Σελίδες:
  • #1 από stratboy στις 18 Jun 2011
  • καλησπερα ,πριν καμοια βδομαδα εβαλα για πρωτη φορα elixir χορδες και εχω την εξης απορια που δεν την εχω ακουσει απο αλλους γι αυτο και ρωταω.. :P
    υπαρχει περιπτωση το καθαριστικο για χορδες να χαλασει το coating και συνεπως να κρατισουν λιγοτερο???
  • #2 από hot_sauce (φλουτσ) στις 18 Jun 2011
  • χημικά δεν ξέρω τι παίζει....
    αλλά το καθαριστικό προορίζεται για να κάνει τις χορδές να κρατάνε περισσότερο και όχι να τις κρατάει ουσιαστικά "καθαρές" :P
    οπότε λογικά δεν θα τις φθείρει....
  • #3 από stratboy στις 18 Jun 2011
  • νομιζα οτι με το καθαριστικο κρατανε περισσοτερο γιατι αυτο απομακρυνει τις βρομιες(υδροτας κτλ) που τις οξυδωνουν...
    θα βαζω αμα ειναι κανονικα το ''φαρμακο'' και αν ειναι ετσι θα πρεπει να μου καρτησουν κανα 4μηνο! :P
    αλλιως θα γυρισω στην παλια συνταγη ,τις dr...που ειναι και πιο φθηνες  :D
    ευχαριστω
  • #4 από tendril στις 01 Jul 2011
  • εμενα για ακουστικη που πηρα μου κρατησαν καθαρο ηχο για 8μηνο με αρκετη χρηση.Καθαρισμα καθε φορα πριν κ μετα το παιξιμο με το κλασσικο fast fret.Πολυ καλες χορδες γ'αυτο κ πηρα μαζεμενα 5 σετ απο εξω την πρωτη φορα.Απο Ελλαδα δεν τολμαω να αγορασω.
  • #5 από zepfan στις 01 Jul 2011
  • Απο Ελλαδα δεν τολμαω να αγορασω.

Για ποιο λόγο?
  • #6 από tendril στις 01 Jul 2011
  • Γιατι η ελαχιστη τιμη που τις ειδα θεσσαλονικη οταν εψαχνα ηταν 18 ευρω ενω απο εξω 12.Μεγαλη διαφορα.Ειχα παραγγελια να κανω οποτε πακετο 5 κομματια για να εχω για καμποσο καιρο.
  • #7 από zepfan στις 01 Jul 2011
  • Γιατι η ελαχιστη τιμη που τις ειδα θεσσαλονικη οταν εψαχνα ηταν 18 ευρω ενω απο εξω 12.Μεγαλη διαφορα.Ειχα παραγγελια να κανω οποτε πακετο 5 κομματια για να εχω για καμποσο καιρο.
    Πες μας και απο που τις βρηκες φθηνα για να το εχουμε στα υποψιν.Παντως στις χορδες για ηλεκτρικη βρισκω καλες τιμες εδώ,οποτε δεν αξιζει για εξω.
  • #8 από tendril στις 01 Jul 2011
  • www.musicstore.com .Απο εκει κ λογω της γνωστης (οπως κ thomann.de) επικοινωνιας με τον συμπατριωτη(σε αμεση με αυτον επικοινωνια κανει κ μια μικρη εκπτωσουλα κανα 2%-3%) υπαρχει λιγη παραπανω εμπιστοσυνη.Μεταξυ των δεκαδων αγορων μου απο εκει ειναι κ το ονειρο μου esp eclipse ii οπως κ η ακουστικη ibanez που εδω δε εβρισκα.
  • #9 από Απόλλων στις 01 Jul 2011
  • Πολύ καλές χορδές και πράγματι κρατάνε αρκετό καιρό. Δεν είμαι σίγουρος αν το καθαριστικό μπορεί να χαλάσει την επικάλυψη των χορδών και να μειώσει έτσι το χρόνο ζωής τους. Πάντως, επειδή είναι όντως ακριβές (εδώ κοστίζουν 9 λίρες το σετ), εγώ προτιμώ να αγοράζω φτηνότερες χορδές και να τις αλλάζω πιο συχνά.
  • #10 από zepfan στις 01 Jul 2011
  • www.musicstore.com .Απο εκει κ λογω της γνωστης (οπως κ thomann.de) επικοινωνιας με τον συμπατριωτη(σε αμεση με αυτον επικοινωνια κανει κ μια μικρη εκπτωσουλα κανα 2%-3%) υπαρχει λιγη παραπανω εμπιστοσυνη.Μεταξυ των δεκαδων αγορων μου απο εκει ειναι κ το ονειρο μου esp eclipse ii οπως κ η ακουστικη ibanez που εδω δε εβρισκα.

Kαλά κάνεις και μιλάς με τον Σπύρο ,και εχεις και την έκπτωση ;)
Σελίδες: