Άρθρα

  Αρθρα

Διαχείριση:

Μπορείτε να εισέλθετε στον τομέα σας "Αρθρα > Αρθρα και κατηγορίες" και να δημιουργήσετε, χωρίς όριο, κατηγορίες και υποκατηγορίες για όλα τα άρθρα σας. Για κάθε κατηγορία που δημιουργείται, για ν' αναφερθούν μερικά, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές επιλογές ταξινόμησης, ποιές ομάδες μελών θα έχουν πρόσβαση στην κατηγορία, την διάταξη των άρθρων και πόσα άρθρα θα εμφανίζονται ανά σελίδα.

Μετά απ' αυτό, ρίξτε μια ματιά στην σελίδα σας "Αρθρα > Ρυθμίσεις" και αποφασίστε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την οπτική αναγνώριση για τα άρθρα σας, να εμφανίζεται ένα εικονίδιο για την κατηγορία ή ακόμα να αποκρύψετε τον σύνδεσμο ταχείας επεξεργασίας για κάθε άρθρο.

Συνεχίζοντας την περιήγηση, θα βρείτε επίσης μια σελίδα "Αρθρα > Υποβολές". Εκεί θα βρείτε επιλογές για να ορίσετε ποιές ομάδες μελών θα μπορούν να υποβάλουν ένα άρθρο. Μόλις οι χρήστες αρχίσουν να γράφουν άρθρα, οι υποβολές τους θα εμφανίζονται για έγκριση σ' αυτήν την σελίδα , πριν να μπορούν να εμφανιστούν σε άλλους χρήστες.

Οι τύποι των άρθρων είναι HTML, PHP, BBC, εισαγόμενα ή εξωτερικές σελίδες που μπορούν να προστεθούν στον ιστότοπο σας. Κάθε άρθρο θα περιέχει τις επιλογές για εμφάνιση εμφανίσεων, μπλοκ, ημερομηνίας, συγγραφέα, προσωπικής εικόνας ή/και δέντρου συνδέσμων. Μπορεί ακόμα να έχει πρόσθετες επιλογές όπως ποια εμφάνιση θα χρησιμοποιηθεί, χωρίς χρήση εμφάνισης, βαθμολογίες, ή/και σχόλια χρηστών.

Σε αντίθεση με τις δημοσιεύσεις του φόρουμ, τα άρθρα μπορεί να είναι ολόκληρες σελίδες με πληροφορίες, ιστορίες ή ακόμα να περιέχουν κώδικα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορεί ν' αποφασίσετε ποια πάνελ και μπλοκ θέλετε να εμφανίζονται μ' αυτό και ακόμα να εμφανίζονται σύνδεσμοι για άλλες κατηγορίες άρθρων ή άρθρα. Μ' αυτή την ευελιξία, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση σε ελάχιστο χρόνο...

Χρήση:

Ολοι οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν άρθρα, εφ' όσον ο διαχειριστής έχει δώσει το δικαίωμα αυτό. Τα δικαιώματα εκχωρούνται με βάση τις ομάδες μελών.

Εφ' όσον έχετε δικαίωμα υποβολής άρθρου θα βρείτε συνήθως τον σύνδεσμο γι' αυτό μέσα στο μπλοκ χρήσης (userbox). Εάν ο ιστότοπος που χρησιμοποιείτε δεν έχει μπλοκ χρήσης, θα μπορείτε πάντα να βρείτε έναν κατάλογο από όλα τα άρθρα που έχετε γράψει από το "Προφίλ > TinyPortal > Αρθρα" σας. Από εκεί μπορείτε να υποβάλετε νέα άρθρα ή να επεξεργαστείτε τα ήδη υπάρχοντα.

Οταν υποβάλλεται ένα άρθρο, θα πρέπει να εισαχθούν ο τίτλος και ο κορμός κειμένου που επιθυμείται. Στην συνέχεια, το υποβληθέν άρθρο χρειάζεται έγκριση από τον διαχειριστή ή την ομάδα συντονισμού άρθρων του διαχειριστή προτού μπορέσει να εμφανιστεί δημόσια, εκτός αν έχει ορισθεί διαφορετικά από τον διαχειριστή. Ολες οι επιλογές εμφάνισης, όπως η χρήση των πάνελ, η εμφάνιση που θα χρησιμοποιηθεί και άλλα στατιστικά, ελέγχονται από τον διαχειριστή ή την ομάδα του/της. Αρθρα που δεν είναι τώρα ενεργά θα δώσουν μήνυμα λάθους αν γίνει προσπάθεια εμφάνισης και σημειώνονται με πλάγια γράμματα. Αρθρα που δεν έχουν εγκριθεί ακόμα παρομοίως σημειώνονται με τον τίτλο περιβαλλόμενο από παρενθέσεις...

Με την χρήση προσθέτων, μπορεί να προστεθούν άλλες επιλογές για τα άρθρα. Θα βρείτε οποιαδήποτε από τις αλλαγές ή ρυθμίσεις στο "Προφίλ > TinyPortal > Αρθρα > Ρυθμίσεις" σας.

Αυτή είναι μια περίληψη. Για συχνές ερωτήσεις (FAQ), παρακαλούμε περιηγηθείτε στο Article Documentation μας.