Σελίδες:
  • #1 από kleio στις 21 Dec 2005
  • Πάει..."έφυγε" (στις 17.35) και ο τελευταίος αυθεντικός τού ρεμπέτικου, ο σπουδαίος Τάκης Μπίνης.
    Η στάση ζωής του και η "ευχή" του, ας γίνουν οδηγός μας στα μουσικά μονοπάτια μας...
  • #2 από Yngwie who? στις 21 Dec 2005
  • Όχι,ρε συ... :( κρίμα... ο Μπίνης ήταν αυθεντικός ρεμπέτης.Είχα την τύχη να τον ακούσω αρκετές φορές.Πήγε να βρει το Μάρκο και τον Τσιτσάνη.Θα κάνουν κάτι γλέντια εκεί πάνω...
  • #3 από Tempus στις 21 Dec 2005
  • Kρίμα... :(
  • #4 από Panos324 στις 21 Dec 2005
  • Απο τους τελευταιους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΡΕΜΠΕΤΕΣ!!Θα περνανε πολυ ωραια στη γειτονια των αγγελων ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ!
    Στο μπουζουκι ο Μαρκος,ο Τσιτσανης,ο Χιωτης και στο τραγουδι ο Μπινης, η Μπελλου,ο Τσαουσακης.
    ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΛΚΟ!

Καλο σου ταξιδι κυριε Τακη,μας αφηνεις μια μεγαλη κληρονομια απο τραγουδια (με την κυριολεκτικη σημασια αυτης της κατακρεουργημενης -στις μερες μας- λεξης)και θα σε θυμομαστε με αγαπη!
     :'(
    Παναγιωτης 
  • #5 από ερεβος στις 22 Dec 2005
  • Σκατα...μονο ατυο μου ρχεται στο μυαλο...Χωρις να τον εχω παρακολουθησει στενα, διαβαζοντας την βιογραφια του ενοιωσα καπως περιεργα δεμενος με αυτον τον ανθρωπο... :'(
  • #6 από vangelis στις 22 Dec 2005
  • .... :'(....

autos eftaige pou arxisa na asxoloume me mpaglamades kai tzourades...
  • #7 από vst@vros στις 22 Dec 2005
  • Ενα αντίο κι απο εμένα σε ενα αυθεντικό ρεμπέτη-λαικό μουσικό
  • #8 από Kerwyn στις 22 Dec 2005
  •    Καλο ταξιδι Κυριε Τακη...
  • #9 από Θοδωρής στις 22 Dec 2005
  • Καλό ταξίδι και καλές πενιές με όλους τους ταξιδεμένους ........
    Το κενό που άφησαν όλοι αυτοί ,να δούμε αν μπορεί να κλείσει απο την νέα γενια ..........μακάρι
  • #10 από marif στις 22 Dec 2005
  • Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΕ, τυχαία σήμερα σε άκουγα, αλλά τώρα θ' αρχίσεις τα τραγούδια μαζί με τους αγγέλους... Μπορεί να είναι και καλύτερα...
  • #11 από pimami στις 25 Dec 2005
  • να θυμηθώ το "δίχτυ"....?
    να θυμηθώ τη "Σαλαμίνα".....?
    να θυμηθώ τη "γυναίκα του μπελά"....?

μοναδικές ερμηνείες.... θα βρει σίγουρα καλές παρέες εκεί που πάει....
  • #12 από Ρηνιώ-kouzoulotetia στις 15 Jan 2006
  • αποψε στο ALter στις 9 θα εχει αφιερωμα στον αξεχαστο ρεμπετη
Σελίδες: