Διάφορα > Βιβλίο Εντυπώσεων

ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σας συμφορουμιτες

(1/14) > >>

taxfreesax:
τοσο καιρο σε αυτο το σαιτ,σιγουρα εχουμε δημιουργησει συμπαθειες σε ονοματα,συμπεριφορες,e-βοηθειες και e-συμβουλες,ακομα και ''υγιεις''(ή ''αναιμακτες'' αν προτιματε) αγοραπωλησιες με αποτελεσμα καποιους απο τους συμφορουμιτες να τους συμπαθουμε περισσοτερο.επειδη θεωρω οτι το να πεις κατι καλο ειναι ''τζαμπα'' και θα επρεπε να γινεται πιο συχνα,χαιρομαι να ανεβαζω (οπως μπορω)τα ατομα που με ανεβαζουν.αυτο βεβαια δε σημαινει οτι τους αλλους δεν τους γουσταρουμε,απλα λεμε ποιους προτιμουμε!απλα (και λογω εορτων) σκεφτηκα με αυτον τον τροπο να στειλω ενα ''γεια'' σε ολους εκεινους.ΟΣΟΙ διαβασουν αυτο το κειμενο και ΘΕΛΟΥΝ μπορουν να κανουν το ιδιο.

Απολλων
Ε!ΜΑ
Gothic
faser
zeppelin
Progducts
gers
zoltan
gpolic
jmone
tpapakyr
MACMISIAS
:°:.™ Gus°GR
MakisSRV
Sehaliah
Vampovorator
qrustics
alex_vic
juggernot breaker*
Fretwork
Alex Flouros
buckethead RULES!!
mace
Minotaur
Heatseeker
treloagori
Costa Ex@rho
bluezlick
giannis70
frameupstory
parlats
gda
Ikaros
drketikios
Σταυροφόρος
Gabriel6th
modeerf
RoyBatty
teo.gp
+ ο Αγγελος (lazy boy)

να στε καλα! 8)

Amylo:
πφ πολλοι που να τους θυμηθω και να τους γραψω ολους...
οσους εκτιμω το εχουν καταλαβει ;) ;D

taxfreesax:
ΠΟΛΥ σωστη αποψη Amylo!  :D

το θεμα ειναι : οσοι δεν το καταλαβαινουν οτι τους εκτιμας....σε πληγωνει ?  :) φυσικα και μιλαω σοβαρα..θεωρω οτι στις μερες μας οι σχεσεις λογω καθημερινων προ-βληματων εχουν χαθει.καλο δε θα ηταν να στειλουμε μια καρτα η να παρουμε μερικα τηλεφωνα ?

::)

λεω εγω τωρα..

εμενα παντως ηταν χαρα μου να στιψω το κεφαλι μου να θυμηθω αρκετους απο αυτους (ολους δε γινοταν) ;)

Amylo:

--- Παράθεση από: taxfreesax στις 25/04/08, 23:15 ---ΠΟΛΥ σωστη αποψη Amylo!  :D

το θεμα ειναι : οσοι δεν το καταλαβαινουν οτι τους εκτιμας....σε πληγωνει ?  :) φυσικα και μιλαω σοβαρα..θεωρω οτι στις μερες μας οι σχεσεις λογω καθημερινων προ-βληματων εχουν χαθει.καλο δε θα ηταν να στειλουμε μια καρτα η να παρουμε μερικα τηλεφωνα ?

::)

λεω εγω τωρα..

εμενα παντως ηταν χαρα μου να στιψω το κεφαλι μου να θυμηθω αρκετους απο αυτους (ολους δε γινοταν) ;)

--- Τέλος παράθεσης ---
???
σορυ για το τσατ αλλα δεν το καταλαβα.. :-\
ε οσοι δεν το καταλαβαινουν τι να πω..παντως ειναι πολυ βρε συ ταξ..ειναι δυσκολο να τους γραψω ολους... :-\
τεσπα το θεματακι ειναι καλο..αλλα λιγο αποτομο το βρισκω...τεσπα... :)

Μένια..:
    Μπορεί να είναι καλή η πρόθεσή σου, αλλά θεωρώ πως είναι λάθος. Δεν γίνεται κάποιος διαγωνισμός εδώ μέσα, προτιμώ την κάρτα ή το τηλέφωνο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View