Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Απατες μεσω eBay. Πως τις ξεχωριζουμε?

(1/5) > >>

oneofthem:
hi, (& sorry απτους admin που έχω ανοίξει τόσα νέα topic τόσο γρήγορα)

είμαι ebay noob και δεν ξέρω τι πρέπει να ελέγξω στα προϊόντα του ebay
πχ δες αυτό:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250007172483&ssPageName=MERC_VI_ReBay_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT

buy it now price = 50 USD

ρωτώντας άκουσα διάφορα, απτο ότι μπορεί να είναι καρφίτσα ή ότι είναι απλά διακοσμητικό copy ..μέχρι ότι είναι ελέφαντας
εμένα κανονική κιθάρα με λεπτομέρειες μου φαίνεται, και gibson να μην είναι για 50 USD ποιος χ...?
προφανώς κάτι δεν λέω καλά, οπότε όσοι έχουν ασχοληθεί με ebay ας μας διαφωτίσουν
ο συγκεκριμένος έχει και άλλα προϊόντα που έχει σε τέτοιες τιμές, πχ έκλεισε ένα προϊόν με μεγαλύτερη προσφορά 2USD
δλδ αυτή η κιθάρα όντως θα πουληθεί για 2 USD, γιατί gibson ήτανε κι αυτή, τι γίνεται?
απτην άλλη έχει θετικά rates αλλά private comments δεν ξέρω τι παίζει
εκτός αν είναι αλήθεια, οπότε όποιος έχει 50 euros πάνω του ας τα δώσει να πάν στο δ... να δούμε κι εμείς τι είναι τελοσπάντων!
το πα και ησύχασα

Αύγουστος:
If you Wear to it, Do hope this item will bring you happiness and good luck

Μιλάει για κάτι που φοριέται. Δες και τις φωτογραφίες δεξιά.. Μινιατούρες πρεπει να είναι...

oneofthem:
σωστός αλλά δες κι αυτή, κάθεται πάνω σε ένα καναπέ αν δεν κάνω λάθος
http://cgi.ebay.com/Red-Gibson-Les-Paul-Supreme-Electric-Guitar_W0QQitemZ250009332531QQihZ015QQcategoryZ33040QQrdZ1QQcmdZViewItem
άσε που φαίνεται να χει πολύ λεπτομέρεια ρε παιδί μου η πρώτη, λες να είναι χάντρα, δε μοιάζει, θα δούμε

edit: επίσης λέει την ίδια φράση, βασικά όλο το κείμενο δεν έχει σχέση με το προϊόν, είναι η εισαγωγή του μαγαζιού κατάλαβες
θα την βρούμε την άκρη, ρε καπιτάλες (μη βρίσετε πλάκα κάνω) στείλτε 50 του αγοριού

2nd edit: τώρα είναι που σε στειλα ε?

oneofthem:
βασικά δίπλα στα εικονίδια στα δεξιά, λίγο πιο κάτω λέει musical guitar για να δεις τι δίνει με .54 buy now
εντάξει κάποιο λάκο έχει η φάβα, αλλά πρέπει να δεις τη μάπα μου αυτή τη στιγμή,
ξέρεις χαμόγελο μέχρι τα αφτιά λες κι είμαι ταξίδι δώρο στη disneyland, και μια έκφραση τύπου pamela εσύ??

oneofthem:
newer info κατακλύζουν το topic
βασικά σε μια από τις κιθάρες φαίνεται το reflection του φωτογράφου
έχω την εντύπωση ότι ένα παιδάκι τραβάει τις φωτογραφίες αυτές

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View