Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - JimmyKonsta

Σελίδες: [1]
1
πολυ ωραιος!  ;)

Ωστοσο εχω μια ενσταση και θα την πω  >:D
Εχεις πολυ κομπρεσαρισμενο ηχο. Θα ηθελε κατι ποιο δυναμικο για τετοιο blues. Κατι που να επιτρεπει στην κιθαρα να αναπνεει.  0:)


Θενξ! Δεκτή και η ένσταση  :) :)


Απορία: Tι είναι αυτό το "φλούτσ" που έχετε οι μισοί εδώ μέσα?? ;D ;D

2
Σε ευχαριστώ πολύ  :)  ! Οι αλλαγές στα ηλεκτρικά είναι όντως ένα κοινό volume και ένα κοινό tone για τους μαγνήτες. Επίσης έχει αυτό τον πυκνωτή (αν το λέω σωστά) που όταν κατεβάζεις το volume δε χάνεις τα πρίμα. Τα άλλα δύο μικρά που βλέπεις είναι ένα για κάθε μαγνήτη και μπορείς να τον έχεις διπλό, split ή parallel - πολύ χρήσιμα και τα δύο για πιο "strat" ήχους.

4
@panixgr έχει και αυτό τη χάρη του για πολλούς!


Μου θύμισε λίγο τον Θεό Jason στον επικό αυτό δίσκο. Δες 28.40 περίπου :)


! No longer available

5
Καλησπέρα σε όλους, σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε  :)


@talfarlow σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο τιμητικά λόγια φίλε μου, να είσαι καλά.


@modfori σε ευχαριστώ που σχολίασες και για όλες τις πολύτιμες επισημάνσεις. Το μόνο στο οποία θα διαφωνήσω - πάντα με διάθεση δημιουργικής συζήτησης και όχι διαφωνία για τη διαφωνία, άλλωστε όλοι μας εκφράζουμε πάντα τις προσωπικές υποκειμενικές απόψεις μας - είναι πως το Blues θέλει "λίγα". Υπάρχει το Βlues του BB και του Robert Johnson, αλλά υπάρχει και αυτό του Gary, του SRV, του Bonamassa και πολλών άλλων (χωρίς σε καμία περίπτωση φυσικά να συγκρίνω τον εαυτό μου με τα παραπάνω "ιερά τέρατα") που σε καμία περίπτωση δεν παίζουν "λίγα", και - προσωπικά πάντα - το απολαμβάνω εξίσου. Όλα αυτά βέβαια είναι "περί ορέξεως", το θέμα είναι να απολαμβάνουμε τη μουσική που μας αρέσει! Σε ευχαριστώ και πάλι :)


@zeoy επίσης ευχαριστώ για το σχόλιο και τα καλά σου λόγια! Εντάξει αυτά τα ντο# τα άκουγα στο κεφάλι μου εκείνη τη στιγμή (και γενικά η δεύτερη είναι από τις αγαπημένες μου νότες επειδή δημιουργεί ωραίο -κατά την υποκειμενική μου άποψη -  tension)


@sfanfan thanks a lot φίλε μου, καλώς σας βρήκα (αν και παρακολουθώ το φόρουμ που και που, απλά δεν ποστάρω συχνά)

6

Ελπίζω να σας αρέσει, κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο  :)


! No longer available

8
Εξαιρετικο!  :)

Σελίδες: [1]