Ειδικά θέματα > Φωνή και τραγούδι

Προβες

(1/1)

apressas:
Πως ακριβως μπορει να κανει μια μπαντα προβες.?Αναφερομαι στα φωνητικα..Βαζουμε ενα φτηνο 15αρι harley benton σε ενα μικροφωνο και ειμαστε GG??

faser:

--- Παράθεση από: apressas στις 14/10/08, 17:22 ---Πως ακριβως μπορει να κανει μια μπαντα προβες.?Αναφερομαι στα φωνητικα..Βαζουμε ενα φτηνο 15αρι harley benton σε ενα μικροφωνο και ειμαστε GG??

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι.. Επίσης βάζουμε και ένα footswitch στον ενισχυτή για τα brutal φωνητικά.. ;D

Χωρίς πλάκα, με 15άρη δεν θα ακούγεται καθόλου ο τραγουδιστής όταν παίζουν όλα τα όργανα μαζί.. Συμπέρασμα, ο τραγουδιστής θα φωνάζει και ως εκ τούτου το ηχητικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ μέτριο και σιγά-σιγά θα καταστρέφει και τη φωνή του.. Ιδανικά μια κονσόλα για να κάνει τη μίξη όλων των οργάνων θα ήταν αυτό που ονομάζεις εσύ GG, αλλά επειδή τις περισσότερες φόρες κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, πιστεύω ότι ένας ενισχυτής πλήκτρων ή ένας τελικός (δηλαδή που απλά ενισχύει) κατά προτίμηση πάνω από 30W θα αφήνει να ακουστεί ένα καλό αποτέλεσμα..

Ενδεικτικά τσέκαρε αυτόν..

papous:
Λογικά, τα μικρόφωνα στην πρόβα πρέπει να είναι τόσα όσα θα είναι και στην ζωντανή εκτέλεση.

Ένας απλός ηλεκτρονικός μίκτης με είσοδο για 2-3 μικρόφωνα και 4-5 όργανα, έστω και χωρίς προενίσχυση, νομίζω ότι είναι τέλειος για μια απλή πρόβα. Και το κόστος του ασήμαντο αν συγκριθεί με το κόστος των μικροφώνων.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View