Περι μουσικής > Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές

Πρόταση φόρμας για δισκοπαρουσιάσεις

<< < (2/4) > >>

master of puppets:
Εγώ τις προτάσεις μου τις έχω κάνει και τα έχω συζητήσει με τον roufus....και οι προτάσεις που έχουμε σκεφτεί δεν είναι μόνο για τη φόρμα.....αλλά αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.....

TheVrachnoprofiter:
Καταρχάς, συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται η βαθμολογία... Ίσως μπορεί να μπαίνει προαιρετικά, αλλά αν πρέπει να ισχύει το ίδιο για όλες τις κριτικές, καλύτερα να μην υπάρχει γιατί περιορίζει τον reviewer... Κάτι χρήσιμο ίσως είναι να γράφονται στο τέλος τα highlights του δίσκου, αυτά που του έκαναν δηλαδή θετικότερη εντύπωση. Επίσης στον τίτλο καλό είναι να αναγράφεται και η εταιρία παραγωγής/διανομής/whatevah.

Κάτι που θέλω να ρωτήσω τους admins, είναι το αν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουν συγκεκριμένα post στην αρχή του θέματος. Κι εξηγούμαι: Βγαίνει πχ το καινούριο Pain of Salvation, το καραγουστάρω και γράφω κριτική. Το ακούει ο Kamelot και το συχαίνεται, οπότε ΠΡΕΠΕΙ να γράψει κριτική και αυτός, γιατί πιστεύει ότι λέω μαλ***ες, και δεν του αρκεί ένα απλό post να το αιτιολογήσει  :P . Θα μπορούσαν να γράφονται λοιπόν κριτικές για τον ίδιο δίσκο από πολλά άτομα και να μπαίνουν όλες στην αρχή του ίδιου θέματος; Αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση βέβαια, και παρόλο που κάποιος μπορεί να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από μία υπάρχουσα κριτική, να θέλει να γράψει ντε και καλά δική του...

Eagle Of Kamelot:

--- Παράθεση από: TheVrachnoprofiter στις 15/02/11, 01:48 --- Βγαίνει πχ το καινούριο Pain of Salvation, το καραγουστάρω και γράφω κριτική. Το ακούει ο Kamelot και το συχαίνεται...
--- Τέλος παράθεσης ---

Αμα μοιαζει με το Scarsick, ισως να ειναι μια πραγματικοτητα το παραδειγμα σου ;D

YmiRLinG:

--- Παράθεση από: TheVrachnoprofiter στις 15/02/11, 01:48 ---

Κάτι που θέλω να ρωτήσω τους admins, είναι το αν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουν συγκεκριμένα post στην αρχή του θέματος. Κι εξηγούμαι: Βγαίνει πχ το καινούριο Pain of Salvation, το καραγουστάρω και γράφω κριτική. Το ακούει ο Kamelot και το συχαίνεται, οπότε ΠΡΕΠΕΙ να γράψει κριτική και αυτός, γιατί πιστεύει ότι λέω μαλ***ες, και δεν του αρκεί ένα απλό post να το αιτιολογήσει  :P . Θα μπορούσαν να γράφονται λοιπόν κριτικές για τον ίδιο δίσκο από πολλά άτομα και να μπαίνουν όλες στην αρχή του ίδιου θέματος; Αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση βέβαια, και παρόλο που κάποιος μπορεί να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από μία υπάρχουσα κριτική, να θέλει να γράψει ντε και καλά δική του...

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεδομένου ότι υπάρχουν comments πάντα μπορεί ο καθένας να γράφει την κριτική του κάτω από μια ήδη υπάρχουσα, μου φαίνεται ότι θα γίνονται μεγάλα τα posts αν έχουμε πολλες μαζί. Επίσης κάτι τέτοιο δεν χρειάζετια να το κάνει ο admin, μπορεί να το κάνει και ο κάθε δημιουργός θέματος. Δηλαδή κάνω εγώ για το Pain of Salvation, δεν του γουστάρει ο Kamelot, κάνει κι αυτός και κάνω ένα copy το κείμενο του και το βάζω κάτω απο το δικό μου. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο δηλαδή.

Η εταιρία διανομής δεν το βρίσκω και τόσο σκόπιμο να αναγράφεται, δεν βλέπω το λόγο. Τουλα΄χστιον όχι στον τίτλο του θέματος, μέσα στο θέμα ας γράφεται. Αλλιώς θα γίνονται μεγάλοι οι τίτλοι.

TheVrachnoprofiter:

--- Παράθεση από: YmiRLinG στις 15/02/11, 02:37 ---
--- Παράθεση από: TheVrachnoprofiter στις 15/02/11, 01:48 ---

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεδομένου ότι υπάρχουν comments πάντα μπορεί ο καθένας να γράφει την κριτική του κάτω από μια ήδη υπάρχουσα, μου φαίνεται ότι θα γίνονται μεγάλα τα posts αν έχουμε πολλες μαζί. Επίσης κάτι τέτοιο δεν χρειάζετια να το κάνει ο admin, μπορεί να το κάνει και ο κάθε δημιουργός θέματος. Δηλαδή κάνω εγώ για το Pain of Salvation, δεν του γουστάρει ο Kamelot, κάνει κι αυτός και κάνω ένα copy το κείμενο του και το βάζω κάτω απο το δικό μου. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο δηλαδή.

Η εταιρία διανομής δεν το βρίσκω και τόσο σκόπιμο να αναγράφεται, δεν βλέπω το λόγο. Τουλα΄χστιον όχι στον τίτλο του θέματος, μέσα στο θέμα ας γράφεται. Αλλιώς θα γίνονται μεγάλοι οι τίτλοι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Απλά ίσως να είναι καλύτερο από θέμα οργάνωσης και να είναι εμφανές το ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για κάθε άλμπουμ - το λέω σκεπτόμενος και την εικόνα που θα βγάζουμε "προς τα έξω". Εντάξει ίσως είναι υπερβολικό αυτό που λέω μιας και προφανώς σε ένα φόρουμ ο καθένας γράφει την άποψή του, απλά μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ως "η κριτική του kithara.gr στο τάδε άλμπουμ"...

Για την εταιρία, νομίζω ότι είναι σημαντικό στοιχείο μιας κυκλοφορίας, και δεν είναι και τίποτα να γράφεται. Πχ:

Vrachnoprofiter - Ο Ομοφυλόφιλος Jedi
(1821 - EixesKaiStoXwrioSouStudio Music)

Ας πουν κι άλλοι τη γνώμη τους και το συζητάμε πάντως...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View