Βραζίλης:
Δεν μπορείς να κάνεις νέα εγγραφή με το ίδιο email. Αν το είχες δώσει παλιά, πρέπει να δώσεις άλλο... ή σε περίπτωση που θες να μπεις με το παλιό και έχεις ξεχάσει τον κωδικό, να μου στείλεις email στο vkot(παπάκι)kithara.gr από την διεύθυνση που έχεις δηλώσει.
Επίσης, υποψιάζομαι οτι προσπαθείς να μπεις με Mozilla. Δυστυχώς το τσατοπρόγραμμα δεν δουλεύει τόσο καλά με το Mozilla όσο με τον IE. Οπότε, για το τσατ χρησιμοποίησε ΙΕ, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει το πρόγραμμα και να πάμε σε κάποιο καλύτερο ;)
Santa:
--- Παράθεση από: Βραζίλης στις 21/06/06, 22:59 ---Δεν μπορείς να κάνεις νέα εγγραφή με το ίδιο email. Αν το είχες δώσει παλιά, πρέπει να δώσεις άλλο... ή σε περίπτωση που θες να μπεις με το παλιό και έχεις ξεχάσει τον κωδικό, να μου στείλεις email στο vkot(παπάκι)kithara.gr από την διεύθυνση που έχεις δηλώσει.
Επίσης, υποψιάζομαι οτι προσπαθείς να μπεις με Mozilla. Δυστυχώς το τσατοπρόγραμμα δεν δουλεύει τόσο καλά με το Mozilla όσο με τον IE. Οπότε, για το τσατ χρησιμοποίησε ΙΕ, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει το πρόγραμμα και να πάμε σε κάποιο καλύτερο ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Βασικά για το email το άλλαξα από gmail σε yahoo οπότε μου το δέχτηκε. Πράγματι με τον Mozilla μπαίνω. Θα δοκιμάσω με IE...
madvinegar:
Πως μπορώ να βρω το password μου για το chat αν το έχω χάσει ή ξεχάσει?
Βραζίλης:
--- Παράθεση από: madvinegar στις 10/08/06, 14:21 ---Πως μπορώ να βρω το password μου για το chat αν το έχω χάσει ή ξεχάσει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Στείλε μου ΠΜ και θα κανονίσουμε να σου βάλω άλλον κωδικό.