ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ για Hard Rock ψάχνουν οι OUAW
Περιγραφή: Ψάχνουμε ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ για Hard/Alternative Rock για πρώτα και δεύτερα φωνητικά που να ταιριάξει μαζί μας και να περάσουμε όμορφα διασκεδάζοντας και παίζοντας σε πρόβες και ζωντανά. Η εμπειρία δεν είναι τόσο το ζητούμενο, όσο η σωστή φωνή, η αυθόρμητη συμμετοχή, η πηγαία ικανότητα για δεύτερες, η θετική στάση για πρόοδο και το ταίριασμα στο ύφος και την φιλοσοφία του group.

Είμαστε οι Once Upon A Week (OUAW), ένα έμπειρο ερασιτεχνικό σχήμα που έχει κλείσει ήδη μία 12-ετία ύπαρξης, εστιάζοντας στην διασκέδαση, την έκφραση και την δημιουργικότητα μέσα από την ζωντανή μουσική. Το group αποτελείται από 2 κιθάρες, ενίοτε πλήκτρα, μπάσο, drums,  πρώτα και δεύτερα φωνητικά και βρίσκουμε κοινό χρόνο να συναντιόμαστε τακτικά μία φορά την εβδομάδα για πρόβα και διασκέδαση. Όταν έχουμε αρκετό υλικό και διάθεση, κλείνουμε κάποιο χώρο και μαζευόμαστε για μία συναυλία, ή κάνουμε πάρτυ. Το concept είναι απλό και με έμφαση στην διασκέδαση. Δεν περιμένουμε να βιοποριστούμε από το σχήμα μας. Μας ενδιαφέρει καθαρά η έκφραση μας μέσω της μουσικής και η συλλογική δημιουργία μέσω του group.

Eπισκεφτείτε το κανάλι μας στο ΥΤ για να δείτε αν ταιριάζετε στο γενικό ύφος και το επίπεδο του γρουπ :
http://www.youtube.com/user/OnceUponAWeek

Το ρεπερτόριο του group εστιάζεται στο μοντέρνο Βρετανικό, Alternative και Heavy Rock, με έμφαση σε πρόσφατα κομμάτια, χωρίς να αποκλείει οτιδήποτε κεντρίζει το ενδιαφέρον και την δημιουργικότητα των μελών του. Έχουμε δέσει εκτεταμένο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει συγκροτήματα όπως οι Archive, Royal Blood, Garbage, Kasabian, Foo Fighters, Alanis Morissette, The Killers, The Black Keys, Pearl Jam, Anouk, Coldplay, Pink, Kaiser Chiefs, Muse, Τhe Εditors, Nine Inch Nails, Shinedown, δείτε ακόμα περισσότερα στην σελίδα μας στο Facebook:  
https://www.facebook.com/pages/Once-Upon-A-Week-OUAW/1548023675424463

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο ή το email ή κάντε μου PM.
Φιλικά,
Αδριανός (6944603618)
adrianos@onceuponaweek.info
Once Upon A WeekΠεριοχή Ταύρος
Εμφανίσεις: 143
Ημερομηνία καταχώρησης: 16/08/17 20:06
Εναπομείναντας χρόνος: 0 ημέρες 0 ώρες 0 λεπτά 0 δευτερόλεπτα
Λέξεις-κλειδιά: Τραγούδι Τραγουδίστρια OUAW OnceUponAWeek Φωνητικά 

Κοινοποίηση

Όνομα μέλους: adr1anos
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Μέλος από: 23/11/06, 10:00

Στείλτε μήνυμα στον πωλητή
Εμφάνιση καταχωρήσεων του μέλους

Ποσοστό θετικών αξιολογήσεων: 100%
Θετική αξιολόγηση: positive
Ουδέτερη αξιολόγηση: 0 netural
Αρνητική αξιολόγηση: negative
Μέσος όρος αξιολόγησης: 2

Υποβολή αξιολόγησης για adr1anos
0 Μέλη και 1 επισκέπτης βλέπουν αυτήν την καταχώρηση.

Σχόλια

Επιστροφή στις Αγγελίες