Εχει και άλλα παραδείγματα γι'αυτό καλό είναι να ψάχνουμε λίγο πριν κατηγορήσουμε :) ;)
Veldrin:
ναι περίεργο μου φαίνεται, γιατι ειδικά για μια SE singlecut που είχα ρωτήσει Ζοζέφ πειραιά πριν ενα μήνα μου είχε πεί +120 ευρώ απο την τιμή που βλέπω εδώ. Κάτι μου βρωμάει και μάλλον το λένε ΦΠΑ
mitias:
Γεια σας ειμαι νεο μελος καλως σας βρισκω...στο θεμα μας τωρα σου προτεινω το yamaha rbx 270 το ειχα για λιγο καιρο και μου φανηκε καλο για τα χρηματα του, απο ενισχυτη συμφωvω με τον behringer...http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sw=yamaha+rbx+270&gk=&bn=
if_it_is?:
απο μπασάκι θα πρότεινα κάτι σε yamaha ή Ibanez ή cort που μπορείς να βρείς πολύ φθηνα κ σχετικά καλα!
απο ενισχυτη ένα θα σου προτείνω που το έχω κ εγω κ είναι πολύ φθηνός κ ο ήχος του λέει πολυ!! αλλά όχι απο thomann.. απο music store που μερικές φορές είναι κ λίγο πιό φθηνό..(Αυτός ο ενισχυτής δεν υπάρχει στο thomann)
Hellborn:
Οι τιμες και οι προσφορες αλαζουν φιλε μου. Δεν εχω λογω να διαφημισω κανεναν. Ναι οντως οι περισοτεροι εδω κατω ειναι ληστες και γυφτοι αλλα αν πσαξεις καλα θα ωρεις και καλα καταστηματα, που στη τελικη αν και αυτα αδιασουν τελιωσε η φαση. Αν παρεις ενα μπασο τον 150ε απο μπαρμπα θωμα θα το πληρωσεις κοντα στα 200 μαζι με τα μεταφορικα και τα λευτα για το εμβασμα. Εγω απλα προτεινα το καταστημα που προσωπικα προτιμω, εσυ εισαι ο κουτοπονηρος ;)
Οσο για τον θωμα, πσονιζω και γω, αλλα μια φορα πηρα οργανο και δεν ξαναπερνο οτιδηποτε ξυλινο απο κει γιατι μου το φερανε σακατεμενο 2 φορες ;D