Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωραιος θα το τσεκαρω φίλε
Για whisper -low ηχους απο μεγαφωνο ομως ακομη το tech 21 trademark 10 ειναι το καλυτερο και με αυτο γινεσαι και καλυτερος παικτης...
Παράθεση από: tech21man στις 13/05/22, 11:05Για whisper -low ηχους απο μεγαφωνο ομως ακομη το tech 21 trademark 10 ειναι το καλυτερο και με αυτο γινεσαι και καλυτερος παικτης... Αυτο το παρατηρησα και εγω, διορθωνω κατα πολυ πλεον το παιξιμο μου, σε σχεση με οταν επαιζα με modeling amps...Οι Tech21 trademark 10 και οι Peavey transtube ειναι οι πιο πειστικοι solid-state ενισχυτες (και οι πολυ οικονομικοι και φορητοι Blackstar fly 3, για αλλη χρηση βεβαια), ειδικα στις χαμηλες εντασεις οπως επισημαινεις...Απ'οτι θυμαμαι και καποιοι Randall solid state παιζανε πολυ καλα με γκαζια, αλλα δεν θυμαμαι μοντελα...
+1 για τον DSL1CR, τον έχω κι εγώ κάνα δυο χρόνια και τον έχω υπερευχαριστηθεί, έχει τον ήχο που ήθελα.BTW παίζω καρφωμένο στο 0.1W και είναι υπεραρκετό για μένα
Αλλα επειδη το ζητούμενο ειναι ενταση διαμεριατος; Μπορω ανετα να παοξω το soldano μου (100 watt) και το marshall dsl μου χαμηλα. Πολυ χαμηλα. Χρησιμοποιω boost απο μπροστα και post eq και compressor στη loop (σε χαμηλες εντασεις δεν υπαρχει πρόβλημα) απλα για να μιμηθω ο,τι νομιζω οτι μαρεσει σε υψηλη ενταση.
Ξεκίνησε από Johnie Darko « 1 2 3 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Libertine Ενισχυτές
Ξεκίνησε από petros1992 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από nikosgr123 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Ddarkkor Ενισχυτές
Ξεκίνησε από King Lui « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από zefs Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Aris81 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Kostas.. Ενισχυτές
Ξεκίνησε από RatBlack Ενισχυτές