Εισαγωγή

  Εισαγωγή στο TinyPortal

Το TinyPortal (TP) είναι ένα θαυμάσια πακέτο λογισμικού μετατροπής για το Simple Machines Forum (SMF). Θα μετατρέψει το απλό σας SMF φόρουμ σε μια πλήρως λειτουργική πύλη (portal). Θα επεκτείνει το SMF φόρουμ σας με επιλογές για την αρχική σελίδα, άρθρα, πάνελ γεμάτα με μπλοκ και πρόσθετα, με ένα αυξανόμενο κατάλογο από πρόσθετα Module για επιλογή.

Αναπτύχθηκε για να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται ειδική σύνδεση με το SMF, χρησιμοποιεί πολλές από τις εσωτερικές του ρουτίνες και έτσι είναι πιο ασφαλές. Δεν χρειάζεται, όπως σε άλλες πύλες, ο διαχειριστής ν' ασχολείται με 2 διαφορετικές διαχειρίσεις, βάσεις δεδομένων για τα μέλη ή εμφανίσεις. Το Tiny Portal θα λειτουργεί σαν ένα σύστημα ενός λογισμικού. Ο καλύτερος τρόπος για να τεθεί: Το "TinyPortal" είναι μια επέκταση του "Simple Machines Forum", όχι δύο διαφορετικά προγράμματα σε γεφύρωση.

Το TinyPortal σας δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε άρθρα και μπλοκ σε HTML/Javascript, PHP ή BBC. Εκτεταμένα δικαιώματα θα δώσουν όλες τις επιλογές διαχείρισης / χρήσης, που θα μπορούσατε να ζητήσετε. Η προσθήκη περιεχομένου στον ιστότοπο σας ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη και θα το κάνει να έχει αυτή την γοητεία του επαγγελματικού.

Και το καλύτερο απ' όλα, είναι ΔΩΡΕΑΝ!


Τα χαρακτηριστικά του TinyPortal Features περιέχουν:

- Αρθρα: μπορεί να είναι HTML, PHP, BBC, εισαγόμενα ή εξωτερικές σελίδες με προαιρετικές πληροφορίες για τον συγγραφέα και επιλογές εμφάνισης για να εμφανίζονται μόνα τους, με πάνελ και μπλοκ ή/και με άλλα άρθρα. Ολα τα άρθρα μπορούν να ταξινομηθούν σε κατηγορίες ή να έχουν σχόλια και βαθμολογίες.

- Αρχική σελίδα: είναι η πρώτη σελίδα ή η σελίδα δείκτης του ιστότοπου σας με TP και SMF. Το TP σας δίνει την ικανότητα να εμπλουτίσετε την αρχική σας σελίδα με όποιο τρόπο βρίσκετε πιο κατάλληλο, με χρήση δημοσιεύσεων του φόρουμ, άρθρα, πάνελ και μπλοκ, ακόμα και modules. Αν δεν σας ενδιαφέρει καθόλου αυτό μπορείτε να επιλέξετε για την αρχική σας σελίδα την μετάβαση κατευθείαν στον κατάλογο του φόρουμ.

- Πάνελ: είναι διάφορα τμήματα ή υποδοχείς στα οποία θα περιέχουν όλα τα μπλοκ σας. Υπάρχουν το πάνελ, το άνω κεντρικό πάνελ, το πάνελ της αρχικής σελίδας, το κάτω κεντρικό πάνελ, το βασικό πάνελ, το αριστερό πάνελ, και το δεξιό πάνελ. Αυτά τα πάνελ βοηθούν στον έλεγχο της διάταξης του φόρουμ σας, που οδηγείται από TP και SMF.

- Μπλοκ: είναι μικρά κουτιά με πληροφορίες ή λειτουργίες σε HTML, PHP, or BBC. Μπορεί να τεθούν σε οποιαδήποτε σειρά, σε οποιοδήποτε πάνελ ή/και τομέα/λειτουργία ενός ιστότοπου με λογισμικό TP και SMF.

- Modules: είναι βελτιώσεις για το TinyPortal, γραμμένες από διάφορους δημιουργούς που προσθέτουν νέες ικανότητες στις υπάρχουσες λειτουργίες του ιστότοπου. Σαν παραδείγματα module μπορεί να είναι: File Manager, Gallery Manager και Chat.

- Πρόσθετα (Plugins): είναι μετατροπές σε υπάρχοντα χαρακτηριστικά του TinyPortal ή σε modules, που επεκτείνουν τις δυνατότητες του. Σαν παράδειγμα, εάν κάποιος δημιουργήσει μια μετατροπή για να προσθέσει έναν άλλο επεξεργαστή κειμένου WYSIWYG που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άρθρα ή/και μπλοκ.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Documentation μας.