Η σελίδα της Κιθάρας > Συναντήσεις

Summer live meeting 2016;

<< < (4/5) > >>

saved:
 Βλεπεις που υπαρχουν μπαντες καλυτερες απο big4;
ειδικα αυτοι ειναι περιπτωση 8)
Εχεις δει το λαιβ οου ο 800 κιλα βουβαλοτραγουδιστης κανει stage diving απο την μπαδοκαμπινα;
Και οχι τιποτα αλλο..τον πιασανε..βρε ουστ που θα καθομουν να πεσει ο μομπι ντικ επανω μου..

Καθόδιος (φλουτσ):
Τον Ιουλίου φοβάμαι ότι δε θα βρούμε χώρο διαθέσιμο φίλε animapura. Οι περισσότεροι κλείνουν.

Αρχηγέ μου saved αν και όχι προμελετημένο συνήθως πέφτει σε κοντινές ημερομηνίες και συνεχόμενα την τελευταία 4ετια. Σαν πολιτική δήλωση ακούστηκε αυτό, μπρρρρρρρρ!

panixgr:
καθότι είμαι noob στο forum, (αλλά παλαίμαχος στο rock'n'roll) , τι πάιζει, ποιά είναι η ατζέντα? πρεπει να έχουμε/φτιάξουμε μπάντα? μοναχικοί καουμπόυδες είναι δεκτοί?

Καθόδιος (φλουτσ):
Το κόνσεπτ είναι ότι μαζευόμαστε, πίνουμε τις μπύρες μας, γνωριζόμαστε και συναντάμε παλιούς γνώριμους και γενικά χαιρόμαστε. Την ίδια στιγμή 4-5 μπάντες συμφορουμιτών γαζωνουν ασύστολα! Αν είναι πολλές μπάντες χρόνος για jam σπάνια μένει. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσε η κάθε μπάντα να έχει στο πρόγραμμά της από ένα σχετικά γνωστό άσμα και όποιος θέλει να ανεβαίνει και να τζαμάρει. Ε;

Βραζίλης:
Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ένας καλοκαιρινός/ανοικτός χώρος; Κάποιο beach bar για παράδειγμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View