Salinas:
Τώρα που σας βρήκα θα σας πρήξω με τις ερωτήσεις μου! Λοιπόν, όσο έπαιζα ηλεκτρική κιθάρα ή ακόρντα με την ακουστική, πάντα με πένα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εδώ και δυο χρόνια, όμως που ανακάλυψα το Fingerstyle, ανακάλυψα παράλληλα ότι τα νύχια μου είναι αδύναμα και σπάνε συνέχεια. Ιδίως στα λατινοαμερικάνικα κομμάτια που θέλουν αρκετό νεύρο. Ξέρετε αν αυτό αντιμετωπίζεται; Έχω τρελλαθεί να πίνω γάλατα... Σε λίγο θ'αγοράσω αγελάδα! Βοηθάει μεν, αλλά...
Holy Diver:
Κλασσικό πρόβλημα... Τα λιμάρεις καθόλου? Βοηθάει...
Vicarious:
Ναι εγώ παράτησα το μπάσκετ λόγω του ότι έσπαγαν συνέχεια τα νύχια μου, για να συνεχίσω κλασσική κιθάρα. Μετά πήρα ήλ. και παράτησα την κλασσική οπότε δεν μου χρειάζονταν τα νύχια και έμεινα με το π...λι στο χέρι.
Anyway τα νύχια σου θα "εκπαιδευτούν" και θα δυναμώσουν μήν ανησυχείς, δεν θα σπάνε εύκολα,μόνο αν τα ταλαιπωρείς πολύ. να τα λιμάρεις και μία καλή λύση είναι να βάζεις σκληριντικό. Εγώ πάντως δεν το έκανα γιατί το θεωρούσα gay.
Επίσης αν καπνίζεις μην καπνίζεις με το χέρι στο οποίο έχεις τα νύχια γιατί φαινεται κάπως...
ship_me_out!!!:
Τα νυχια ειναι κατι σαν τα κοκκαλα. Οσο πιο μικρος εισαι, τοσο πιο ευλιγιστα και ευθραυστα ειναι. Οσο μεγαλωνεις σκληραινουν ;)
parlats:
--- Παράθεση από: parakiller στις 07/01/07, 00:42 ---Τα νυχια ειναι κατι σαν τα κοκκαλα. Οσο πιο μικρος εισαι, τοσο πιο ευλιγιστα και ευθραυστα ειναι. Οσο μεγαλωνεις σκληραινουν ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Οχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Οσο τα νύχια λαμβάνουν βιταμίνες Α, σύμπλεγμα Β, D, E καθώς και διάφορα άλλα μέταλλα μέσω διατροφής τότε η ηλικία ελάχιστα τα επηρεάζει. Επίσης στα μικρά παιδιά τα οστά και τα νύχια είναι μεν ευλύγιστα αλλά όχι εύθραστα, το αντίθετο θα έλεγα ;)