Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

ixos 80's whitesnake.ti magnites?

<< < (2/2)

bud_4_life:
ααα...τότε ναι καλό θα ήτανε να αλλάξεις το μαγνήτη της γέφυρας.Νόμιζα ότι είχες Gibson Les Paul.Οι μαγνήτες της goth είναι λίγο απαράδεκτοι.(γνώμη μου πάντα...).Πολύ λάσπη ρε παιδί μου αυτοί οι Epiphone οι στοκ.Αν βάλεις μαγνήτη Ηi End εταιρίας τότε σίγουρα θα δεις μεγάλη βελτίωση στο όργανο γενικότερα.Τώρα για ήχο Whitesnake/Europe/Van Halen/ και γενικά 80ς ένα αναλογικό delay,αναλογικό chorus, και ένα flanger θα είσαι άρχοντας.Πρόσθεσε  και λίγο βαθάκι απο τον ενισχυτή σου...
Γενικά μπορείς να βρείς πολλές πληροφορίες στο google.Πάτα  80s guitar sound/guitar sounds/80s amp settings κλπ και θα σου βγάλει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.Γενικά να ξέρεις πάντως πως υπάρχει μια γενική συνταγή για ήχους αλλά ο καθένας πρέπει να πειραματιστεί πολύ και να το ψάξει για τον ήχο που θέλει να βγάλει.Δεν υπάρχουν κιθάρες/μαγνήτες/ενισχυτές για ήχο Whitesnake κλπ.
Κάτσε δίπλα από τον ενισχυτή σου και πειραματίσου.Τώρα για πεταλάκια το Metal Zone δε κάνει.ψάξε για ένα καλό delay σίγουρα και ένα overdrive με vintage προσανατολισμό.

fovos:
για παραμορφωση το DS-1 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ? ???

Rockdude:
Δες seymour duncan μαγνητες Alnico 2 ( http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/vintage/aph1_alnico_ii/ )και απο distortion κοιτα για κανα ds-1 μονταρισμενο και θα εισαι οκ πιστευω! ;)

Arg0:
Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι μεγάλο μέρους του 80s ήχου ήταν σχετικά low gain ενισχυτες παιγμένοι σε μεγάλες εντάσεις.

Ούτε είχαν τότε ultra μαγνήτες με 5.000 kOhm αντιστάσεις ούτε τρελές κεφαλές με 300 κανάλια...

Οπότε χαμήλα σχετικά το gain και υψηλα το master volume...  ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View