Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κρουστά

Μπαγκέτες κατά παραγγελία

(1/1)

ThrashTillDeath:
Καλησπέρα, θέλω τη βοήθειά σας όσον αφορά τα τύμπανα μιας κι οι κιθαρίστες δεν σκαμπάζουμε πολλά. Το αγόρι μου έχει γεννέθλια σε λίγους μήνες, και σκέφτηκα να του κάνω δώρο μπαγκέτες με κάποιο χαρακτηριστικό λογότυπο πάνω, το οποίο προφανώς θα ζητήσω να γραφτεί. Έχετε κάποια ιδέα πώς μπορώ να το κάνω αυτό? Υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι μπαγκετών, διαφορετικών για τον κάθε drummer (πάχος, μάκρος κλπ), όπως πχ οι πένες τις κιθάρας? Πού μπορώ να απευθυνθώ γι'αυτό? Δεν τίθεται θέμα τιμής στη συγκεκριμένη περίπτωση :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή!

saved:
Δεν νομιζω να χωρανε και πάρα πολλα πανω σε μια μπακετα..ομως μπωρεις να κανεις κατι τετοιο
https://www.facebook.com/groups/315594721855726/?fref=ts

Καθόδιος (φλουτσ):
Χαιρετώ. Υπάρχουν σίγουρα διαφορετικοί τύποι μπαγκετών (σαλάμι αέρος, γαλοπούλα... πλάκα κάνω!) ως προς το πάχος και το υλικό κυρίως άρα καλό θα ήταν να μάθεις πρώτα με κάποιο τρόπο τί μπαγκέτες χρησιμοποιεί
Μπορούν σίγουρα να γραφτούν διάφορα πάνω σε μία μπαγκέτα και σίγουρα χωράει περισσότερα από μία πένα. Με μία πρόχειρη αναζήτηση βρήκα τοhttp://www.yourdesign.co.uk/wooden-gifts/personalised-drumsticks και μερικές άλλες αμερικάνικες σελίδες.

nik1982:
Ψάξε r-stick greece στο facebook,φτιάχνουν με λογότυπο και οτι μεγεθος θες αλλα οχι ενα ζευγάρι.Νομίζω 20αδα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View