Παιρνεις ενα ποτηρι μπυρα και ενα σφηνάκι σκέτη τεκίλα..Βουτάς το σφηνάκι με την τεκίλα μέσα στο ποτηρι με την μπυρα..Το ενα ποτηρι μες στο αλλο δηλαδη..Αυτο λέγεται υποβρυχιο..Και το πινεις σα να ειναι λεμονάδα..τοσο ωραιο στη γευση..Βεβαια προσοχή,πρεπει να έχεις γερό κεφάλι γιατί χτυπάει αμέσως..Εχω δει θαυματα και πράγματα να ερχονται στην επιφάνεια λογω αυτου του σφηνακίου(sic)
Εννοείς κάτι ελαφρύ ή κάτι πιο δυνατό;
Aγαπητη Κικομ...κουμπαρουλα μου...το υποβρυχιο γινεται οπως το λες... μονο που αντι για τεκιλα οπως λες βαζεις ουισκι... εχει καποια σημασια το ειδος της αλκοολης μου φαινεται...δεν ειμαι και πολυ σιγουρος...απλα οπου το εχω πιει ειναι παντα με ουσικι..Εγω για σφηνακια προτιμω Jack...σκετο...
masters of the submarines (to rekor mas : 105 ypobryxia se mia bradia!!!). bebaia, mporei kaneis na balei o,ti 8elei anti gia whiskey
Επαναφέρω το πανάρχαιο θέμα για να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό:Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται το "Σπέρμα του Μπάρμαν"?
Oσο ημουν Αγγλια τσακιζα τα Brain Hemorage (συνταγη εδω). Δυστυχως στην Ελλαδα δεν τα ξερουν...