Η σελίδα της Κιθάρας > Συναντήσεις

Kithara summer live meeting 2014?

<< < (32/32)

Βραζίλης:
Μετά από καιρό (και αρκετή σκέψη) δημοσιεύω στο κανάλι μας στο youtube τα βίντεο που καταγράφηκαν από την web cam που είχα χρησιμοποιήσει για την ζωντανή αναμετάδοση.

Προειδοποίηση: Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου είναι πολύ κακή, δηλαδή δεν αντέχεται για πολλά δευτερόλεπτα. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να βιντεοσκοπήσω με καλή κάμερα και με ήχο από κονσόλα. Δημοσιεύω τα βίντεο μόνο ως μια ανάμνηση του γεγονότος.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLw6eY3XupscPXLtx2RZbZM08nKxJGz1Ur


Δεν έχω γράψει την αναλυτική μου γνώμη για το φεστιβάλ γιατί με κάλυψαν τα άλλα μέλη που έγραψαν μέχρι τώρα, και κυρίως ο kathodios... τον οποίο, παρεμπιπτόντως, τον ευχαριστώ θερμά για την πρωτοβουλία του και την υλοποίηση της ιδέας του. Η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν γρήγορη και επιτυχημένη. Χαιρόμαστε πολύ όταν τα μέλη του φόρουμ παίρνουν πρωτοβουλίες, και τις στηρίζουμε όπως μπορούμε.

Ευχαριστώ πάνε και στον elrich για τον σχεδιασμό της αφίσας. Για άλλη μια φορά, μας προσέφερε τις γραφιστικές του ικανότητες.

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω τον οικοδεσπότη μας, το HolyWood Stage και τον ηχολήπτη του που έφτιαξε πολύ καλό ήχο και για τα 4 συγκροτήματα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View