλεις, παρ' τους τηλ και ρώτα πότε θα την έχουν.
profsokin:
καμιά άλλη γνώμη;
Dark_kronos:
Εγω το σκευτομαι να κανω μια παραγκελια απο αυτο το καταστιμα. Μονο καλα εχω ακουσει και τπτ το κακο. ΤΟ προτιμο και απο τον thoman γιατι τα λευτα μενουν στην Ελλαδα και πρηρωνω και με αντικαταβολη
djkostas:
Ρε παιδιά εντάξει καλό το musicorama αλλά δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο. Το μόνο καλό είναι οτι στέλνει σε μέρη που δεν έχουν μουσικά καταστήματα. Κατά τα άλλα είναι ακριβώς το ίδιο. Έχει ακριβώς τα ίδια πράγματα και οι τιμές του?? Είναι ακριβώς οι ίδιες. Μπορεί να φαίνεται πιο φτηνό αλλά αν πάτε σε ένα κατάστημα (πχ Στόλλα) και ρωτήσετε για τιμή μετρητοίς είναι σίγουρος οτι θα σας πουν ακριβώς την ίδια. Όσο για τον AVT μάλον ρώτησες σε κλέφτη!