Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Γιατί στα τραγούδια δεν υπάρχει και το μέτρο;

(1/3) > >>

organopextis:
Νομίζω ότι θα ήταν καλό σε κάθε κομμάτι που στέλνετε από τον καθένα να υπάρχει και το μέτροτου κομματιού.Πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ κόσμο!Θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας , αν συμφωνείτε και αν είναι εφικτό να γίνει.

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Από την πλευρά μου δεν θα είχα καμία αντίρρηση, αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι πρέπει ο καθένας που στέλνει τραγούδια να προσθέτει και το ρυθμό. Επίσης, τότε καλό θα ήταν να προστεθούν και οι ρυθμοί στα υπάρχοντα τραγούδια, πράγμα που ρεαλιστικά χρειάζεται κάμποσους μήνες και κάμποσα άτομα για να γίνει σωστά... ::)

Βραζίλης:
Ο ρυθμος θα μπορουσε να γραφεται σε μορφη σχολιου (comment) στην αρχη του τραγουδιου, τουλαχιστον στα τραγουδια που θα στελνονται στο μελλον.

Συμφωνω με τον Κιθαρωδο οτι ειναι σχεδον αδυνατο να γινει για ολα τα χιλιαδες τραγουδια που υπαρχουν στη βαση δεδομενων μας.

Θοδωρής:
Αν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα τέτοιο εμπλουτισμό στα τραγούδια ,τότε με κάμποση δουλειά αρκετών ατόμων ,θα μπορούσε να γίνει υπό μορφή σχολίων στην αρχή του τραγουδιού ,π.χ ρυθμός χασάπικο .

NikosTs:
Θα ήθελα να προσθέσω πως πέρα από τον κόπο, υπάρχει και πρακτικό ζήτημα όσο αφορά το μέτρο των τραγουδιών. Σκεφτείτε πως τουλάχιστον στα λαϊκά και στα παραδοσιακά, το μέτρο είναι πολύ σχετικό και υποκειμενικό. Ακόμα υπάρχει θέμα και όσο αφορά στους ρυθμούς σε κάποια κομμάτια. π.χ. πόσων ειδών ζεϊμπέκικα ή συρτά υπάρχουν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View