Marios Demigod:
Εχει αγορασει κανενας απο Musik Produktiv? http://www.musik-produktiv.de/
Πειτε μου γιατι ειμαι ετοιμος να παραγγειλω! Τα μεταφορικα ειναι 40 ευρω αλλα η κιθαρα ειναι πολυ φθηνοτερη απο τον Thomann και ετσι συμφερει. Επισης αυτη την στιγμη δεν την εχει και ο Αγγελοπουλος λεει οτι μπορει να του παρει και μηνες!
djkostas:
Στην Ελλάδα ρώτησες τι τιμή έχει?? Πληροφοριακά αντιπρόσωπος της Peavey είναι η Omikron Control!
Marios Demigod:
Οχι δεν ρωτησα. Και αμφιβαλλω αν θα μπω στον κοπο να ρωτησω. Τα περισσοτερα online-shops που εψαξα ελεγαν για 400-500 Ευρω κανονικη τιμη. Μαλλον τοσο θα τη βρω στην Ελλαδα. Ασε που μενω Λαμια και θα γινει περιεργη η δουλεια με τις παραγγελιες. Πιο αξιοπιστοι και γρηγοροι ειναι οι Γερμανοι παρα οι Ελληνες στη διπλανη πολη!
Αλλα απ'οτι ξερω εχεις και εσυ μια peavey. Τι λενε? Δεν τη θελω για καλη. Απλως πουλησα ενα ταυρακι epiphone που ειχα γιατι ηθελα κατι με Floyd-rose.
djkostas:
Όντως έχω την Predator Plus EXP. Τι να πώ? Πραγματικά καλή κιθάρα, ειδικά αν λάβεις υπόψη την τιμή της. (300 ευρώ) Με όσες κιθάρες έχω δοκιμάσει (εντάξει όχι και πολλές) στέκεται αντάξια δίπλα σε αυτές κάτω των 500-600 ευρώ. Βέβαια όλα αυτά δεν μπορώ να τα επεκτείνω για όλες τις Peavey γενικά, μια και δεν έχω δει και καμιά άλλη!
Gant:
είσαι σίγουρος ότι είναι ακριβώς η ίδια κιθάρα; Ο Θόμαν δίνει ενδεικτική τιμή (UVP) 349 και την κατεβάζει στα 292-295 Ο Music Produktiv την δίνει 237 από 269 ... ::)