Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Δυστυχώς όμως οι κλίμακες που χρησιμοποιώ δεν είναι αυτές που χρησιμοποιούνται στην ευρωπαϊκή μουσική αλλά στην ανατολική όπου έχω οπλισμούς ταυτόχρονα με υφέσεις και διέσεις. Στο φινάλε δεν μπορώ να το κάνω αυτό και αναγκαστικά καταφεύγω σε κομπογιαννίτικους τρόπους π.χ. Αν έχετε υπόψην κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να λύσω το παραπάνω πείτε μου ή αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το finale κι εγώ δεν το ξέρω πείτε μου σας παρακαλώ. Θα μου λύσετε τα χέρια...
Γειά χαρά κι από μέναΈ΄χω κι εγώ μια απορία σχετικά με το προγράμματα καταγραφής παρτιτούρας. Ασχολούμαι με ηλεκτρονικές καταγραφές μουσικών χειρογράφων κειμένων και χρησιμοποιώ το Finale 2003. Δυστυχώς όμως οι κλίμακες που χρησιμοποιώ δεν είναι αυτές που χρησιμοποιούνται στην ευρωπαϊκή μουσική αλλά στην ανατολική όπου έχω οπλισμούς ταυτόχρονα με υφέσεις και διέσεις. Στο φινάλε δεν μπορώ να το κάνω αυτό και αναγκαστικά καταφεύγω σε κομπογιαννίτικους τρόπους π.χ. Αν έχω οπλισμό Μι ύφεση και φα δίεση βάζω οπλισμό φα δίεση και όπου υπάρχει μι ύφεση το γράφω μέσα στο κείμενο. Για μαλακές αλλοιώσεις ούτε λόγος βέβαια. Αν έχετε υπόψην κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να λύσω το παραπάνω πείτε μου ή αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το finale κι εγώ δεν το ξέρω πείτε μου σας παρακαλώ. Θα μου λύσετε τα χέρια...
Ξεκίνησε από kostasd Μουσική και διαδίκτυο
Ξεκίνησε από Σπύρος Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από Μιχάλης Μουσική και υπολογιστές
Ξεκίνησε από Tzeleberfidon « 1 2 » Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από Bekos® Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από TheChoulakos Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από johnpontios Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από STEFANOS604 Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από tolisguitar12 Εκμάθηση – Πρώτα βήματα