Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

Οδηγος επιβιωσης (και καλα) για αρχαριους 2, ενισχυτες

<< < (13/14) > >>

cbk:
Γιατί πολλές φορές κάνω εξάσκηση είτε με ακουστική/κλασσική είτε με την ηλεκτρική χωρίς ενισχυτή αναμμένο.

neeckos:
κοιτα... αν το ζητουμενο σου ειναι ενα ρυθμικο υποβαθρο αντι μετρονομου, οκ τοτε. Τα τυμπανα σε τετοιες πεταλιερες συνηθως ειναι ρυθμοι απλα. Δεν υπαρχει δομη τραγουδιου δηλαδη, με γεφυρες, γυρισματα κλπ. Αν απο την αλλη το ζητουμενο σου ειναι να δημιουργησεις μια κατασταση στο σπιτι που θα σου προσφερει την αισθηση οτι παιζεις παραλληλα με εναν ντραμερ, η μια μπαντα, ισως καλυτερη λυση ειναι κατεβασεις διαφορα backing track. Υπαρχουν παμπολλα στο ιντερνετ. Και παιζουν ως mp3 οπου θες...

cbk:
Από ρυθμικό υπόβαθρο ξεκίνησα (όπως το είπες) αλλά είπα να επεκταθώ σε κάτι που θα καλύψει και άλλες ανάγκες χωρίς να χρειαστεί να μπλέξω και με προγράμματα στον Η/Υ. To κομπλέ σύστημα με γεφυρες, γυρισματα κλπ.  ποια μηχανήματα το έχουν, ξέρουμε;
(πχ. κάτι τέτοιο: http://mybeatbuddy.com/ ή υπάρχουν και καλύτερα; )
 

neeckos:
Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο. Δεδομένου όμως ότι ακόμα και τα ηλεκτρονικά τύμπανα (ακόμα και στις ακριβές εκδόσεις πολλές φορές) δεν είναι ρεαλιστικά στον ήχο μου κάνει λίγο δύσκολο στην κατηγορία τιμής του να μπορεί αυτό... Ας πει κάποιος όμως που το γνωρίζει καλύτερα, ή αν ξέρει κάτι παρόμοιο. Εσύ σε τι χρηματικό όριο κινείσαι?

vegos:

--- Παράθεση από: cbk στις 01/09/14, 12:51 ---Γιατί πολλές φορές κάνω εξάσκηση είτε με ακουστική/κλασσική είτε με την ηλεκτρική χωρίς ενισχυτή αναμμένο.
--- Τέλος παράθεσης ---

Χώνεις 4 μπαταρίες στο ζουμ, βάζεις και τα ακουστικά σου, και κάνεις την πλάκα σου χωρίς ενισχυτές :)
Και έχεις και τα effects που θες, που ειδικά πλέον στην v2 όπου μπορείς να έχεις 6 ταυτόχρονα, είναι μια χαρά.

Οι ρυθμοί είναι αρκετοί, αλλά όχι εξειδικευμένοι.

Από την άλλη, κάνεις practice με την ηλεκτρική χωρίς ενισχυτή, και θες πιστότητα στα τύμπανα;

Πάντως 2-3 φορές που έχω ρίξει το zoom σε ένα active monitor που παίζει ο αδελφός μου ηλ. τύμπανα, μια χαρά ακούγεται :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View