Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - antonis_mh

Σελίδες: [1] 2 3
1
Σετ 30-45 λεπτών (ανάλογα την περίσταση) με κομμάτια της μπάντας και το πολύ μία διασκευή,ελαφρώς τροποποιημένη στο ύφος της ίδιας της μπάντας!
Πάνω από όλα προβαρισμένη και με πάθος επί σκηνής που θα περνάει στο κοινό! Επίσης, λίγα και καλά λάιβ στις μεγαλουπόλεις και εξορμήσεις στο πεινασμένο κοινό της επαρχίας!  ;D

2
Χαχαχα Kosthrash αυτό είναι η πιο απλή λύση..μέχρι να αποφασίσω θα δώ..ίσως επιλέξω κανα POD στην τελική να έχω έναν ήχο για λάιβ και στο προβάδικο να μείνω με τον ενισχυτή μου ως έχει!  ;)

3
Εγώ δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να το ακούσω live το HD,αλλά έχω ακούσει πολλά XT και φασόλια σε κεφαλές λαμπάτες ή τρανζίστορ και έβγαζαν μάτια! ή μάλλον αυτιά!  >:D  Παρόλα αυτά και ο ENGL και το POD HD 500 στο ίδιο gear μου φαίνονται υπερβολικά! Μιά άλλη λύση θα ήταν να δώσω τον ENGL και να πάρω μία κεφαλή φθηνότερη και το HD 500 ώστε να τα συνδιάζω! Μου φαίνεται προτιμότερο και δεν θα "χαραμίζω" τον Fireball έτσι!

4
Καλά προφανώς και από τα χέρια έρχεται ο περισσότερος τόνος. Aλλά ο πειραματισμός με χροιές είναι ενδιαφέρουσα ασχολία!  ;)

5
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Όντως μου αρέσει ο Fireball,δεν έχω παράπονο (δεν είναι βέβαια EVH 5150 III που έχω ερωτευτεί  :-P )!
Ανδριανέ κυρίως το εύρος των ήχων που έχω τη δυνατότητα να δημιουργήσω ή να εγκαταστήσω,με τραβάει.
Και ναι δεν έχω αποκτήσει εμπειρία στα modeling μηχανήματα,και νόμιζα πως θα ήταν εύκολο να κουβαλήσω ένα ρακ σε live,αλλά προφανώς δεν είναι!
Η επιλογή της πεταλιέρας είχε περάσει επίσης από το μυαλό μου..βολική και για λάιβ για να έχω έναν προσωπικό ήχο παντού (που στα μαγαζιά στην Αθήνα δεν μπορώ να πάρω τον ενισχυτή μου μαζί, γτ δεν έρχομαι με αυτοκίνητο ποτέ) αλλά έτσι δεν θα ήταν κρίμα να αναιρέσω το distortion του ενισχυτή για χάρη των ήχων που θα έχω? Θα είναι σαν να τον αχριστεύω,ή έτσι νομίζω!  8)  Αυτό κυρίως είχε περάσει από το μυαλό μου και σκέφτηκα το rack! Βέβαια είναι σαφώς πιο οικονομικές λύσεις και δε χρειάζεται να χάσω τπτ από τον υπάρχοντα εξοπλισμό μου! Πιστεύω με ένα ποσό μέχρι 300 ευρώ μπορώ να έχω κάτι ιδανικό για να έχω τον ήχο μου όπως το Zoom που ανέφερε ο Kosthrash.

6
Καλησπέρα στο φόρουμ!! Κατευθείαν στο ψητό..έχω εδώ και 1,5 χρόνο έναν ENGL Fireball 60,ο οποίος χρησιμοποιείται περίπου 5 ώρες το μήνα για πρόβες με τη μπάντα μου.
Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή του και τη χροιά του,αλλά πιστεύω πως θα ήθελα να προχωρήσω σε περισσότερες επιλόγές ήχου,αλλά και να "ξεφύγω" από την συντήρηση που χρειάζονται οι ενισχυτές με λάμπα,μιας και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν. Σκέφτηκα λοιπόν να τον στείλω ή να τον ανταλλάξω με κάποιο από τα ψηφιακά racks που κυκλοφορούν,με ιδιαίτερη αδυναμία στο Line 6 POD HD Pro. Από ότι ακούω,βλέπω και διαβάζω για το συγκεκριμένο πολυεφφέ,είναι από τα καλύτερα στα λεφτά του. Με ένα power amp θα μπορούσα να το συνδέω και στην καμπίνα μου και να έχω πολλούς παραπάνω ήχουν από αυτούς που είχα πριν,μιας και το συγκεκριμένο πολυεφφέ σου δίνει άπειρες επιλογές. Έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για το Line 6 POD XT Pro που νομίζω δύσκολα το βρίσκεις στην αγορά. Δεν έχω τεράστια εμπειρία από πεταλιέρες κλπ μιας και δεν είχα ψαχτεί ιδιαίτερα μέχρι πριν λίγο καιρό όπου άρχισα να πειραματίζομαι με την POD XT LIVE ενός φίλου, αλλά η δυνατότητα να κάνεις σχεδόν τα πάντα με αυτά τα πολυεργαλεία (ηχογραφήσεις σε pc,δημιουργία ήχων από το μηδέν,αλλά και ευκολία μεταφοράς σε live) όπως και η "μία κι έξω" δαπάνη χρημάτων για την απόκτησή τους με έχει βάλει σε έντονες σκέψεις. Πιστεύετε πως θα άξιζε μία τέτοια κίνηση ώστε να πειραματιστώ με περισσότερους ήχους? Κάθε άποψη δεκτή!  :)

7
Μιάς και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο,να πώ εδώ την απορία μου..Για να ενώσουμε λαμπάτο ενισχυτή με καμπίνα χρειαζόμαστε Speaker Cable ή μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με ένα Instrument Cable? Πως ξεχωρίζουμε οπτικά τα 2 αυτά καλώδια και ποιοί οι κίνδυνοι αν χρησιμοποιούμε instrument cable?  0:)

8
Καλησπέρα φίλε.πιστεύω ένα τέτοιο φτιάξιμο στην κιθάρα θα στοιχίσει πάνω από 100 ευρώ..
ένας φίλος μου πήγε τη Les Paul του με το ραγισμένο της headstock,στον 39 Custom Guitars (https://www.facebook.com/39customguitars) στην Κηφισιά και της έκανε πλήρη ανανέωση φτιάχνοντας το σπάσιμο αλλά και όλα τα σημάδια της,και βάφοντάς της σύμφωνα με τα γούστα του ιδιοκτήτη.Σε περίπτωση που θέλεις να τη φτιάξεις και όχι να πάρεις καινούρια,μπορείς να απευθυνθείς σε αυτόν.
Kατά τη γνώμη μου,προτίμησε ένα καινούριο όργανο ώστε να σε προτρέψει να παίξεις ακόμα πιο πολύ.Μία καλή πρόταση στο budget σου είναι η Vintage V-100 http://www.dv247.com/search/3789/2087/ProductPrice/Ascending/v100/1/ .

9
Με distortion! Με καθαρό χάνεται πιό γρήγορα ο ήχος της!
χάρηκα :P
και χωρίς sustainer χάνεται ακόμα πιο γρήγορα! ;D


(εννοώ πως δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση ΜΕ distortion μιας και βοηθάει πολύ (μισό λεπτό είναι ΠΑΡΑ πολύ για καθαρή νότα) αλλά και έτσι είναι μια χαρά!)

όπως και να χει να το χαρείς το οργανάκι σου!


Καλά εννοείται δεν είναι αξιόπιση,αλλά παρόλα αυτά με εξέπληξε η διαφορά! η νότα δεν παρέκλεινε πουθενά! πολύ πολύ καλό! Σε ευχαριστώ πολύ!  ;)

10
πριν που έπαιξα σκεφτόμουν αυτό που είπες:
πραγματικά το sustain είναι άπειρο,ακόμα και μισό λεπτό μετά το χτύπημα μιας κενής,η νότα δεν παρεκλείνει και δεν παρουσιάζει feedback (το μετρήσαμε και με κουρδιστήρι)!
μισό λεπτό??
καθαρή νότα ή με distortion πάνω?
μου φαίνεται....ΠΑΡΑ πολύ!


Με distortion! Με καθαρό χάνεται πιό γρήγορα ο ήχος της!

11
με ποια μέθοδο?

τι ρωτάω κι εγώ θα μου πεις...λες και υπάρχει κι άλλη μέθοδος... ;D
Όλη η δουλειά έγινε από τον 39 Custom Guitars http://www.39customguitars.gr/

ωραίος, δεν τον ήξερα
πραγματικά το sustain είναι άπειρο,ακόμα και μισό λεπτό μετά το χτύπημα μιας κενής,η νότα δεν παρεκλείνει και δεν παρουσιάζει feedback (το μετρήσαμε και με κουρδιστήρι)!

καλή φάσηΌντως είχε πλάκα η ερώτηση αυτή!  :P
Φοβερές δουλειές και τροποποιήσεις!! Και πού να παίξεις και με τις χειροποίητές του!!
Πολύ καλή φάση!! και πολύ καλό σετάρισμα μου έκανε!!

12
μ'αρέσει πολύ το ματ φινίρισμα και το string through....το σχήμα πάλι.... ;D

πως άλλαξες τη γέφυρα? σε μάστορα? με ποια μέθοδο?

και εγω θελω να μαθω και ποσα χρηματα χρειαστικαν?

Λοιπόν!! το χρώμα είναι το απαλό μάτ,λίγο πιό σκληρό από αυτό που έχουν οι εταιρίες παραγωγής! υπάρχει και το rough matte,το οποίο είναι σα γυαλόχαρτο και δεν καθαρίζει με τίποτα!!   8)
Όλη η δουλειά έγινε από τον 39 Custom Guitars. Τo floyd αφαιρέθηκε και στη θέση του μπήκε και κολλήθηκε κομμάτι ξύλου,από κεί και πέρα το ξύλο σκάφτηκε και εκεί μπήκε η γέφυρα για καλύτερο sustain και χαμηλότερο action! πραγματικά το sustain είναι άπειρο,ακόμα και μισό λεπτό μετά το χτύπημα μιας κενής,η νότα δεν παρεκλείνει και δεν παρουσιάζει feedback (το μετρήσαμε και με κουρδιστήρι)! Για οποιαδήποτε άλλη απορία επικοινωνείτε με τον 39!!  ;)

13
Ορίστε και η κοπέλα μου!!! πλέον χωρίς Floyd Rose αλλά με Tonepros tune-o-matic bridge,και με νέο χρώμα!  ;)14
Κιθάρα - Μάρκες και τύποι / Απ: Charvel
« στις: 25/09/12, 01:01 »
Check this out!!  ;)
Mike Orlando (Adrenaline Mob) - Live in Studio Charvel Guitars Promo

15
Θα τον περιμένουμε για πολύ ακόμα πιστεύω,με τόσες αναβολές που έχει πάρει!!  :(

16
Συγγνώμη που θα επέμβω με σχεδόν off-topic ερώτηση,αλλά θα ήθελα άν γίνεται κάποιος να προτίνει 3-4 ποιοτικές κάρτες ήχου μέχρι 200 ευρώ πχ,ώστε μαζί με τα κατάλληλα ηχεία και ένα καλό προγραμματάκι προσομοίωσης ενισχυτών,να μπορώ να παίζω και να ηχογραφώ πρόχειρες demo παραγωγές με την κιθάρα μου στον υπολογιστή! Προσωπικά μου περνάει αυτή η σκέψη από το μυαλό εδώ και λίγο καιρό,γιατί με τον ενισχυτή και την καμπίνα μου δέν μπορώ καν να παίξω,πόσο μάλλον να ηχογραφήσω κάτι,διότι ζω με τους δικούς μου και ακούω το κλασσικό "Κλέιστο το ρημάδι!!!"  8)  κάθε φορά που το volume περνάει το 1,5.Όποιος έχει γνώσεις επί του θέματος,αν μπορεί να μου προτίνει κάποιες κάρτες,με τα πλεονεκτήματα τους για την κάθε μία!

17
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με το φίλο Αντώνη! Αυτό με το μπάσο ήχο του Fallen Angel το έψαξα και τελικά το λένε πολλοί άρα ισχύει, οπότε πήγαινε προς Valveking μεριά! Από την άλλη, εγώ θα ανέβαζα πιο πολύ τα μεσαία για να με ακούσω (στο 6-7 τουλάχιστον), ειδικά για πρόβες και live χρειάζεσαι πολλά μεσαία!


Δεν έχεις άδικο Metalmike,και εγώ πλέον που έχω περισσότερη εμπειρία επί του θέματος,παίζω πάρα πολύ με τις μεσαίες συχνότητες γιατί πιστεύω πως είναι κλειδί στο να φτιάξεις προσωπικό ήχο!Τότε απλά του είπα του τύπου που τον είχε "Κάνε κάτι!"..Ε,και δεν έκανε και πολλά!  :P

18
ανάμεσα στον ashdown και στον peavey?
:/


έχω gibson les paul και με νοιάζει H ογκώδης βρωμιά
και όχι το thrash-οειδές distortion!..... η αγορά θα γίνει τις επόμενες μέρες
και καμπίνα θα αγοραστεί μετά. Λόγω δυσκολίας των καιρών θα πάω σε κάποια φθηνή 2x12 Bugera 
ή κάτι παρόμοιο.


Με τον Peavey Valveking έπαιζα για χρόνια μιας και τον έχει φίλος και προβάραμε με αυτόν!πολύ καλός για τα λεφτά του,με όμορφα καθαρά και επιλογή bright που του έδινε πιο καλό σκάσιμο κ πρίμα,αλλά και δυνατό distortion κανάλι,που με το reverb στο 2 που το χρησιμοποιούσα,ήταν πολύ γεμάτος και όσο μπάσσος έπρεπε!
Με τον Fallen Angel αλλά με την combo έκδοσή του είχα παίξει σε ένα λάιβ.Έπαιζα με την κιθάρα που έχω και τώρα,αλλα με EMG και συγκερκιμένα τον 60 στο neck.Θυμάμαι τον βρήκα απίστευτα μπάσσο στον ήχο!Έπαιξα τελικά με τον EMG 81 στη θέση bridge,τα μπάσα 0,τα μεσσαία στο 4 και τα ψηλά στο 8,και πάλι δεν μπορούσα να με ακούσω καθόλου!Ίσως έφταιγε και ο χώρος αλλά δεν μου έκανε καλή εντύπωση.Θα σου πρότινα τον Valveking,όπως και να ψάξεις για καμιά 2x12 καμπίνα στις αγγελίες καθώς εκεί μπορείς να βρείς πολύ καλύτερη λύση από τις όχι και τόσο καλές καμπίνες της Bugera!Η 4x12 που έπαιζα για καιρό δεν μου άρεσε ποτέ,ενώ οι ενισχυτές της είναι πολύ καλοί! ;)

19
Λοιπά / Απ: Που μένετε ;
« στις: 10/09/12, 21:19 »
Περιγιάλι Κορινθίας!  8)

20
Μετά από EMG-HZ,EMG 81/60,και έναν bridge από Washburn 333,εδώ και δύο εβδομάδες η LTD μου φοράει το σετ Seymour Duncan Blackouts SAHB-1S! Για τον ήχο που ζητάω στη μπάντα μου (όπου είμαι ρυθμικός κιθαρίστας) πραγματικά νιώθω πως,με τις μικροαλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του ενισχυτή,έχω ένα τείχος που μπορεί να πατήσει τέλεια η χροιά της lead κιθάρας της μπάντας,αλλά και δν θάβω ούτε θάβομαι! Μου αρέσει παρα πολύ η χροιά,το έντονο gain αλλά και τα καθαρά,ειδικά με τον neck μαγνήτη και το tone στη μέση!!Δεν είχα παράπονο από το distortion των EMG,αλλά νομίζω πως αυτοί είναι καλύτεροι! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!!  ;D

21
Εγώ θα σου πρότινα τη δεύτερη,λόγω των BurstBucker Pro,του maple top και του χρώματος!!  ;)

22
Μακάρι metalmike να με εντυπωσιάσουν και εμένα,και ίσως αποχωριστώ τις Ernie Ball που χρησιμοποιώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με κιθάρα!

Κι εγώ μέχρι να χρησιμοποιήσω τις Dunlop Heavy Core χρησιμοποιούσα τις αντίστοιχες χοντρές Ernie Ball για drop tunings :) Άνοιξε κάνα θέμα και κάνε review μόλις τις πάρεις και τις δοκιμάσεις, αν θες και μπορείς βέβαια ;)

Ναί αμέ! Είναι πολύ καλή ιδέα! βέβαια δεν θα μπορέσω να συγκρίνω κ τόσες διαφορές στη χροιά,αλλά μόνο στην αίσθηση,από τις Ernie Ball διότι θα ακούσω και τους Blackouts για πρώτη φορά και φαντάζομαι θα είναι μεγάλη η διαφορά απο το σετ που είχα πρίν!  ;)

23
Πολύ θα ήθελα να τις δοκιμάσω τις Heavy Core, αλλά δεν τις έχω βρει ποτέ σε κατάστημα στην Ελλάδα διαθέσιμες, τουλάχιστον σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ξάνθη.

Eγώ τις παίρνω από το thomann με παραγγελία του Korgy αν και τις έχω βρει κι εδώ σε κάποια καταστήματα. Θες να πάρω κάνα δυο σετάκια και να σου τις στείλω να τις δοκιμάσεις; :)


Άν και δεν τις έχω δοκιμάσει ούτε εγώ,αλλά λίγο οι πάρα πολύ καλές κριτικές που έχω ακούσει από γνωστούς,λίγο ότι το 012-016-020-032-042-054 του πακέτου Heaviest είναι αυτό που θέλω για το drop C  κούρδισμα που έχω,λίγο ότι έχω διαβάσει πως οι χορδές Dunlop γενικότερα κάνουν καλό συνδιασμό με active μαγνήτες,παρήγγειλα 5 σετάκια από Thomann προχθές(μιας και στην Κόρινθο δεν υπάρχουν αυτές αλλα και επειδή παίρνω σπάνια από Thomann) και τις περιμένω για να τις φορέσω στην LTD μου,μαζί με τους καινούριους Blackouts που τσίμπησα από αγγελία!  ;D Μακάρι metalmike να με εντυπωσιάσουν και εμένα,και ίσως αποχωριστώ τις Ernie Ball που χρησιμοποιώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με κιθάρα!

24
Καλόπαιχτη η καινούρια μπέμπα! Περιμένουμε φωτογραφίες!
+1 και από εμένα για τον Bugera 6262-212!Ότι πρέπει για το budget σου,λαμπάτος και μετά από πολλές δοκιμασίες,αξιόπιστος!  ;)

25
Καλησπέρα! Πιστεύω η Epiphone Les paul Nightfall είναι καλή για σένα,αλλά νομίζω έχει 22 τάστα.Ενας φίλος μου από Αθήνα την πουλάει και τη δίνει πραγματικά καινούρια,ούτε ένα χρόνο δεν την έχει! Πιστεύω είναι ευκαιρία! Αν θέλεις πληροφορίες,μπορείς να με ρωτήσεις! Καλή επιλογή!  ;)

Σελίδες: [1] 2 3