Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

ΝΥΧΙΑ!!!

<< < (2/10) > >>

ship_me_out!!!:
Στο σχολειο μας ειπε ο βιολογος, οτι ακομα και τα νυχια μας χρειαζονται ασβεστιο (αρα δεν ειναι σαν τα οστα??)... Τι να πω. Αν ειναι μ..λ...κας τι φταιω εγω :-[ :-[ :-[

;D ;D ;D ;D ;D ;D

YmiRLinG:

--- Παράθεση από: parakiller στις 07/01/07, 00:42 ---Τα νυχια ειναι κατι σαν τα κοκκαλα. Οσο πιο μικρος εισαι, τοσο πιο ευλιγιστα και ευθραυστα ειναι. Οσο μεγαλωνεις σκληραινουν ;)

--- Τέλος παράθεσης ---
Επισης νομιζω οτι ο Salinas δεν ειναι πια τοσο μικρος ωστε να εχει τοσα περιθωρια αναπτυξης... ::)

Απόλλων:

--- Παράθεση από: parakiller στις 07/01/07, 01:03 ---Στο σχολειο μας ειπε ο βιολογος, οτι ακομα και τα νυχια μας χρειαζονται ασβεστιο (αρα δεν ειναι σαν τα οστα??)... Τι να πω. Αν ειναι μ..λ...κας τι φταιω εγω :-[ :-[ :-[
--- Τέλος παράθεσης ---

Aσβέστιο χρειάζονται και οι μύες μας προκειμένου να λειτουργούν σωστά. Αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι υπάρχει κάποια δομική ή λειτουργική ομοιότητα με τα οστά...

Salinas:
Παίδες, όπως κάποιος ήδη κατάλαβε (τόσο πολύ φαίνεται, ρε γα....ότο;) είμαι 31 χρονών, οπότε το να πω ότι είμαι πάνω στην ανάπτυξη και με τον καιρό θα σιάξει, έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί πειστική δικαιολογία! Απ'την άλλη, τα γάλατα και τα τυριά έχουν βοηθήσει τα μάλλα, οπότε οι προφέσορες μάλλον έχουν δίκιο. Τα νύχια τα λιμάρω, αλλά παρ'όλα αυτά σπάνε. Μου έχουν προτείνει κατά καιρούς το σκληρηντικό, όπως κι ένα καλό μανικιούρ (δεν το λέω για πλάκα), αλλά... τι να σας πω... αν το δοκιμάσω μπορεί και να μ'αρέσει...

paolo_guitar:
ο δικος μου καθ. ειπε οτι το καλυτερο γαλακτοκομικο για τα νυχια ειναι το ξυνογαλο (οχι αριανι αλλα κανονικο ξυνογαλο) και η φετα.
απο κει και περα μπορεις να χρησιμοποιησεις διαφορα σκληριντικα που πλεον κυκλοφορουν (mavala ας πουμε) που δν αφηνει και γυαλαδα στο νυχι μετα. αλλα προσεξε γιατι τα σκληριντικα δν δυναμωνουν το ιδιο το νυχι απλα το προστατευουν λιγο περισσοτερο γιατι δημιουργουν μια κρουστα απο πανω. οποτε δν φαγωνεται το νυχι αλλα η κρουστα. ισα ισα τα σκληριντικα αδυνατουν το νυχι.
επισης ομως εγω αυτο που χρησιμοποιουσα ηταν ενα ειδικο δυναμωτικο νυχιων που το πουλουσε ενα φαρμακειο στην θεσσαλονικη.
ειδα καποια διαφορα οχι ομως τεραστια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View