Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Γεωργία

Σελίδες: [1]
1
Γενικά εύκολα. Αλλά συγχωρώ με διάφορους τρόπους. Αυτό που ποτέ δεν θέλω να κάνω και να μου κάνουν είναι η ψεύτικη συγχώρεση, η επιφανειακή που ανέφερε κάποιος, να μένει το αγκαθάκι..
Ως τώρα, η χειρότερη εκδίκησή μου είναι η μη εκδίκησή μου και η καλύτερη είναι βρίσιμο.

2
epishs yparhoun kapoies klimakes pou stin jazz hrisimopoiounte kata koron opos half diminished.
(Μια λεπτομερειούλα.. η half diminished αρχικά συγχορδία είναι -νομίζω..)

Γενικά για να μάθεις jazz δεν χρειάζεσαι να μάθεις τίποτα καινούριο απλά να μάθεις ό.τι ξέρεις με καινούριο τρόπο! παίξε ένα γνωστό σου κομμάτι τονίζοντας τα ασθενή μέρη του μέτρου, άντε και τις ρυθμικές αξίες πιο τσαχπίνικες, πιο κοφτές, και έκανες jazz  :)
Βάζω  :) κι όχι  8) γιατι δεν είναι και τόσο εύκολο..........

Θέλω να πάω στο jazz festival τον Λυκαβητό αύριοοο!!! :'( :'( :'( :'( :'(

3
Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου ήταν κάποιες συναυλίες! Μαγικές εμπειρίες :D

4
Άνθρωπος και ζωή / Απ: Πιστεύετε;;;
« στις: 01/07/04, 19:35 »
Δεν επιτρέπεται να μπερδεύουμε τη θρησκεία με την εκκλησία και τους εκπροσώπους της.
Για ΄μενα, θρησκεία=πίστη=εμπιστοσύνη=ο.τι σημαντικότερο.
Παρόλα αυτά δεν πιστεύω στον Θεό.

5
Υπάρχει κανείς εδώ που να μην έχει ποτέ άγχος πριν παίξει σε κόσμο, αλλά όταν αρχίζει να παίζει να αρχίσει και να τρέμει? Αυτό συμβαίνει με εμένα και είναι κι αυτό άσχημο..

6
Συμφωνώ με τον  sotriani. Ανοίξ'τε όσα βιβλία αρμονίας κυκλοφορούν και θα καταλάβετε πόσο αναγκαίος είναι ο δάσκαλος. Αυτός ο τρόπος γραφής εφαρμοζόταν στο πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα της κλασικής εποχής που δεν είναι ούτε καν ένας αιώνας(1750-1830). Επειδή όμως άντεξε μετά από τόσους αιώνες διδάσκεται σήμερα στα ωδεία. Για τους ερασιτέχνες μουσικούς αξίζει να ασχοληθούν με κάτι πιο χρήσιμο, όπως π.χ. μουσική τεχνολογία και όχι αρμονία!!

7
Σύμφωνα με τη βιολογία, είναι απίθανο να υπάρχει ζωή κάπου αλλού. Η αστρονομία και η στατιστική λένε, αντίθετα, οτι είναι πολύ πιθανό, και συμφωνώ.
Και γιατί να υπάρχουν άλλες μορφές ζωής; θα μπορούσε να υπήρχε ένας ή περισσότεροι πλανήτες ίδιοι με τη γη, με ίδιους ανθρώπους, ή κάτι πολύ τραβηγμένο, με ακριβώς τους ίδιους ανθρώπους!  ;D ;D ;D

Αν υπάρχει άλλη μορφή ζωής, καταρίπτεται ολόκληρη η επιστήμη και η χημεία είναι μια τρύπα στο νερό..
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

8

Έχω ακούσει οτι οι κλίμακες mixolydian (ακου όνομα..) και η dorian είναι καλές για jazz.


Μιξολύδιος και Δώριος τρόπος! αρχαία ελληνικά ονόματα ;)

9
Τα καλύτερα... / Απ: Βιολι
« στις: 06/08/02, 20:19 »
Το πόσο καιρό θα σου πάρει για να παίζεις "καλά" εξαρτάται από το πόσο θα ασχοληθείς εσύ! Ένας φίλος μου μέσα σε τρία χρόνια είχε γίνει άπιαστος! Μελετούσε πολύ όμως..! :-\ Για το μοντέλο καλύτερα να ρωτήσεις τον δάσκαλό σου.

Pls, pls, pls, αν τα βρεις σκούρα στην αρχή -πράγμα πολύ πιθανό-, μην τα παρατήσεις!!! (μου λείπει το τσέλλο μου, γι'αυτό το λέω..) Αξίζει τον κόπο! πραγματικά!

10
Πειρατικά! Δεν γίνεται αλλιώς, ή θα πάρεις 1,2,5,10 αυθεντικά και δεν θα ακούς τίποτα άλλο, ή θα προτιμήσεις τα φτηνιάρικα πειρατικά!

11
[shadow=orange,left,300]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/shadow] λοιπόν!χρόνια πολλά kithara.gr!
[/color]

12
ααα...1 μέρα πιο αργά να γινόταν και ίσως περνούσα να πω ένα γεια!

Τι θα γίνει, πρέπει να οργανωθούμε και εμείς οι πελοποννήσιοι! ;D Αν και κάτι μου λέει οτι είμαστε πολύ μα πολύ λίγοι... Άντε τέσσερις με το ζόρι...

13
Βιβλίο Εντυπώσεων / Re:Πολύ καλό!!
« στις: 11/06/02, 13:36 »
Ίσως τελικά γι'αυτό το λόγο να είναι καλό που δεν γράφουν και τα 900 μέλη..

14
Είμαι 16 και παίζω πιάνο(τι το'θελα και το άρχισα;;;!!)
Δεν πειράζει που εισχωρούν και μη-κιθαρίστες, ε;;!


ρε zzz, τι νίντζα λες;  :)15
Τα ωδεία δεν αφήνουν τους μαθητές να καταλάβουν τι τους αρέσει, και πολλοί, μην αντέχοντας τα κλασσικά κομμάτια που διδάσκονται, τα παρατάνε. Εγώ πάντως εδώ και 7-8 χρόνια πάω σε ωδείο και ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να μετανιώσω γι'αυτό. Ομολογώ πως τα μαθήματα πολλές φορές ήταν δυσάρεστα και όχι λίγες φορές σκεφτόμουν να ξεμπερδεύω με το "βάσανο" που είχα μπλέξει.. Ενώ θα έπρεπε να ήταν ευχαρίστηση να πηγαίνω στα μαθήματα! Αυτό το λάθος κάνουν τα ωδεία. Όμως το ξαναλέω, χαίρομαι αφάνταστα που τόσα χρόνια "βασανιζόμουν"! Αχ..μουσική τι μου κάνεις...

Κάτι άλλο! Άνεμε, προς Θεού, πώς μπορεί κάποιος να ξέρει, μετά από 3-4 χρόνια μουσικής εκπαίδευσης όπως λες, αν θα ασχοληθεί σοβαρά με τη μουσική ή αν απλά θέλει να περνάει την ώρα με αυτή;;!

Σελίδες: [1]