Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μπάσο

ΜΠΑΣΟ-ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΟΜΑΝ EXETE NA ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ;;

<< < (3/3)

Hellborn:

--- Παράθεση από: Hellborn στις 04/02/08, 21:10 ---Οι τιμες και οι προσφορες αλαζουν φιλε μου. Δεν εχω λογω να διαφημισω κανεναν. Ναι οντως οι περισοτεροι εδω κατω ειναι ληστες και γυφτοι αλλα αν πσαξεις καλα θα ωρεις και καλα καταστηματα, που στη τελικη αν και αυτα αδιασουν τελιωσε η φαση. Αν παρεις ενα μπασο τον 150ε απο μπαρμπα θωμα θα το πληρωσεις κοντα στα 200 μαζι με τα μεταφορικα και τα λευτα για το εμβασμα. Εγω απλα προτεινα το καταστημα που προσωπικα προτιμω, εσυ εισαι ο κουτοπονηρος  ;)

Οσο για τον θωμα, πσονιζω και γω, αλλα μια φορα πηρα οργανο και δεν ξαναπερνο οτιδηποτε ξυλινο απο κει γιατι μου το φερανε σακατεμενο 2 φορες  ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Πωπω...Με τα  greeklish καταντας αγραμματος!!!!

Jezus:
Γιατι απο Τομαν συγκεκριμενα, το MusicStore εχει καλυτερα πραγματα σε αυτα τα χρηματα, συν το οτι τα συσκευαζοτν καλυτερα απο Τομαν, απ'οπου και εμενα εχουν ερθει πολλες φορες σκισμενες κουτες και να εχουν χαθει μικροπραγματα που ειχαν ριξει χυμα μεσα... δες και αυτα-

http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=?SKU=BAS0001721-000&ProductUUID=0&JumpTo=OfferList

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View