Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - BeK0S

Σελίδες: [1]
1
Τα καλύτερα... / Απ: Βιολι
« στις: 08/09/06, 21:17 »
Νέα ερώτηση: Πρέπει να περάσω τα κλειδιά με κάποιο υλικό ( πχ ρετσίνι) ωστε να μήν γλιστράνε και ξεκουρδίζεται το βιολί? ή απλα σπρωχνοντας τα κλειδιά προς τα μέσα αρκεί? μηπως πρέπει να τα περνάω με κάτι για να μην φθηρονται απο το κούρδισμα?

2
Τα καλύτερα... / Απ: Βιολι
« στις: 08/09/06, 04:45 »
σ'ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις φίλε!!! θα checkαρω οτι μου είπες και αμα έχω κάποια αλλη απορία θα ξαναρωτίσω! να'σαι καλα!!!  :D :D :D :D ;D ;D ;D

3
Τα καλύτερα... / Απ: Βιολι
« στις: 07/09/06, 13:14 »
Μερικές απορίες μου λύθηκαν οπότε έκανα το αρχικό post edit!  ;D ;D ;D
parlats on fire: καλως σας βρίκα!   ;D

4
Τα καλύτερα... / Απ: Βιολι
« στις: 07/09/06, 09:26 »
Κανείς που να πέζει βιολί δεν υπάρχει?  :'(

5
Τα καλύτερα... / Απ: Βιολι
« στις: 06/09/06, 16:55 »
Hello παιδιά! Και καλώς σας βρήκα!
Αγόρασα αυτές τις μέρες ένα ηλεκτρικό βιολί Stagg ( http://www.staggmusic.com/image.php?id=14560 ).
Καταρχάς να σας πω πως δεν έχω ιδέα από βιολιά! Απλά ήθελα ένα ΦΘΗΝΟ και όμορφο για να δοκιμάσω την τύχη μου. ΜΗΝ με ρωτήσετε πως μου ήρθε στα καλά καθούμενα να μάθω βιολί .. ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΧαΧαχΑχΑχα!
Στο θέμα μας τώρα… έχω ΠΟΛΛΕΣ απορίες! Ας τις πω σιγά σιγά…

Τι ενισχυτή πρέπει να πάρω για το βιολί? Πρέπει να είναι ειδικός για βιολί ή κάνουν όλοι οι ενισχυτές?? Μήπως πρέπει να τηρούν κάποιες προδιαγραφές? Έχετε να προτείνετε κάτι ΠΟΛΥ φθηνό ( και καλό! :P ) ?
Όταν θέλω να αλλάξω χορδές τι χορδές πρέπει να αγοράσω? Ειδικές για ηλεκτρικό βιολί ή μήπως παίρνει τις ίδιες με τα κλασσικά βιολιά? Από τι υλικά φτιάχνονται οι «καλές» χορδές?
Κάποια εξαρτήματα όπως: καβαλάρης, κλειδιά, οι μικρές βίδες που κουρδίζεις με ακρίβεια τις χορδές (fine tuners), αλλά και αυτό το κομμάτι που βρίσκονται οι βίδες αυτές ( Tail Piece ) μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που πάθουν ζημιά από κάποια διαφορετικής μάρκας εξαρτήματα? Ή θα πρέπει  να βρω τα εξαρτήματα ΕΙΔΙΚΑ για αυτό το βιολί?
Όταν σταματάω να παίζω και βάζω το βιολί στην θήκη του θα πρέπει να βγάζω την μπαταρία από το βιολί?
Μέχρι να πάρω ενισχυτή έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει παραμόρφωση από το PC?
Τέλος.. αν έχετε κάποιο site ή κάποιο e-book ή κάποιο κανονικό βιβλίο για εξάσκηση και γενικά με μαθήματα για βιολί γράψτε τα εδώ να τους ρίξω μια ματιά!!!
Αυτά προς το παρόν! Αν μου έρθει κι άλλη ερώτηση θα ξαναποστάρω!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και sorry για τις άθλιες ερωτήσεις! :P

Νέα ερώτηση: Πρέπει να περάσω τα κλειδιά με κάποιο υλικό ( πχ ρετσίνι) ωστε να μήν γλιστράνε και ξεκουρδίζεται το βιολί? ή απλα σπρωχνοντας τα κλειδιά προς τα μέσα αρκεί? μηπως πρέπει να τα περνάω με κάτι για να μην φθηρονται απο κο κούρδισμα?

Σελίδες: [1]