Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Βραζίλης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 241
1
Πολύ καλό τραγούδι, σε όλα του! Σύνθεση, ενορχήστρωση, εκτέλεση, παραγωγή. Καθαρός ήχος και ευχάριστο ποπ/ροκ άκουσμα, θα μπορούσε να παίζει στο ραδιόφωνο (αν δεν παίζει ήδη). Μπράβο σε όλους.

2
Χεχε, πολύ καλό. Καλύτερα να πιω τις μπύρες και να πάρω τα λαστιχάκια παρά να δώσω 5€ για λαστιχάκια Fender blocks!  :beer

3
Ο χρήστης Vassilis_1 αποκλείστηκε για αρκετές μέρες. Αυτό, για αρχή. Θα καθαρίσω την συζήτηση αργότερα.

Για λίγο καιρό, τα λεγόμενά του τα αντιμετωπίζαμε ως πλάκα. Όμως τώρα, μετά από πολύ καιρό, είναι μόνο ενόχληση, και ζητώ συγγνώμη από τους συνφορουμίτες για το ότι δεν έκανα κάποια ενέργεια νωρίτερα.

4
Λάθη και προτάσεις / Απ: bots
« στις: 27/03/21, 01:17 »
Υπάρχουν μερικές αιτίες για το γεγονός αυτό, αλλά ας μην τις αναλύσουμε τώρα. Μελετούμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να βρούμε την βέλτιστη λύση, η οποία μπορεί να είναι από μερικές μικρές παρεμβάσεις έως ριζικές αλλαγές όπως η αντικατάσταση του λογισμικού του φόρουμ.

5
Μας δουλεύεις κιόλας; Μου ζητάς να σου παραθέσω μήνυμα που έγραψες μερικές μέρες πριν; Οχι, δεν θα κάνω για άλλη μια φορά τα ίδια τα copy-paste σου για σένα.

Τώρα το κατάλαβες? Μας τρολάρει άσχημα. 

χαχα, βέβαια το έχω καταλάβει από την αρχή, απλά δεν το περίμενα οτι θα αυτοκαταργείται... αυτός ως παράγωγο της αποκεκκομένης από την κοινή λογική θρησκείας = η εκκλησία, η οποία τον κατευθύνει.

Στο θέμα μας τώρα... Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει το θέμα "Ιησούς: Ιστορικό πρόσωπο", ευχαρίστως να το κάνει.
Για τα υπόλοιπα, μάλλον θα αρχίσω να διαγράφω μηνύματα... Καλή η πλάκα αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας...

6
Να υπενθυμίσω στους συνφορουμίτες, ότι ο @Vassilis_1 ισχυρίζεται ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε πριν από 7524 χρόνια (βλέπε Young Earth creationism, αν το οσμίστηκα καλά), οπότε είτε του αναφέρετε ότι το σύμπαν ξεκίνησε πριν 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, είτε πριν άπειρα χρόνια, είτε πριν 5000 χρόνια (βλέπε Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας), είτε την περασμένη Πέμπτη (βλέπε Last Thursdaysm), είτε πριν 5 λεπτά (βλέπε five-minute hypothesis), είτε ότι ζούμε σε μια εξομοίωση σύμπαντος (βλέπε Simulation theory), απλά χάνετε τα λόγια σας.

Όποιος έχει την Τσαγιέρα του Ράσελ, να μας την φέρει να την δούμε!

(Προσοχή: Τα παραπάνω λινκ είναι για να χαζέψετε διάφορες θεωρίες και να εξασκήσετε την κριτική σας σκέψη. Μη τα πιστεύετε τυφλά. 8) )


Εσύ επαναλαμβάνεσαι κάνοντας copy-paste τις ίδιες ακριβώς φράσεις (περί αυτοκαταργημένης επιστήμης κλπ).

Παράπεμψέ με σε παρακαλώ σε μήνυμά μου στο οποίο γράφω περί αυτοκαταργημένης επιστήμης.

Μας δουλεύεις κιόλας; Μου ζητάς να σου παραθέσω μήνυμα που έγραψες μερικές μέρες πριν; Οχι, δεν θα κάνω για άλλη μια φορά τα ίδια τα copy-paste σου για σένα.

7
https://www.youtube.com/watch?v=1QeWK4dBXdg
ωωω.... Γενιά του Χάους - Μπασταρδοκρατία. Κλασικό τραγούδι της ελληνικής πανκ σκηνής, από τις αρχές δεκαετίας '80. Το έπαιζα και με την μπάντα μου κάποτε. Ήταν έκπληξη να σε βλέπω να το παρουσιάζεις σε βιντεομάθημα!  :up :solo

8
εσύ μας τρολαρεις
Επαναλαμβάνεσαι.

Εσύ επαναλαμβάνεσαι κάνοντας copy-paste τις ίδιες ακριβώς φράσεις (περί αυτοκαταργημένης επιστήμης κλπ). Είναι άκρως ενοχλητικό. Φτάνει!

Η μόνη αλήθεια είναι αυτή:
Παράθεση
Δημιουργία του Κόσμου

Η Βίβλος του Πασταφαριανισμού ξεκινάει από την δημιουργία του κόσμου από ένα αόρατο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας (ΙΜΤ). Το ΙΜΤ δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό. Την πρώτη μέρα της δημιουργίας χώρισε τον νερό από τους ουρανούς. Την δεύτερη ημέρα, επειδή βαρέθηκε να πετάει και δεν μπορούσε να περπατήσει όπως θα ήθελε στο νερό, έφτιαξε τη γη, μαζί με ένα ηφαίστειο μπύρας. Ευχαριστημένο, ήπιε την μπύρα από το ηφαίστειο και ξύπνησε με πονοκέφαλο. Έφτιαξε ξανά το νερό και την γη, διότι ξέχασε ότι τα είχε φτιάξει, και τον ουρανό, και έναν νάνο που ονόμασε Άνθρωπο. Ένα μαγειρικό ατύχημα προκάλεσε τον κατακλυσμό.

Η δημιουργία του κόσμου έγινε πριν από 5000 χρόνια, και όλα τα δεδομένα που δείχνουν το αντίθετο τοποθετήθηκαν από το ίδιο το ΙΜΤ για να δοκιμάσουν την πασταφιαριανική πίστη.
(Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Ιπτάμενο_Μακαρονοτέρας)
και δεν μπορεί να αποδείξει κανείς ότι δεν ισχύει!... Άρα ισχύει!!  ;D

(όπως έλεγε και ο Λαζόπουλος... "παράλογοοο;;.....δεν απαντάει... άρα, λογικό!")

Λοιπόν, για να τελειώνουμε και να σοβαρευτούμε σιγά σιγά... Όποιος θέλει, ας γράψει για το συγκεκριμένο θέμα αυτού του νήματος που είναι το αν ο Ιησούς ήταν ιστορικό πρόσωπο. Τυχόν τρολιές, σπαμ, ενοχλητικές παρεμβάσεις για άσχετο θέμα, χοντρές πλάκες, προσβολές, θα αντιμετωπίζονται με μικρή ανοχή.

9
Πολύ μου άρεσε... Πήρες μια αγαπημένη παιδική μελωδία και την έκανες βαρυμεταλλική για να γουστάρουμε, μπράβο ρε!
Ωραία τα σολάκια και τα γυρίσματα και η ρυθμική κιθάρα.

10
Αυτό το θέμα μεταφέρθηκε στο Κάδος ανακύκλωσης.

https://forum.kithara.gr/index.php?topic=92610.0

11
Υποθέτω ότι από τέτοια έχω πολλά. Μόνο υποθέτω, αφού δεν τα βλέπω. Στραβομάρα!  ::)

Ναι, σίγουρα χρειάζεται να σου τονίσει τα λάθη σου κάποιος που ξέρει...
Αλλά, σε κάθε περίπτωση, και μόνοι μας πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, για όσα καταλαβαίνουμε δηλαδή. Να ακούμε (και να βλέπουμε, ακόμα καλύτερα) το πως παίζουμε, αφότου το παίξουμε. Φαντάζομαι σε όλους έχει τύχει να έχουμε την εντύπωση ότι παίζουμε/παίξαμε καλά (σε μελέτη, πρόβα, συναυλία, κλπ) και μετά να ακούμε προσεκτικά την ηχογράφηση και να μετράμε λάθη...

12
Από αυτά ξεκινήσαμε οι περισσότεροι, νομίζω, όταν παίζαμε τις πρώτες μας νότες... ;)

13
Ωραίος, δάσκαλε... Μου αρέσουν τα fusion και τα χρωματικά :)

14
Εδώ είναι η σελίδα του προφίλ του: https://forum.kithara.gr/index.php?action=profile;u=26023 Μπορείς να του στείλεις ΠΜ ή email.
Ελπίζω να γίνει μια όμορφη συνεργασία, και να ακούσουμε το αποτέλεσμα! ;)

15
Ωραίο ήχο βγάζει η κιθάρα.

Ξέρεις, είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονφήποτε να τραγουδάει σε ξένη γλώσσα χωρίς περίεργη προφορά. Θα ήθελα να σε ακούσω σε ελληνικό τραγούδι.

16
Δεν ακούω αυτό το είδος μουσικής, οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω... Ίσως κάποιο shred solo, που δεν ήρθε.
Ωραία η εκτέλεσή σου, δεν βρήκα ψεγάδι.

17
Δεν ξερω το αυθεντικό τραγούδι, αλλά αυτό που ακούω εδώ είναι πολύ όμορφο. Έχει γίνει καλή ενορχήστρωση, και φωνή είναι θεσπέσια.

18
Μια χαρά μου φαίνεται :)

19
Θαυμάζω τους ξένους, όντας μεγαλωμένοι στα 4/4, που προσπαθούν να μάθουν ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς! ;)

Πάντα ήθελα να μάθω μπασοκίθαρο, αλλά ποτέ δεν το έψαξα. Τώρα πια με το youtube η εκμάθηση γίνεται πιο εύκολα και ευχάριστα.

20
62 χρόνια μετά, ξανά στον αέρα!

Δείτε την ΠΡΕΜΙΕΡΑ εδώ: https://youtube.com/watch?v=yDgbHE-Z7SA

Πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από κάλαντα, με τον αντίστοιχο σχολιασμό.

Τα άκουσα όλα. Μου έλειψαν τα παιδάκια που δεν είπαν τα κάλαντα φέτος, λόγω κορωνοϊού.

(Κάποτε μαζευόμασταν μέλη του kithara.gr και βγαίναμε στο Μοναστηράκι-Θησείο με τις κιθάρες κλπ για να πούμε τα κάλαντα, καλή φάση... )

22
Κέντησες, για άλλη μια φορά... Και πολύ μου αρέσει ο ήχος σου, για άλλη μια φορά :)

23
Ωραία το έπαιξες... και με μια πολύ όμορφη κιθάρα!  ;)  :guitar

24
χεχε, καλή φάση! Μιας και δείχνει τόσο αγριεμένο, θα μπορούσες να πετάξεις και μερικές βρισιές, πχ. "δεν θα δακρύσω πια για σένα μωρή #&$%!", "ήσουνα κι εσύ, μια π]#%#$ βρωμερή", κλπ.
Αχχχ, θυμήθηκα τις παρωδίες στίχων που έφτιαχνα παλιά...

25
Πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση.
Κάνεις script/προγραμματισμό και σε άλλες γλώσσες/πλατφόρμες;

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 241