Michalis:
Ρε παιδιά, συγνώμη δηλαδή. Πως την είδαν σ'αυτό το κατάστημα? Έκανα μια πρόχειρη σύγκριση τιμών για ακουστικές κιθάρες και μου φάνηκαν λίγο τσιμπιμένες οι τιμές τους. Γνώμη μου?Αν κάποιος έχει ψάξει το θέμα και έχει καταλήξει στο μοντέλο που θέλει να αγοράσει, καλύτερα να την πάρει online. Mιλάμε για διαφορά της τάξης του 30-35%. Ακόμα και τα έξοδα μεταφοράς να βάλεις, πάλι έρχεται αρκετά πιο φτηνά! Ψάξτε το, είναι sites προσφέρουν μεταφορές σε όλο τον κόσμο! Άκου εκεί, να μου πουλάν μια Υamaha για 500 δολλάρια!!!Ρεεεεε, στο zZNET, το ίδιο μοντέλο, πάει κάτι λιγότερο απο 300! (Αλήθεια, γιατι τόσο κόλλημα πια με τις Yamaha? Δεν υπάρχουν άλλες καλές κιθάρες στον κόσμο?). Φιλικά, Μιχάλης.
Sound of Rock:
auto pou eipes einai sosto... online mporeis na tis vris polli pio ftina.. kai me polles prosfores.. xoris na eimai monimos katikos elladas opote pao ellada pao na koitaxo sta mousika katastimata.. kai kathe fora pou pao iparxoun ligotera... kai o nakas kanei perisotera parartimata... o logos pou exei psila tis times einai giati vasika exi to monopoloio... giati einai to katastima me tin megaliteri pikilia kai oloi psonizoun eki >:(
Θοδωρής:
Ο Νάκας είναι η εταιρεία που εμπορεύεται σχεδόν το 80 τις εκατό της κατανάλωσης μουσικών οργάνων και όχι μόνο .Εχει από Ωδείο με παραρτήματα ,μέχρι ηχητικά συστήματα κ.λ.π.Οπως κάθε μονοπώλιο στο είδος του ,καθορίζει όπως θέλει το παιχνίδι ,ακόμα και στις μουσικές εκδόσεις .Σημεία των καιρών δυστυχώς .
Lord-George:
Είναι βέβαιο ότι ο Νάκας είναι κλέφτης. Έχει τα χειρότερα προϊόντα και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους πελάτες. Και μη μου πείτε τώρα ότι αξίζουν οι ηλεκτρικές γιαμάχα και washburn...
elena:
ase kai ego phga na paro dryms kai moy sikouike h trixa me ths times!!!!! ??? >:( :(