Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικα ειναι "αστοχεια υλικου" μονο αντικατασταση δυστυχως
Bγάλτο, πάρε ένα σφυρί και κοπάνα το σιγά μέχρι να έρθει στα ίσια του.
Το άλλο που λες, να το βάλεις ανάποδα κλπ και φυσικά όπως είναι και αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ρυθμίσεις ξανά το intonation καθώς οι χορδές έχουν αλλάξει θέση.
Το intonation το ρυθμίζουμε απο την ΓΕΦΥΡΑ. Εδώ μιλάμε για το tailpiece. Τα μπέρδεψες φίλε.
Ότι να ναι "φίλε". Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει ή καταλαβαίνεις ότι να ναι, φυσικά και το ρυθμίζουμε από τη γέφυρα. Αφού όμως η απόσταση των χορδών έχει μικρύνει λόγω του στραβώματος πρέπει να ξαναρυθμίσεις το intonation (από τη γέφυρα). Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλή λογική χρειάζεται
απλή λογική την οποία (τουλάχιστον αυτην την στιγμή) δεν διαθέτεις.
Ημαρτον τι ακούμε χρονιάρες μέρες, και μάλιστα με επιθετικότητα, δεν πάμε καλά....
Παράθεση από: panixgr στις 20/04/20, 12:12απλή λογική την οποία (τουλάχιστον αυτην την στιγμή) δεν διαθέτεις. Παράθεση από: panixgr στις 20/04/20, 12:12Ημαρτον τι ακούμε χρονιάρες μέρες, και μάλιστα με επιθετικότητα, δεν πάμε καλά....ότι να ναι, πραγματικά. Και επειδή δεν έχω χρόνο για βλακείες σε αφήνω να συνεχίσεις να περιφέρεις το κουφάρι σου στο διαδίκτυο και να βρίζεσαι με κόσμο
Εγώ δεν γράφω συχνά αλλά διαβάζω και γενικά έχω παρατηρήσει συχνά ότι είσαι αγενής και επιθετικός προς τους συνομιλητές σου. Και έχεις το θράσος να μιλάς εσύ για επιθετική δική μου συμπεριφορά σήμερα. Δεν ντρέπεσαι λίγο? 60 χρονών άνθρωπος να συμπεριφέρεσαι σαν 15 χρονο? Ντροπή σου. Τα χαπάκια βάλτα εκεί που ξέρεις (για να πέσω λίγο και στο επίπεδό σου μπας και καταλάβεις).
Ποτε δεν σιαζουμε με σφυρι(οκ υπαρχουν και μαο μαο περιπτωσεις που δινουμε πονο).θελουμε κατι ελεγχομενο.πρεσα η μεγκενη με λαστιχο στις επιφανιες.εγω προσωπικα δεν θα το εκανα γιατι παιζει και να σπασει επιτοπου και τζαμπα φασαρια
ότι να ναι, πραγματικά. Και επειδή δεν έχω χρόνο για βλακείες σε αφήνω να συνεχίσεις να περιφέρεις το κουφάρι σου στο διαδίκτυο και να βρίζεσαι με κόσμο
Αν έχεις διάθεση να δείς το λάθος σου, μετα χαράς να σε βοηθησω. Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης.
Παράθεση από: EVGemini77 στις 20/04/20, 13:31Εγώ δεν γράφω συχνά αλλά διαβάζω και γενικά έχω παρατηρήσει συχνά ότι είσαι αγενής και επιθετικός προς τους συνομιλητές σου. Και έχεις το θράσος να μιλάς εσύ για επιθετική δική μου συμπεριφορά σήμερα. Δεν ντρέπεσαι λίγο? 60 χρονών άνθρωπος να συμπεριφέρεσαι σαν 15 χρονο? Ντροπή σου. Τα χαπάκια βάλτα εκεί που ξέρεις (για να πέσω λίγο και στο επίπεδό σου μπας και καταλάβεις).τα λιβελογραφήματα σου δεν με αφορούν. Μείνε στο θέμα. Εγραψες κοτσάνες ολκής. Κάνε έντιτ, θα διαβάζει ο κόσμος και θα γελάει. Ιδίως αυτο με το intonation, το τερμάτισες... Αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις τι έγραψες, είμαι διατεθιμένος να σου δείξω που έκανες το λάθος/λάθη. Αν φυσικά το θες και εσυ.
Προς Mods : οκ τον αφήνετε να μιλάει για κουφάρια, για περιφορές του νεκρού, να μιλάει με ομοφυλοφιλικά προσβλητικά υπονοούμενα
Παράθεση από: panixgr στις 21/04/20, 13:07Προς Mods : οκ τον αφήνετε να μιλάει για κουφάρια, για περιφορές του νεκρού, να μιλάει με ομοφυλοφιλικά προσβλητικά υπονοούμενα Πραγματικά πρέπει να είσαι τέρμα βλάκας όμως. Ειλικρινά. ΤΕΡΜΑ ΒΛΑΚΑΣ. Πανίβλακας. Ένας άσχετος πανίβλακας ξερόλας. Έχεις και το θράσος να γράφεις αυτά τα ψεύδη. Βλάκα, έ βλάκα.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι ξεπερνάς όρια. Θα μπορούσες να μας υποδείξεις στο συγκεκριμένο thread τι ειπώθηκε από τον panixgr και οδηγεί σε αυτή τη συμπεριφορά?
απλή λογική την οποία (τουλάχιστον αυτην την στιγμή) δεν διαθέτεις.ΑΠΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, αν και δεν χρειάζεται, το γράφω για να προλάβω περεταίρω δράματα :Ημαρτον τι ακούμε χρονιάρες μέρες, και μάλιστα με επιθετικότητα, δεν πάμε καλά....
το έλεος, του ελέους, τω ελέει, το έλεος, ώ έλεος. πάρε αυτά : https://i0.wp.com/post.healthline.com/wp-content/uploads/2019/02/Prozac_Pills-1296x728-Header-1024x575.jpg?w=1155&h=1528και ξανα έλα όταν μάθεις τα βασικά για κιθάρες, και κυρίως για την ανθρώπινη συμπεριφορα και καλούς τρόπους.
Προς Mods : οκ τον αφήνετε να μιλάει για κουφάρια, για περιφορές του νεκρού, να μιλάει με ομοφυλοφιλικά προσβλητικά υπονοούμενα, οκ ... δικαίωμά σας (οσο το πράγμα δεν πάει δικαστικά, και δεν θα πάει)
Προς Mods :Τουλάχιστον κάντε έντιτ αυτά, εκτός και αν πιστεύετε και εσείς αυτά που γράφει...
Ξεκίνησε από Michalis Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από armagedon Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από ...darkface... Μαγνήτες και ηλεκτρικά
Ξεκίνησε από Conception Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από darxan Μπάσο
Ξεκίνησε από sporosvogas Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Dimitris12345 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από afterforever Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από nikosvannas98 Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) Μαγνήτες και ηλεκτρικά