Οι elixir παλι δεν μου αρεσουν καθολου..Λογο του τεφλον που εχουν πανω τους ακουγονται μουντες..Σε μερικους αρεσει αυτο..Εμενα προσωπικα καθολου..
Παράθεση από: Alex Flouros στις 13/10/08, 21:59Οι elixir παλι δεν μου αρεσουν καθολου..Λογο του τεφλον που εχουν πανω τους ακουγονται μουντες..Σε μερικους αρεσει αυτο..Εμενα προσωπικα καθολου..Alex τι εννοεις δηλαδη μουντιλα για τις elixir????δεν εχουν καλα πριμα η τιποτα τετοιο???σε ρωταω γιατι ηταν να παρω αυτες τις χορδες αλλα ειπα στον τεχνικο μου τελικα να set-αρει την κιθαρα μονο για DR 9αρες
Καποτε εκανα ενα τεστ αλλαζοντας 6-7 σετ διαφοτερικων χορδων(ηθελα να καταλληξω καπου γιατι δεν αγοραζω ενα ενα τα σετ αλλα μαζικα..Περιπου 100 σετ τη φορα) στην ιδια κιθαρα και παρατηρησα τις διαφορες μεταξυ τους..
Παράθεση από: Alex Flouros στις 14/10/08, 01:45Καποτε εκανα ενα τεστ αλλαζοντας 6-7 σετ διαφοτερικων χορδων(ηθελα να καταλληξω καπου γιατι δεν αγοραζω ενα ενα τα σετ αλλα μαζικα..Περιπου 100 σετ τη φορα) στην ιδια κιθαρα και παρατηρησα τις διαφορες μεταξυ τους..τι τρελά κρασ τεστ ήταν αυτά??και αγόραζες 100 σετ χορδών τη φορά?πόσα έδινες? κ κάθε πότε τις άλλαζες?
Τις προάλλες που πήρα την κιθάρα από το σέρβις με ghs πάνω, μου έσπασε μία την ίδια μέρα στην πρόβα και μία ακόμα μετά στο σπίτι. Τις πέταξα αμέσως.
Και εγώ κατέληξα σε elixir, αφού δοκίμασα όλες τις άλλες γνωστές. Φυσικά δεν μιλάμε για ανθρώπους που αλλάζουνχορδές κάθε μέρα ούτε για επαγγελματίες, αλλά για αυτούς που αλλάζουν κάθε 2-8 εβδομάδες σίγουρα συμφέρουν οι elixirκαι ενώ κοστίζουν 1.5-3 φορές παραπάνω νομίζω κρατάνε 5 φορές παραπάνω (χωρίς προσοχή και καθαριστικά προϊόντα)!
πόσο κάνουν οι elixir ρε?? κανά 30άρι ευρώ? εκτός κ αν τον καφέ τον φτιάχνεις σπίτι σου, τα τσιγάρα τα κάνεις τράκα, έχεις κολλητό που έχει στούντιο και αυτός έχει και το διπλανό σουβλατζίδικο!