Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι ακριβώς οι οδηγίες του Stetina σο βιβλίο...Έχεις κολλήσει στο 92 ένα μήνα τώρα? Με τί μελέτη?
Υ.Γ. Ομολογώ, οτι δεν συμφωνώ, με τις προηγούμενες ασκήσεις που προτάθηκαν, αλλα προτιμώ, να μην αρχισουμε να λέμε ποια άσκηση είναι καλύτερη, απο την άλλη...
Υ.Γ. Ομολογώ, οτι δεν συμφωνώ, με τις προηγούμενες ασκήσεις που προτάθηκαν, αλλα προτιμώ, να μην αρχισουμε να λέμε ποια άσκηση είναι καλύτερη, απο την άλλη... Undecided Undecided
Ρε παιδάκια, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό:Αν και έχω αρχίσει εδώ και κανα δυο μήνες να μελετάω το Speed mechanics του Stetina και κάνω καθημερινά τις ασκήσεις που μου υπέδειξαν κάποια μέλη του forum σε άλλο νήμα, η ταχύτητά μου παραμένει απελπιστικά αργή: μετά το τέμπο 92 (κι αυτό όχι πάντα, μόνο σε τρελλά κέφια, το ξέρω φαίνεται απελπιστικά αργό ) ο ήχος χαλάει, δεν είναι καθαρός, χάνω το ρυθμό και νιώθω τα δάχτυλα "ξύλινα" αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αφού αυτή η κατάσταση τραβάει πάνω από μήνα χωρίς σημάδια βελτίωσης, εσείς πιστεύετε ότι είναι θέμα επιμονής ή υπάρχει περίπτωση να πλησιάζω ή να έχω φτάσει σ'ένα όριο, οπότε καλό θα είναι να προσπαθήσω να βελτιώσω οσο γίνεται αυτά που έχω ήδη φτάσει και ν'αφήσω τα παραπάνω; Μήπως πάλι θα έπρεπε να αλλάξω ασκήσεις;
Ξεκίνησε από SKYLLAS Μουσική και υπολογιστές
Ξεκίνησε από harris68 « 1 2 3 » Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ξεκίνησε από Garvin « 1 2 3 4 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από denisgiann Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ξεκίνησε από Vassilis_1 Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Ioannis Anastassakis Τρόποι παιξίματος, τεχνικές