Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - mouz

Σελίδες: [1]
1

(Η συζήτηση διαχωρίστηκε από εδώ. hot_sauce)

Αυτός πράγματι μου κινεί το ενδιαφέρον για οικονομική λύση, αν και το footswitch θα το ήθελα.


Σε σχέση με αυτά που λένε οι πολύ πιο έμπειροι από εμένα παραπάνω, να προσθέσω και εγώ την εμπειρία του, ας πούμε πιο τουρίστα  ;D :

Όπως ξέρετε, κατά λάθος πήρα ενισχυτή πολύ δυνατότερο από αυτόν που χρειάζομαι. Παίζω στο 1.5 με 2, με την προενίσχυση στο 2 και την κιθάρα στο 3-4 (ναι, ούτε την κιθάρα δεν μπορώ να βάλω τέρμα) και κατεβαίνει η γυναίκα μου από το επάνω πάτωμα να μου πει ότι είναι πολύ δυντά και δεν μπορεί να διαβάσει η κόρη μου. Έχω και έναν Amplify 75 που είχα πάρει ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ (το βάζω κεφαλαία γιατί από ποιότητα ήχου τελικά κατά την άποψή μου είναι M5 με PRIUS η σύγκριση) με τον οποίο παίζω πολύ σπάνια. Μου τη σπάει ιδιαίτερα με τον Amplify ότι ό,τι κιθάρα και να πιάσω ο ήχος είναι ό,τι διαλέξω με το modelling. Παίζω πάντα λοιπόν εξαιρετικά χαμηλά, τα καθαρά είναι τέλεια και παίζω όσο χαμηλά θέλω, τα βρώμικα όχι. Βάζω βέβαια το crunch ή το lead κανάλι, αλλά χωρίς ένταση η βρώμα δεν μου αρέσει καθόλου. Για την ακρίβεια ακόμα και στο όριο της έντασης που είναι ανεκτό για τους γύρω, πάλι δεν μου αρέσει η βρώμα που βγάζουν το crunch και το lead (το crunch δεν πολυβρωμίζει σε χαμηλές εντάσεις έτσι κι αλλιώς).

Παρόλα αυτά, δεν τον αλλάζω τον ενισχυτή για πιο μικρό, ούτε attenuator αγόρασα. Τον συνήθισα και μου αρέσει που είναι δυνατός και παίζω χαμηλά. Όταν δοκίμασα λαμπάτους στα 5 βατ είναι αλήθεια ότι δεν μου άρεσε ο ήχος τους σε σχέση με το δικό μου. Να πω όμως ότι ο μεγάλος ενισχυτής (ο δικός μου τουλάχιστον) έχει και ένα μάλλον σοβαρό μειονέκτημα: Με τα σχεδόν 40 κιλά του, δεν τον κουνάω ούτε μέσα στο σπίτι. Όταν πάω σε φίλους παίρνω τον Amplify (που όπως είπαμε δεν μου αρέσει τελικά καθόλου ο ήχος του). Για αυτό πλέον μάλλον θα πήγαινα αν άρχιζα από την αρχή στα 15 με 20 βατ λάμπα (βέβαια τώρα που το γράφω αυτό ρίχνω μια ματιά στον ενισχυτή και ίσως και να ξαναέπαιρνα τον ίδιο χαχαχα).

Επιμένω πάντως ότι αγορά μεταχειρισμένου λαμπάτου είναι για τους έμπειρους, ιδιαίτερα σε σχέση με την κατάσταση των λαμπών (ένας από τους λόγους που μου άρεσε ο infinium είναι αυτό που διαφημίζουν για τη διάρκεια ζωής των λαμπών και ότι μπορείς να ελέγξεις με μηχανικό τρόπο και όχι με τα άχρηστα αυτιά μου όταν χρειάζεται αλλαγή.


(εγώ τον δικό μου τον είχα πάρει καινούργιο στα 370, τώρα τον βλέπω σε ελληνικό κατάστημα στο σκρούτζ 500, νομίζω εύκολα μπορεί κανείς να τον κατεβάσει ίσως και κανένα κατοστάρικο αφού δεν βγαίνει πια).

2
Η συγκεκριμένη κυρία έσκασε μύτη το 2013 και στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία κατά τα φαινόμενα, κατά ένα μέρος γιατί αν και όλοι βρίζουν τη Gibson που βγάζει 200 χρόνια τώρα 5 μοντέλα, δεν θέλουν να πάρουν κάτι που να λέει Gibson και να μη είναι LesPaul ή SG (άντε και ES-335, αλλά μάλλον τα παραλέω).
 
Έχουμε και λέμε:
1/ Σφένδαμος σώμα και μπράτσο (chambered hollowbody) (αλλά ταστιέρα παλίσανδρος)
2/ P90 στο λαιμό και dirty fingers hb στη γέφυρα που σπλιτάρεται
3/ Μονά tone/volume
4/ vibrola tremolo
5/ double cutaway


... και μετά λέει Gibson στο headstock. Άντε να το πιστέψουμε. Αααα, στο συγκεκριμένο version (ebony) υπάρχουν και κάτι ζωγραφιστές γραμμές που έχει σχεδιάσει ένας διάσημος κλπ που είχα ρωτήσει τη μάνα του και δεν τον ήξερε.


Εγώ την παράγγειλα επειδή αφενός είμαι περίεργος και με ιντρίγκαρε όλο το setup και αφετέρου γιατί τη βρήκα σε πολύ καλή προσφορά, 600+ καινούργια με τη θηκάρα που βλέπετε στη φωτό ενώ στο Αμέρικα βλέπω αγγελίες για μεταχειρισμένες στο χιλιάρικο. Και φυσικά δεν ξαναβγήκε το μοντέλο, οπότε δεν υπάρχουν και άπειρες.


Γρήγορες εντυπώσεις:
1/ Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι έκπληξη, αλλά αν θυμάστε η SG που είχα πάρει επίσης ευκαιρία δεν ενθουσίαζε.
2/ Καλά σεταρισμένη με χαμηλό action (intonation δεν τσέκαρα ακόμα). Αυτό είναι έκπληξη γιατί είχα διαβάσει στο νετ ότι επειδή το σετάρισμα είχε γίνει το 2013, όσες αργήσαν να πουληθούν ήρθαν στους ιδιοκτήτες τους, κάπως (!).
3/ Το τρέμολο περίεργο. Σκληρό στη μετακίνησή του, όταν κατέβει κάτω εμποδίζει με τα ηλεκτρικά. Το έβαλα πάνω και ξαφνικά με βόλεψε, γιατί μπορώ να παίζω χωρίς να με ενοχλεί και μπορώ να το δουλεύω με την άκρη του πήχη, πάνω από τον καρπό.
4/ Ενδιαφέροντες και αρκετά διαφορετικοί ήχοι. Επειδή είναι βράδυ έπαιξα σιγά και μόνο καθαρά. Πολύ μεγάλη διαφορά ο ΗΒ σπλιταρισμένος από ασπλιτάριστος, πολύ γκαζιάρης (φαίνεται, δε σήκωσα ήχο) ασπλιτάριστος, που περιέργως μου έκατσε καλά, κανονικά προτιμώ μονούς. Ο Ρ90, σαν Ρ90 :) . Μου αρέσει ο ήχος του μπάσου μι όταν βγαίνει από hollowbody και εδώ είναι επίσης πολύ ωραίος, ειδικά με τον Ρ90 σε σχέση με τον ΗΒ (η αλήθεια είναι ότι στη Gretsch με τους blacktron σκοτώνει).
5/ Μαλακή κιθάρα και ευκολόπαιχτη (και εύκολα φαλτσάρω αν πιέσω λίγο παραπάνω με τις δαχτύλες μου, αν και όχι όπως η SG. Εδώ πιθανώς θα μπορούσα να δοκιμάσω και 11άρες χορδές.
6/ Πολύ εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τάστα.


Το μεγάλο ζήτημα που είχα: Μεγάλο βάρος στο μπράτσο, μου πέφτει συνέχεια με τη ζώνη και με υποχρεώνει να παίζω σα μεταλάς με το μπράτσο να ακουμπάει στο πάτωμα. Εννοείται πρέπει να βρω λύση, και όχι αυτή ενός τρελού στο νετ που άλλαξε θέση στο στραπ του μπράτσου.


Αρχική εκτίμηση: οκ, η εμφάνιση περίεργη και σίγουρα κάποιοι δε γουστάρουν με την καμία (εμένα να πω την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο η cherry αλλά αυτή άρεσε περισσότερο στη γυναίκα μου και την άκουσα, αφού αυτή την έφαγε και στη μάπα :-) αλλά η ποιότητα κατασκευής, η ευκολία στο παίξιμο και οι ήχοι της ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αξίζει νομίζω τα λεφτά της με το παραπάνω.


Επιφυλάσσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες συν τω χρόνω.


Φωτό:
 

3
Όπως όλοι οι φίλοι εδώ μέσα γνωρίζετε, (α) είμαι τραγικός ξεφτίλας με το GAS μου μέσα και (β) δεν πιάνουν τα χέρια μου για κατασκευές.


Λόγω του (α) και για να βελτιωθώ κάπως στο (β), και ενώ περιμένω να μου έρθει η καινούργια κυρία που έχω παραγγείλει και θα σας παρουσιάσω οσονούπω (είπαμε, (α)  ;D ;D ) κάθομαι και κοιτάζω κιτ κιθάρας για κατασκευή μπας και φτιάξω μία κιθάρα από κιτ για να ξεκολλήσω λίγο με τις κατασκευές.


Μέχρι τώρα έχω δει κατ' αρχήν τα γνωστά κιτ HB και J&D των γερμανών που δεν με ενθουσιάζουν, κυρίως γιατί έτσι κι αλλιώς έχω στρατ, τελε και LP (χαζομάρα μου βέβαια, αλλά αφού φτιάχνω κάτι γιατί να μην είναι διαφορετικό; μπορεί να τα φτιάξω κάτι αξιοπρεπές και να μην είναι για πέταμα). Είδα επίσης τα παρακάτω:


https://www.guitarfetish.com/Classic-Mockingbird-Style-guitar-Kit-MAPLE-Poplar-body-COMPLETE-_p_21434.html mockingbird, ενδιαφέρον στυλ, μου αρέσει το μανίκι με το σφένδαμο και τα περίεργα inlays, είναι βέβαια από Αμερική και δεν ξέρω για έξτρα έξοδα κλπ.
https://www.etsy.com/uk/listing/600309465/guitarkitshop-rick-6-trings-diy-electric?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=diy%20guitar%20kits&ref=sr_gallery-3-28 Μου αρέσει πολύ το σχέδιο των rickenbacker, αλλά είναι από Κίνα και πάλι δεν ξέρω για χρόνους και έξοδα (παρότι όπως ξέρετε η κινεζουλα που είχα πάρει βγήκε σχεδόν τέλεια) και ξεφεύγουμε λίγο στην τιμή.
http://www.guitarkitfabric.co.uk/Catalogue/diy-guitar-kits/diy-guitar-thinline-fender-ash Ευρωπαϊκό, φαίνεται καλός ο κατασκευαστής και η τιμή μεσαία. Και thinline θέλω κάποτε (τρομάρα μου).
https://www.amazon.co.uk/Knoxville-Electric-Guitar-DIY-Kit/dp/B00966IGMI/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1529347351&sr=8-3&keywords=diy%2Bguitar&th=1 12χορδη τελε (υπάρχει και 6χορδη στην ίδια τιμή). Οκ, έχω τελε, αλλά είναι amazon uk που έχω ξαναπαραγγείλει και επιπλέον η φτηνοτερη τιμή (να πω την αλήθεια οι τελε μου αρέσουν με σφένδαμο κανονικά).


Με βλέπω να κλίνω σιγά σιγά (καλοκαιριάζει κιόλας) προς το τρίτο (τη thinline). Εχει κανείς παλιός και γνώστης να μου δώσει καμιά συμβουλή; (συμπεριλαμβανομένων και συμβουλών του τύπου να μην πάρω άλλη ή να φτιάξω κανένα μπάσο καλύτερα  ;D ;D ;D ). Τώρα που το έγραψα, ξέρει κανείς καλό site να πουλάει κιτ βαρύτονης;)

4
Λοιπόν παιδιά, υπενθυμίζοντας (και υπογραμμίζοντας  ;D ) ότι τεχνικά είμαι εντελώς ερασιτέχνης και πολύ πίσω από τους περισσότερους φίλους μου εδώ, βάζω να ακούσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας ένα βιντεάκι που έφτιαξα με διασκευή ενός αγαπημένου μου τραγουδιού, του In the Death Car του Μπρέγκοβιτς (είναι από το soundtrack του Arizona Dream για τους παλιότερους). Οι στίχοι είναι του Iggy Pop, προσπάθησα να τους αποδώσω στα Ελληνικά κυρίως σαν νόημα και όσο κοντινότερα γίνεται στο πρωτότυπο. Το τραγούδι το ηχογράφησα με το garageband, ντράμς μπάσο και αρμόνιο από το πρόγραμμα (πατούσα ένα κουμπί για συγχορδίες στο μπάσο και το αρμόνιο, τα ντράμς τα ίδια σε όλο το τραγούδι) και οι δύο κιθάρες με του soft ενισχυτές του garageband και τη jazzmaster. Μικρόφωνο ένα Shure των 50 ευρών (και ακριβό να έπαιρνα η φωνή μου δεν φτιάχνεται με τίποτα χεχε). Για I/O χρησιμοποίησα ένα Yamaha AG06 που είχα πάρει παλιά και ξαφνικά συνειδοτοποίησα ότι δουλεύει στο imac για Ι/Ο χωρίς κανένα (ανιχνεύσιμο από εμένα τουλάχιστον) lag. Τις φωτο στο βίντεο τις έχω τραβήξει εγώ, η πρώτη στο Πήλιο και οι άλλες στα Καλάβρυτα (νομίζω). Αυτά. Μη βαράτε (όχι πολύ τεσπα :)


Παρεμπιπτόντως, το βίντεο το έφτιαξα με το iMovies, πολύ πλάκα έχει και είναι μάλλον εύκολο. Και δεν θέλει και πολύ χρόνο, τουλάχιστον μέχρι το επίπεδο αυτό.


https://www.youtube.com/watch?v=eJtcmHppu9k&t=99s

5
Λοιπά / Καλή χρόνια!!!
« στις: 01/01/18, 12:30 »
Αδέρφια συναγωνιστές, καλή χρονιά. Είθε το 2018 να μας φέρει την πολυπόθητη απαλλαγή από το καταραμένο GAS και δύο τρία νέα όργανα  ;D ;D ;D .


Υγεία και ευτυχία σε όλους!

6
Κιθάρα - Μάρκες και τύποι / Αίσχος!
« στις: 20/12/17, 07:18 »
... θα αναφωνήσει (τουλάχιστον) ο άνθρωπος που τον έσωσε ένα μπάσο, αλλά μόλις κατέφθασε νέο αίμα, και δεν είναι μπάσο! Δε φτάιω εγώ παιδιά, δώρο μου την κάνανε, εγώ απλά πήγα και την άλλαξα και έβαλά και ένα μικρό ποσό παραπάνω (όντως μικρό :). Εμείς οι μεγάλοι ενίοτε παίρνουμε και καλά δώρα χεχε. Πρόκειται για μία Squier Deluxe Jazzmaster. Στον Αρμάο που έκανα την αλλαγή, την προτίμησα στο νήμα από μία Squier Thinline Tele που είναι κούκλα, απλά από Τελε έχω την κινεζούλα (με την οποία παρεμπιπτόντως είμσι απίθανα ευχαριστημένος και παίζω πολύ συχνά) ενώ από jazzmaster φυσικά τίποτα :)


1. Καταπληκτική ποιότητα κατασκευής. Τουλάχιστον από πρώτη ματιά, όσο ασφαλής μπορεί να είναι τέτοια σύγκριση, εφάμιλλη αν όχι καλύτερη της Gibson SG Futura που πήρα πριν κανένα εξάμηνο και ίδια με τη μεξικάνα Fender που έχω τρία τέσσερα χρόνια.
2. Χοντρό χορταστικό μπράτσο. Υποκειμενικό βέβαια το θέμα, εμένα μπυ αρέσει πολύ.
3. Μεγάλο σώμα και scale. Ξεχωρίζει πάνω από μισό headstock από τις άλλες στο rack.
4. 9ρες χορδες, πολύ μαλακή και ευκολόπαιχτη παρά το scale.  Εγώ βέβαια με τις δαχτύλες μου καμιά φορά παραπατάω τις χορδές και φαλτσάρω, πιθανώς στην πρώτη αλλαγή να πάω για 10αρες.
5. Το δεύτερο κύκλωμα στη δοκιμή είχε λίγα χρούτσα χρούτσα (το volume), έφυγαν με spray. Θεωρητικά είναι το πιο ευαίσθητο σημείο της συγκεκριμένης κιθάρας, κάποια στιγμή πιθανώς να χρειαστει αναβάθμιση στα ηλεκτρικά, πάντως δεν είναι κάτι ακριβό ή γενικά κάτι που προβληματίζει.
6. To τρέμολο δεν βιδώνεται και βγαίνει εύκολα. Δεν τρελαίνομαι, ούτε με πειράζει όμως ειδικά εμένα γιατί δεν το πολυχρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς.
7. Πολύ ωραία σεταρισμένη από τον Αρμάο. Έτοιμη για σκίσιμο η κυρά!
8. Το πιο σημαντικό: Πολύ ωραίος ήχος. Ωραία καθαρά, ωραία (αναπάντεχα) βρώμικα, πολύ ωραίος (αυτό κι αν ήταν για εμένα αναπάντεχο) ο μουντός ήχος του δεύτερου κυκλώματος. Ίσως επηρεασμένος από την κιθάρα, έμεινα κανένα 20λεπτό να παίχω μουντά και γούσταρα χεχε. Και εδώ βέβαια θεωρητικά παίζει φτηνή σχετικά αναβάθμιση με μαγνήτες Fender, θα μπορέσω να πω περισσότερα όταν παίξω με τη jazzmaster του δασκάλου μου που είναι αυθεντική και κάνω τη σύγκριση.


Η Jazzmaster είναι περίεργο όργανο, δεν θα έδινα με τίποτα τα λεφτά που κάνει η κανονική fender. Δεν θα έδινα η αλήθεια είναι ούτε τα λεφτά που κάνει η   squier (είχε λανσαριστεί στα τρία κατοστάρικα, τώρα τσίμπησε άλλο ένα), αλλά τώρα που ήταν δώρο και έβαλα ελάχιστα παραπάνω, δεν με χάλασε καθόλου. Τελικά πιστεύω αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω, αν και νομίζω ότι δεν θα τη συνιστούσα για πρώτη κιθάρα λόγω ιδιομορφίας. Φωτό ακολουθούν:

7
Μουσικά νέα και συζητήσεις / Tom Petty
« στις: 03/10/17, 09:24 »
Πάει κι αυτός. 66 χρονών.

8
Λοιπόν παιδιά μέσα στο κατακαλόκαιρο με βάρεσε το αέριον (GAS)! Μου σφυρίζει ένας φίλος ότι το παίζουν κάτι τρελές προσφορές Gibson σε ένα από τα γνωστά ιντερνετικά καταστήματα (ονόματα δε λέμε, μόνο link βάζουμε παρακάτω  ;D ), κοιτάζω και την πάτησα. Μόλις παράγγειλα την παρακάτω κυρά:
[size=78%]https://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Gibson-SG-Futura-Pacific-Blue/art-GIT0029998-000[/size]


Είναι απίθανο το GAS του κόσμου, μέσα σε τρεις μέρες εξαντλήθηκαν τα 3 από τα 5 χρώματα που υπήρχαν για τη συγκεκριμένη κιθάρα (εγώ το πρόλαβα για μία μέρα το δικό μου)! Φτάνει 1 με 5 Αυγούστου
και είμαι πολύ περίεργος να την πιάσω από κοντά, έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, πέρα από το ότι είναι η πρώτη μου SG.


Έτσι αισίως φτάνω τις 7 ηλεκτρικές (βάλε και δύο ακουστικές μισό αιώνα ζωής και οι δύο μαζί) και δεν είμαι καν κανένας βιρτουόζος (φυσικά όχι επαγγελματίας)! Μόνη παρηγοριά (δικαιολογία;), πέρα από το ότι μέχρι σήμερα παίζω καθημερινά και μέσα στη βδομάδα τις πιάνω όλες, ότι κάποια στιγμή θα τις πάρει η κόρη μου που παίζει κλασική και ήδη στα δώδεκα πιάνει που και που κάποια και παίζει. Περιμένω πως και πως να αρχίσουμε καμιά μπλουζιά παρέα  :D .


Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω το θέμα μου, τι λέτε;

9
Κιθάρα - Μάρκες και τύποι / Fender.ch
« στις: 05/01/17, 13:00 »
... πριν από λίγο καιρό ένας φίλος είχε γράψει για τις sunsmile guitars που κατασκευάζονται στην Κίνα και με χτύπησε το GAS κατακούτελα. Έστειλα mail στη sunsmile, πήραμε κάτι προσφορές, άρχισα και να κοιτάζω κριτικές και site για αγορές από Κίνα.


Το πρώτο πείραμα που έκανα δεν ήταν το πιο φτηνό, αφού η κιθάρα κόστισε 210 δολάρια (μαζί με τα μεταφορικά). Η εμπειρία όμως ήταν άψογη καθώς η επικοινωνία με τον πωλητή ήταν πολύ καλή, η αποστολή έγινε αμέσως και την παρέλαβα μόλις 15 μέρες μετά. Ούτε τελωνεία ούτε τίποτα, ήρθε κατευθείαν στη δουλειά μου παραμονή πρωτοχρονιάς μάλιστα.


Η κιθάρα αυτή καθεαυτή είναι απομίμηση μίας πολύ ακριβής Tele. Είναι πανέμορφη και ήταν καλύτερη από ό,τι στις φωτογραφίες. Ο δάσκαλός μου που είναι φεντεράκιας, επαγγελματίας μουσικός και πολύ έμπειρος βρήκε κάποια -αναμενόμενα φυσικά- κατασκευαστικά ζητηματάκια, τα οποία όμως δεν τον πολυενοχλούσαν (εμένα καθόλου :) και η κιθάρα παίζει κανονικά (ένας από τους φόβους μου ήταν ότι θα έπαιρνα καυσόξυλο).


Η κιθάρα χρειάζεται σετάρισμα φυσικά, αλλαγή χορδών άμεσα και, προαιρετικά (εγώ θα το κάνω άμεσα), αλλαγή μαγνητών και πιθανά και καλωδίων - πυκνωτών. Πιστεύω ότι το συνολικό κόστος για μία πανέμορφη κιθάρα είναι μάλλον μικρό, παρότι μάλλον δεν άξιζε το ρίσκο, αφού παίρνεις με τα ίδια λεφτά ή λίγο παραπάνω και αξιοπρεπέστατες squire τις οποίες επίσης μπορείς να αναβαθμίσεις.


Η επιλογή της Κίνας φαίνεται να αξίζει μόνο αν ψάξει κανείς πολύ τα εργοστάσια και πάρει μία - δύο κιθάρες δείγματα και κάνει μετά παραγγελία 5 ή 6 κομμάτια κατ' ελάχιστο (σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται παραπάνω). Βρίσκεις εκεί τιμές που ξεκινάνε από 30-40 δολάρια για πολύ όμορφες κιθάρες, χωρίς όμως τα μεταφορικά ή πιθανό τελωνείο. Πιστεύω όμως ότι με το κατάλληλο ψάξιμο πραγματικά μπορεί κανείς να βρει όμορφα πράγματα σε τρελές τιμές. Σε ό,τι αφορά εμένα πάντως, αυτό ισχύει μόνο για GAS καταστάσεις, γιατί για τη μία κιθάρα μου προτιμώ φυσικά και εγώ επώνυμη (όχι βέβαια πολύ ακριβή για καθαρά οικονομικούς λόγους).


Με πολύ ενδιαφέρον είδα και πολλά βίντεο στο youtube ψάχνοντας με keywords 'Gibson vs Chibson' όπου κατά κανόνα Αμερικανοί συγκρίνουν τις Gibson τους με Κινέζικες ρέπλικες (και περιέργως δεν φαίνονται ιδιαίτερα αρνητικοί).


... με αυτά και μ' αυτά, βρέθηκα με μία καινούργια κιθάρα (που θα σκαλίσω κιόλας, για πρώτη φορά στη ζωή μου), είμαι πολύ χαρούμενος φυσικά και βουαλά κάποιες φωτο να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας.

[/size][size=78%] [/size]

Σελίδες: [1]