Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - tsunikos

Σελίδες: [1]
1
Γειά χαρά σε όλους

Πόσο καλά θα συνεργαζόταν η Vox Tonelab στο τέλος ενός pedal chain overdrive+distortion πεταλιών στο καθαρό κανάλι του bugera V22?
Δηλαδή κιθάρα-πετάλια overdrive/distortion-Vox tonelab(reverb, delay, chorus  κτλ)-Bugera V22.

Το ξέρω πως είναι καλύτερα να ολοκληρώσω το pedal chain με pedal για εφέ αλλά, ΟΚ, για τν πλάκα μου παίζω κι έχω ξοδέψει αρκετά σε πετάλια ήδη (Ibanez TS9,Big Muff, Proco Turbo Rat, Zendrive. Metal Muff, Tonebone Boos/buffer).

2
 Καλησπέρα σε όλους

Έχω το Marshall Jackhammer πεταλάκι και όταν στο output βάλω ακουστικά ή ηχεία (monitor) ακούγεται μονοφωνικός ήχος. Υπάρχει βύσμα jack που να δίνει strereo output από πεταλάκι?

Επίσης τί καλώδια πρέπει να έχω για τα "insert" στην πίσω πλευρά της κάρτας M-Audio fast track pro?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα ηχητικά, αλλά, αν και αρχάριος, πρέπει να μάθω...
 
ΥΓ έχω ποστάρει το ίδιο ερώτημα και στα "εφέ"
   

3
Καλημέρα,

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ακουστικά σε Laney Cub 12R? Δεν έχει ειδική έξοδο ακουστικών. Έχει έξοδο για καμπίνα. Υπάρχει κάποιο είδος μετατροπής ή αντάπτορας?

Ευχαριστώ

4
Κάποια γνώμη για τον συνδυασμό αυτό?
Θα δώσει 100% του πεταλιού ο μικρός λαμπάτος?

5
Ζω στο Άργος και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για ιδιαίτερα ηλ.κιθάρας.

Ψάχνομαι να αρχίσω με κάποιον εδώ αλλά δεν έχω ιδέα από τιμές/ώρα.

Ποιό εύρος τιμών θεωρείται λογικό?

Δεν θα ήθελα να μου κοστίζει πάνω από 150 ευρώ το μήνα

6
Καλησπέρα

Μπορεί κάποιος να μου  εξηγήσει τις 5 θέσεις του επιλογέα μαγνητών σε μια Yamaha Pacifica 112v που αγόρασα? Έχει 2 μονούς (single coil) κι έναν διπλό (humbucker)

7
Καλησπέρα παιδιά,

Νέος στο φόρουμ και στο χώρο της ηλεκτρικής κιθάρας. Αγόρασα πρόσφατα κιθάρα Yamaha Pacifica 112v και ενισχυτή Line6 Spider IV 30Watt. Ένας φίλος μου έκανε δώρο μια πεταλιέρα Marshall Bluesbreaker II γιατί ξέρει πως θέλω να παίζω blues, ACDC, Zeppelin etc. Νομίζω όμως πως δεν μου δίνει σε ήχο κάτι παραπάνω από τα εφέ του ενισχυτή. Απλά μεγαλύτερη ένταση. Κάνω λάθος? Μήπως υπάρχει κάτι που δεν κάνω καλά?

Σελίδες: [1]