Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Βραζίλης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 235
1
Χεχε, δεν περίμενα ότι κάποιος θα παίζει ακόμα surf. Μου άρεσε @vegos !

2
Ωραίο, προοδευτικό κομμάτι... Θα ήθελα να το ακούσω σε καλή ηχογράφηση/μίξη, όχι "από αέρα". Συνέχισέ το... ;)

3
Μπράβο βρε πάνιξ... Έπαιξες ορθώς... Και πράγματι, είναι όμορφη η κιθάρα.

4
Μου άρεσε αρκετά! Θα ταίριαζε για soundtrack σε κάποια ατμοσφαιρική ταινία. ;)

5
Ωραίο, απαλό κομμάτι. Πολύ καλή ενορχήστρωση, τα όργανα έχουν δέσει όμορφα μεταξύ τους. Ο ήχος των οργάνων ακούγεται αρκετά ψηφιακός, αλλά δεν με πειράζει πολύ.  Πιστεύω ότι θα μπορούσες να τραβήξεις περισσότερο το κομμάτι σε διάρκεια, επαναλαμβάνοντας κάποιο βασικό μοτίβο

6
Πράγματι, μίξη δεν είναι καλή, ούτε ο ήχος της κιθάρας μου άρεσε. Αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα αυτή τη στιγμή. Βασικά, πρόσεχε να είσαι ακριβώς πάνω στον χρόνο, γιατί σε κάποια σημεία τον χάνεις.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, και για πολλούς άλλους...

7
Εγώ χρησιμοποιώ το καθαριστικό Fast Fret και είμαι πολύ ικανοποιημένος (σαν διαφήμιση απορρυπαντικού ακούγομαι).

Και τα δάχτυλα μου γλιστράνε πιο απαλά πάνω στην αγαπημένη μου (κιθάρα).

8
Δοκίμασε να ψάξεις μήπως κάποιος κάπου έχει φτιάξει αρχεία midi. Από εκεί, είναι εύκολο να κλείσεις το κανάλι/track της κιθάρας.

9
Ωραίο!... Όταν είδα τον τίτλο νόμιζα/έλπιζα ότι το κορμί της σε ταξιδεύει, αλλά τελικά ταξιδεύει (σε) άλλους...

10
Χε χε, διασκεδαστική ιστορία (για αυτούς που είναι απ' έξω, όχι για τους πρωταγωνιστές). Ωραία η κιθάρα. Πόσο κόστισε; (η σελίδα στο e-shop λέει μόνο "εξαντλημένο")

12
αν τα έκοβε ο πάροχος θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό...
Μπορείς να μετακομίσεις στην Κίνα, το FB (και άλλα) τα κόβει η κυβέρνηση για σένα :D

13
Μπάσο / Απ: Νέα μπασίστρια
« στις: 18/03/18, 17:38 »
@saved τότε δεν θα έπρεπε να ακούς ούτε Jimi Hendrix, γιατί έκαψε την fender του, χαχα!

@panixgr Συμφωνώ για τους Manowar, το μπάσο "σκότωνε" τότε, ήταν πρωτοποριακό για την εποχή.

@Uriah Ο Lemmy ήταν απλά τσόγλανος, κι αυτή η εικόνα "πουλούσε". Δεν ήταν κανένας εξαιρετικός μπασίστας. (αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα τραγούδια των motorhead είναι χάλια)


14
Παιδιά, το θέμα πι και φίλους είναι αρκετά μεγάλο από μόνο του, ας μην μπλέκουμε θρησκείες γιατί τέτοιες συζητήσεις δεν τελειώνουν στον αιώνα των αιώνων, αμήν...

Σε κάθε περίπτωση, διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι οι συζητήσεις "περί παντός" θα διώξουν τον κόσμο από το φόρουμ. ΟΚ, είμαστε μουσικό/κιθαριστικό φόρουμ, και ο Στέφανος ξεκίνησε το θέμα αναφέροντας την μουσική του πι, αλλά στην πορεία της συζήτησης λέγονται και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, λιγότερο ή καθόλου σχετικά με το αρχικό θέμα. Στα μέλη αρέσει να συμμετέχουν και σε πιο χαλαρές κουβεντούλες και αυτές είναι που συσφίγγουν τις σχέσεις μεταξύ τους και νιώθουν μια παρέα.
Γενικά μιλώντας τώρα, υπάρχει και ένας πρακτικός λόγος που είναι καλύτερο να γράφουμε σε φόρουμ, αν έχουμε κάτι ενδιαφέρον να πούμε: Τα γραπτά μας θα μείνουν για πάντα, ταξινομημένα, και εύκολα αναζητήσιμα, σε αντίθεση με τα σχόλια που κάνουμε σε κοινωνικά δίκτυα, που "χάνονται" μετά από λίγο. Γιαυτό, εγώ τουλάχιστον, προτιμώ να ασχοληθώ λίγο περισσότερο και να γράψω κάτι καλό εδώ, παρά στα κοινωνικά δίκτυα όπου θα πω μια σαχλαμάρα για να περάσει η ώρα και μετά να χαθεί.

Σχετικά με τα μαθηματικά και την μουσική, έχω επίσης να πω ότι και η μουσική των fractals παρουσιάζει ενδιαφέρον...

15
Ωραία τα λες @kotsos_ESP :)

Μην ξεχνάτε και τον άλλον σημαντικό αριθμό, το φ = 1.6180339887...
https://el.wikipedia.org/wiki/Χρυσή_τομή

Τον γιορτάζουμε φέτος... 1/6/18... Επόμενη φορά, σε 100 χρόνια φαντάζομαι, χαχα 1/6/(21)18.

(Οι βορειοαμερικάνοι, που είναι ανάποδοι άνθρωποι, τον γιόρτασαν στις 6/1: https://steemit.com/mathematics/@nenio/happy-golden-ratio-day-january-6-18 )

16
Δεν έχει σχέση με Πανεπιστήμιο, είναι απλά ένα ωδείο... που δεν λέει σε τι επίπεδο θα σε πάνε και αν θα πάρεις κάποιο δίπλωμα αναγνωρισμένο από το κράτος (για να μην λέει, προφανώς όχι).

17
Πολύ καλή ιδέα, πράγματι! Δεν χρειάζεται να ακούς τον ρυθμό, τον νιώθεις! ;) Σημαντικό όταν παίζεις κάτι δυνατά, π.χ, ντραμς, ή ακόμα και σε στούντιο, πρόβα, συναυλία...

18
Έχετε κάποιο site για να διαβάσουμε περισσότερες πληροφορίες πριν σας πάρουμε τηλέφωνο;

19
Έχω ένα από Αίγυπτο και απλά κάθεται, δεν έχω χρόνο να παίξω... Μήπως σου κάνει;

Είναι σαν αυτό:

20
Άλλα όργανα / Απ: Waterman Ukulele της Kala
« στις: 27/12/17, 12:28 »
Όμορφο είναι! Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο χρήσιμο είναι ένα αδιάβροχο γιουκαλίλι (θα παίζεις στη βροχή; στην πισίνα; ), αλλά είναι μια καλή ιδέα. Μακάρι να είχαμε και αδιάβροχες κιθάρες και άλλα όργανα.

Τι διαφορές παρατηρείς στον ήχο μεταξύ ξύλινου και πλαστικού σκάφους;

21
Ωραια τεταρτα, αλλα κουνημενα.

Χεχε, πρώτη φορά ακούω αυτόν τον χαρακτηρισμό...

Πράγματι, έχουν φύγει από την θέση τους. @saved , πρέπει να νιώθεις το κομμάτι, να νιώθεις τον ρυθμό, κουνήσου πέρα δώθε αν αυτό σε βοηθάει. Μην ξεχνάς ποτέ ότι είσαι Μπασίστας=σημαντικό στοιχείο της ρυθμικής βάσης, από εσένα κρέμονται κιθαρίστες, τραγουδιάρηδες, κλπ.

22
Έψαχνα αυτές τις μέρες να ακούσω παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, άκουσα μερικά σκόρπια στο youtube.
Το σημαντικό στην δική σας προσπάθεια είναι ότι έχετε συμπεριλάβει πολύ υλικό για τα κάλαντα: στίχους, σχόλια, ερμηνεία, σχετικά έθιμα, ρίζες... Μπράβο για όλη αυτή την έρευνα, για να μπορείτε να παρουσιάσετε κάτι ολοκληρωμένο.

23
Μαγνήτες και ηλεκτρικά / Απ: FLEOR pups
« στις: 27/12/17, 11:32 »
Ενδιαφέρον! Όταν τα παραλάβεις (σε 2+ μήνες :P) πες μας εντυπώσεις (ήχος, κατασκευή, κλπ)

24
Έτσι, έτσι! Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!

Ένα ποίημα αποστροφής στον θάνατο και λαχτάρας ζωής στο έπακρο. Ακόμα κι αν γίνει η μετάβαση στον άλλο κόσμο, το πείσμα θα κάνει τον ήρωα να στοιχειώνει τον κόσμο των ζωντανών.

25
Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δίνει το κομμάτι, λίγο διαστημική, λίγο η αίσθηση του χώρου, ένιωσα να αιωρούμαι στο κενό.
Το τμήμα με την ηλεκρική σόλο κιθάρα ήταν σχετικά μικρό και λιτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι καλό ή κακό. Το κομμάτι θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί και χωρίς την κιθάρα, μου άρεσε το πιανάκι και η υπόλοιπη ενορχήστρωση. Ή, θα μπορούσε να είναι ένα πιο περίπλοκο κιθαριστικό κομμάτι, κάτι που θα ήταν εξίσου ωραίο, με άλλο ύφος βέβαια.
Καλή επιτυχία στον δίσκο σου! :)

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 235