Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Τραγούδια μου
<< < (3/3)
atreu73: https://soundcloud.com/atreu73/dromeas-really-really-finalΣε μυστικό κουτί πάνω στο ράφιΈκρυψα θυμό και αγωνίεςΛόγια που με κρατούν και με τρομάζουνΦαντάσματα που στέκουν στις γωνίεςΑνήλεης, ακλόνητος και νέοςΜε χάρη, με τρόπους, με αξίεςΤους άλλους θ’ αντικρίζωΤους άλλους θα κοιτώΠίσω από ωραίες πανοπλίεςΧρήματα, ακίνητα δικά μουΚι ανάσες σε υστερικές πορείεςΤρίμματα από χαρτί στην άμμοΤα παιδικά μου χρόνιαΗ άγρια χαράΠου έχασα στις πολυκατοικίεςΚαι πρώτος στο βουνό με θάρρη στο θεόΤρέξτε πόδια, χτύπα δυνατά καρδιά μουΚάποιος με κυνηγά μα ρίχνω μια ματιάΚαι βλέπω πάντα μόνο τη σκιά μουΜακριά η ανηφόρα εμπρός μουκαθρεφτίζεται εντόςμ' αγαπά όπως ο άδελφός μουγνέφει σαν φίλος παλιόςΉλιος, μυρωδιά του δάσους, στέμμα ιδρώτα, φωςΌλο μου το σώμα Αχίλλειος πτέρναΑν μπορούσα να γυρίσω, να ήμουν αλλιώςΤρέχω με τα πόδια μου δεμέναΚαι στο δρόμο μου μαζίΟ πατέρας μουτο κουτί μου δε χωράΈνα τέρας μουκι αν μπορώ να λυτρωθώ στην άνοδοΚαι να μείνω εδώ, να μείνω εδώΈνα σύντομο φαΐ για απόλαυσηΈνα σύντομο φιλί για τη χώνευσηκι η αλήθεια να περνάτόσο ασήμαντητόσο θλιβερήτόσο εφήμερη
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[*] Προηγούμενη σελίδα